sunnuntaina, maaliskuuta 15

gallup + arvonta - tiirinkosken tehdas

Hellurei ja hellät tunteet :).

Kerroinkin jo teille, että Tiirinkosken tehtaalla on tapahtunut muutoksia ja uudet tuulet puhaltavat. Paljastankin nyt teille suurimman muutoksen, joka tulee tapahtumaan tässä kevään aikana.

TIIRINKOSKEN TEHDAS LAAJENTAA TILOJAAN.

Aivan mieletöntä ja olen henkilökohtaisesti todella iloinen tästä uutisesta. Mielestäni on ihana nähdä, kun ihmiset toteuttavat rohkeasti unelmiaan ja tekevät juuri sitä mikä tuntuu sydämessä oikealta. 


Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? 

Nykyisen shopin pisin seinä kaatuu, jonka takaa löytyy järettömän kokoinen tila. Uutta puolta on jo alettu ideoimaan ja rakentamaan. Ninan mies on isossa roolissa ja todella innoissaan projektista. En malta odottaa, että näen lopputuloksen. 


Tilaan on rakennettu myös takka. Näen jo silmissäni pari löhötuolia sen edessä ja vinon pinon sisustuslehtiä ;). Eikös kuulostaisi hyvältä?Niin kuin kuvista huomaa tila on todella suuri ja tietenkin vielä suurempi livenä. Tällä hetkellä suunnitteilla on laajentaa tuotevalikoimaa entisestään, saada myyntiin huonekaluja sekä pitkään toivottu kahvila. Iso tiiliskivistä rakennettu tiski onkin jo lähestulkoon valmis.


Tiirinkoski on muutenkin aivan upea paikka ja siellä on paljon nähtävää. Suosittelen varaamaan aikaa ja tämä onkin hyvä päiväretkikohde. Yleensä tämänkaltaiset retket tehdään koko perheen voimin, joten luonnollisesti kaikille täytyy löytyä jotain kivaa, eikö? Mikä se kiva sitten olisi? Naisille? Lapsille? Miehille?

Haluaisimme nyt Ninan kanssa kuulla mitä juuri sinä toivoisit tähän uuteen tilaan?

Nyt kaikki hulluimmat ja villeimmät ideat kommenttiboksiin niin päästään tekemään uudistetusta Tiirinkosken tehtaasta entistä upeampi paikka. 

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme upean Skandinavisk:n tuoksukynttilän.
Valitsin tarkoituksella "HYGGE" -kynttilän, koska mielestäni se kuvaa hyvin tätä tulevaa tunnelmaa tehtaalla.


Hygge

"Hygge is a concept that evokes "coziness", particularly when relaxing with good friends or loved ones while enjoying good food"Eli muista laittaa ideasi, ehdotuksesi tai toiveesi kommenttiboksiin ja olet mukava arvonnassa. Kaikki saa vastauksistaan yhden arvan ja kirjautuneet lukijat kaksi arpaa. Voit liittyä lukijaksi myös arvonnan aikana.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 22.3.2015 klo. 21.00.

Kiitos.
SHARE:

44 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää laajennustila, tällaiset ovat aina niin upeita kun yrittäjät uskaltavat tehdä suuria ratkaisuja :)
  Mulla lyö pää tyhjää nyt aamusta ideoiden suhteen, joten en osaa antaa vinkkejä :)

  VastaaPoista
 2. Oi, näyttää upealta tuo tila! Tämä on ehdottomasti käyntilistalla nyt kevään aikana, kun tuota väliä tulee kuitenkin ajeltua muutenkin. :) Lapsia houkuttavat meillä ainakin leikkipaikka ja eläimet. :D Itse en juuri houkuttimia kaipaisi lisää, sillä tuonne tekee mieli käymään muutenkin! Mies taas viihtyy yllättävän hyvin sisustusliikkeissä, varsinkin tällaisessa ympäristössä, mutta toki joku lukunurkkaus tai kesäkahvila houkuttelisi vieläkin paremmin. :)

  Kahdella arvalla siis mukaan ihanaan arvontaan ja pian nähdään! <3

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista <3 Kahvi ja leivos maistuisi tuolla varmasti. Juhlatilana voisi myös olla aivan upea.. Kahdella arvalla mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti näkisin tuolla tunnelmallisen pienen kahvilanurkkauksen =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Minä toivoisin vanhoja huonekaluja, joko kunnostamattomia (ostaja voisi itse maalata/lakata tms.) tai sitten kunnostettuja. Monet liikkeet myy kunnostettuja huonekaluja tänä päivänä mutta hinnat pomppaavat pilviin, joten kohtuuhintakin vielä toiveena ;) Terkkuja Ninalle!
  laura.charlottta (at) gmail.com

  VastaaPoista
 6. Vanhat huonekalut ois jees (ei mitkään tyylihuonekalut, vaan enemmän talonpoikaistyyliset).

  Kahdella arvalla mukaan
  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kiitos tästä postauksesta, S! Unelmana olisi viimein tulevana kesänä saada joku reissu järjesteltyä niin, että samalla pääsisin käymään Tiirinkosken tehtaalla. Meillä mies seikkailee sisustuskaupoissa tottuneesti mukanani, kovasti aina ehdotteleekin hankintoja ja jaksaa sanoa pohdintoihin mielipiteensä. :) Omalle miehelle en siis tarvitsisi "miesparkkia", mutta joku toinen sellaista voisi tarvitakin. Lisäksi tulee mieleen, että jos meillä olisi miehen kouluikäiset tyttö ja poika mukana, olisi jonkinlaiselle oheisviihteelle tarvetta. Lapsille uppoaisi pleikkarinurkka kun kuuma veitsi voihin. Saattaisihan pelikone innostaa jotain vähemmän sisustuksesta kiinnostunutta miesasiakastakin.. ;) Jos Tehtaalla tällainen pelinurkka olisi, täytyisi se kuitenkin jotenkin piilottaa pois yleisnäkymästä. :D

  VastaaPoista
 8. Minusta myös sopisi vanhat huonekalut tuonne kuin nenä päähän, todella kaunis tila! :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Monipuolisesti tarjontaa pienen kahvinurkkauksen kera josta saa ihania pikku purtavia.
  Kahdella mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla innolla mukana :)

  Tänne täytyy nyt päästä kun tuota väliä kuljetaan :) vanhassa kotikunnassa oli ihana pajutila. Siellä oli suuri kahvila osuus joka oli hitti kakku sunnuntaineen :) eli jotakin vastaavaa?

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana.
  Kahvila olisi meille pitkänmatkalaisille kiva ja myös muillekkin :)

  VastaaPoista
 12. Kaksi arpaa. Kahvila jossa olisi tarjolla pikkupurtavaa ihmisille jotka tulevat pidemmän matkan päästä.

  VastaaPoista
 13. Kahvila, jossa vanhan ajan limua ja perinteisiä leivonnaisia. Ehkä erikoistunut erikoiskahveihin tai laajempaan teevalikoimaan. Karkit myytäisiin lasipurkeista paperituutissa. nekkuja. Lasten parkissa vanhan ajan leluja ja piirustuspaikka. Naisille korupiste, eli käsityönä tehtyjä koruja. tai jopa käsitöitä yleensäkin. vaatteita, pehmoleluja, sisustustyynyjä.. Kaikki käsityötä. Miehille voisi jonnekin sijottaa vanhan pappatunturin tai vastaavan, mitä voisivat ihastella.
  2 arpaa laitetaan minulle

  VastaaPoista
 14. Pienen pieni kahvilanurkkaus, jossa voisi nauttia kupposen kahvia ja jotain pientä hyvää :) Mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 15. Näyttääpä ihanalta! Tuo rouheinen tiiliseinä ja takka, WAU! Viime kesän rekellä jo ihastuin ikihyviksi Tiirinkosken tehtaaseen ja suunnitteilla on nyt kevätretki. Turussa kävin Aveliassa, jossa oli avaraa tilaa. Jotakin smantapaista olisi kiva nähdä täälläkin. Valkeita emaleita, vanhoja peltitarjottimia ja kauniita tarjoilulastioita kohtuuhintaan. Cappucino tai hyvin haudutettu tee maistuisi tuossa miljöössä. Vaikuttaa jo nyt koko meidän siustuksesta kiinnostunutta perhettä houkuttelevaa. Rakenteet ja materiaalit inspivoivat kumpaistakin. Kahdella arvalla lähden mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 16. Vau, hienolta näyttää!

  Mieheltäni kun kysyin, hän haluaisi istuskella kuulema kahvilla sillä aikaa, kun tekisin ostoksia. Lapsen kanssa tykkäisi kuulema kierrellä pihaa, jos siellä olisi vaikka kotieläimiä tai jokin leikkipuisto. Pitkämatkalaisena lounasmahdollisuus olisi plussaa. Myös taidegalleria voisi olla kiva lisä? Kesällä ulos voisi luoda kesäpihan, jossa olisi tuotu kasvihuoneen ympärille kaikkea kivaa puutarharompetta meille viherpeukaloille :)

  Kahdella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 17. Kiva kuulla että laajentavat! Reilu viikko sitten pyörähdin siellä ja ihmettelinkin kun paikka oli jotenkin "vaiheessa", mietinkin mitä mahtavat puuhailla. Kahvila olisi kiva ja pieni olohuone missä voisi istahtaa. Perinteisiä leivonnaisia ja pientä suolaista syötävää, ehkä joku kevyt lounasvaihtoehtokin (salaatti/keitto) sopisi listalle. Ja tietysti laajempi valikoima sisustustavaroita, astioita, tekstiilejä ja huonekaluja.

  Niin... ja kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 18. Kahvila oli tosi kiva juttu ja oikein sellanen maalaishenkinen. Lapsille myös oma nurkkaus missä piirustusmahdollisuus esim. Kahdella mukaan paperitypy ät hotmil.com

  VastaaPoista
 19. Voi, tuo olisi niin tunnelmallinen paikka kahvilalle. <3 Kahdella mukaan. hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 20. No tuonne onkin pitänyt lähteä käymään, mutta ehdottomasti sitten rempan jälkeen. Pöiväretkiajatus kuulostaa loistavalta. Minusta myymälät voisivat alkaa enemmän toteuttaa "elämysmarkkinointia", siis erityisesti se sopisi tällaisiin sisustus/lifestyleliikkeisiin. Kahvila + kesäpiha, ja tilaan joku "workshop" -nurkkaus tai miksi sitä sanoisi.. Diy-nurkka? Inspiraationurkka? Ajankohtaisia / sesonkiin liittyviä juttuja, esim. mahdollisuus kukkien istutukseen siellä paikan päällä juuri ostettuun ruukkuun jne.. (ihmisen ei tarvitse ajaa erikseen jonnekin ostamaan multasäkkiä, raahata sitä kotiin ja sotkea parvekettaan jne..).

  Ja siis kahdella arvalla osallistun myös arvontaan! Toivottavasti saatte hyviä ideoita!

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana :) Kannatan ehdottomasti kahvilaa, se olisi kyllä kiva :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Hyvältä näyttää! Kahvilaa kannatan minäkin:)

  VastaaPoista
 23. Saippuoita vanhanajan tyyliin, Marseille, Pore (kotimainen) sappisaipuaa sekä villapesuun jotain soveltuvaa.
  Kahvilakonsepti kuulostaa ihanalta, tuossa miljöössä nauttisi mieluusti kotitekoisista leivonnaisista ja suolapaloista. Vohvelikahvilana toisi ihanaa tuoksua ulos asti, nami ! :) Marianne
  hallsta@netti.fi

  VastaaPoista
 24. Kahvila, päivän soppalounas ja tekniikan maailma...
  Kahvilan seinille vaihtuva galleria / näyttely/ valokuvataidetta.
  Olisi tietenkin kiva, jos pihapiirissä olisi vaikka lampaita, mutta ylläpito voi olla hieman hankalaa :)
  Parin kuukauden välein voisi olla asiakkaille jotain kivoja workshoppeja tai luentotilaisuuksia tai pienimuotoisia kursseja... fengshuista, puutarhanhoidosta, valokuvauksesta, väreistä sisustuksessa tai pukeutumisessa, kukka-asetelmista, sisustussuunnittelusta, erilaisista verhovalinnoista, ergonomiasta, valaistuksesta...

  VastaaPoista
 25. Kahvila olisi aivan huippu ja pirtsakka. :)

  krisuinen@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Minäkin ehdotan vanhanajan kahvilaa. Tila näyttää todella potentiaaliselta vaikka mihin :) Kahdella arvalla mukana.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 27. Kahvila muutamin perinteisin leivoksin tai sitten jonkinlainen pannukakku kahvila :) Lätty ja vohvelikahvila lötyykin niin miksei pannukakkukahvila ja erikoiskahveja. Ehkä myös päivänkeitto. Ei kuitenkaan liikaa, ettei muutu kokonaan kahvilaksi vaan pysyy sisustusliikkeenä. Lapsille voisi olla joku pieni puuhanurkka (piirtämistä, lukemista tai palapelejä) sellainen miljööseen sopiva. Olisi ihanaa jos sieltä löytyisi vaikka kolme huonetta (makuuhuone, eteinen ja olohuone) sisustettuna ja sisustus vaihtuisi aina sesongin mukaan.

  Kahdella arvalla mukanan :)

  VastaaPoista
 28. Mukana kahdella arvalla! Suureen tilaan rentoa ruokaa ja kahvilatuotteita maalaishengessä. Joku kokoustamiseenkin sopiva kokonaisuus. Lapsille tietysti jotain, miehillekin ehkä :). Kirjoja ja lehtiä inspiraatioksi, eri tavalla sisustettuja tiloja. Bloggarit voisivat tehdä kokonaisuuksia eri teemoilla blogiyhteistyöperiaatteella, jne :). Tuskin maltan odottaa uusia tiloja, upealta vaikuttaa noiden kuviesi perusteella!

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukaan! Pienehköt ja monikäyttöiset huonekalut olisivat mieleeni!
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukana! Lasten osasto sekä kahvila, jossa tarjoillaan myös suolaista, kuulostaa taivaalliselta!

  VastaaPoista
 31. Kahdella mukaan. Pieni suloinen kahvila olisi kiva, mutta se voi tietenkin olla hankala toteuttaa näin jälkikäteen ellei ole jo suunnitelmissa. Ihania huonekaluja odotan innolla. Ehkä minäkin ehdottaisin kunnostamattomia tai vhän käsiteltyjä, jotta hinta ei olisi valmiiksi jo liian kova. Liikkeestä tulee varmasti upea!

  VastaaPoista
 32. Kahvilaa olette siis jo tilaan suunnitelleetkin ja sinne olisi mukava saada myös suolaista ja esim. keitto- tai salaattilounasta

  VastaaPoista
 33. ...kirjoittaminen teki tiltit... Lisäisin vielä, että Katrilla hyvä idea "workshop"-nurkkauksesta tai sitten pienimuotoisten kurssien järjestäminen DIY tyyliin silloin tällöin. Tulee upea paikka!

  VastaaPoista
 34. No herkkupeppuna kakkukestit :) Jotenkin tuo tila huutaa suuria maalauksia..juoksevia hevosia.. draamaa
  lamppuja...kruusattu soffa suurella matolla... aloinkin jo sisustamaan tilaa..itselleni :))
  2 arpaa
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Olisi ihanaa, jos tuotevalikoima pysyisi jatkossakin kohtuullisessa hintaluokassa. Mukaan voisi tulla aiempien kommentoijien mainitsemia vanhoja, yksittäisiä huonekaluja ja valaisimia olisi mukava saada mukaan.

  Kahvila olisi odotettu uutuus tehtaalla ja siellä voisi olla vaikka pienimuotoinen kakkubrunssi tai vastaava sunnuntain iloksi :)

  Tehtaalla nähdään!

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 36. Kahvila ja siellä voisi olla myös näyttelyjä. :)

  Kahdella arvalla mukana.

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Rouhea kahvila tehdasmiljöössä <3 kahdella arvalla mukana!

  -Jutta

  VastaaPoista
 38. pellavatuotteet ja vaatteet ,verhoja , vuodevaatteita , sisustuskynttiläitä , ne saisi tuohon tilaan ihanasti esille <3 pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 39. Rento oleskelunurkkaus olisi varmasti ihana ja mahdollisuus ottaa kupillinen kahvia. Oi pääsisinpä joskus tuonne ylipäätään käymään!! Osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 40. Oi miten ihana paikka! Tuonne pitää joskus päästä; sitä odotellessa ehdotankin Jyväskylän sivupistettä :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 41. No Flyygelihän tuonne kuuluu. Se tarvitsee tilaa ja on upea isossakin tilassa.

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukana. Kahvila olisi mukava asia. T. Anni

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig