sunnuntaina, maaliskuuta 22

tempur tyyny?

Kivaa sunnuntaita kaikille. Makaan X -asennossa sängyssäni ja mini katsoo leffaa. Me laiskotellaan:).

Olen miettinyt Tempurin tyynyjä meille. Hirveän hintaisiahan ne ovat ja mietityttää maksaa melkein 200 euroa per tyyny. Olen kuitenkin kuullut niistä paljon positiivista palautetta, joten ajattelin vertailla muutamaa eri vaihtoehtoa.

Tempurin Original -tyyny on ergonomisesti muotoiltu kylkiasennossa nukkuvalle. Tämä sopisi meikäläiselle, mutta mietin kuitenkin onko tyyny hankalan muotoinen? Minun on aina pakko saada toinen käsi tyynyn alle.


Tempurin Millenium -tyyny on tarkoitettu selkä- tai kylkinukkujalle ja pää sijoitetaan tuohon aukkoon. Voisi kuvitella, että on vaikea vaihtaa asentoa nukkuessa?


Tempur Breeze - tyyny näyttää kaikista eniten normaalilta tyynyltä.


Tempur Ombracio -tyyny näyttää hauskimmalta ja sopii myös kaikkiin nukkuma-asentoihin. Tälle yksilölle tuskin löytyy tyynyliinoja ;).


Onko sinulla käytössä joku näistä tyynyistä? Kuulisin mielelläni kokemuksia.

//I am thinking about getting new pillows.
SHARE:

22 kommenttia

 1. Mulla oli kerran ton ekan kuvan mallinen tyyny, ei tosin tainnut olla aito tempur. Muuten oli hyvä, mutta minä kun olen sellainen pyörijä öisin, että välillä nukun mahallaan, välillä kyljellä, välillä selällä ja välillä poikittain sängyssä, niin ei oikein toiminut tuommoiset erikoistyynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Mäkin mietin tuota muotoa? Olisiko sitten hankala nukkua, kun tuntuu että tuossa pitäisi nukkua vain yhdessä ja tietyssä asennossa. En tosiaan tiedä, kun ei ole kokemusta :)).

   Poista
 2. Tuohan olis sitten kuin mulle tehty , mä kanssa tykkään nukkua kyljellään :) pitäisikään kokeilla ? Mä vaan tykkään kyllä että tyyny on pehmeä, oisko tuo sitten liian kova , hmm.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samoja juttuja minä pohdin!! Toi alin kuulostaisi mulle parhaimmalta vaihtoehdolta, mut osaako sitä nukkua tyynyllä jossa ei ole tyynyliinaa?? Hmm..:)

   Poista
 3. Mulla oli tuo eka, mutta liian painava oli, en osannut nukkua sen kanssa. Sitä ei saanut yhtään mytättyä! :D Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo. Myttäys on tosi tärkeetä!! Pitäisi varmaan päästä paikan päälle testailemaan. Mun ystävällä osti 10 vuotta sitten tyynyt ja vieläkin hyvät! Eli käyttöikä on pitkä ja he ovat taas olleet tosi tyytyväisiä!

   Poista
 4. Mä niin haaveilen tästä tyynystä <3
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut vai muiden kokemusten perusteella? Pitäis oikeasti mennä jonnei kokeileen ;)

   Poista
 5. Mulla olisi yksi ylimääräinen muutaman kerran käytetty, täydellisessä kunnossa oleva Tempur Sonata (extra pehmeä, s-koko) ( http://fi.tempur.com/tyynyt/muotoillut-tyynyt/tempur-sonata-tyyny-TFI2015V.html ).
  Myisin sen mielelläni kohtuuliseen hintaan, mikäli sinua tai jotain muuta kiinnostaa!
  T. Sara
  zkippo@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Käyn tutustumassa tyynyyn ja palaan asiaan, jos tuntuu oikealta :).

   Poista
 6. Mulla on käytössä ollut jo mooonta vuotta Tempurin Millennium. Tykkään ihan sikana, selkävaivat helpotti kummasti tuon myötä. Tottuminen kesti alkuun aika kauan, varmaan 3viikkoa tuntui et niskat on vaan enemmän jumissa mut sit helpotti. Ja kyllä tuolla asentoa saa vaihdeltua ihan yhtälailla kuin tavallisellakin tyynyllä. Jostain syystä Tempurilla tulee vaan vähemmän pyörittyä, nukun kai paremmin sitten tuolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sullakin ollut se yksi ja sama tyyny koko ajan käytössä? No sen takia mä lähdinkin kyselemään näiden tuotteiden perään, koska niskat ovat koko ajan superjumissa. Josko tällaiset pienet jutut auttaisivat!?

   Kiitos kommentistasi <3

   Poista
  2. Joo sama tyyny on ollut koko ajan. Ja niin, unohtui sanoa, että ehdottomasti samalla tyynyn kanssa kannattaa hankkia Velfontin (tai muu vastaava) tyynynsuoja. Tyynyn käyttöikä pitenee kummasti :)

   Poista
 7. Mulla on tuo ylin vaihtoehto ja olen tykännyt siinä mielessä, että se tukee hyvin niskaa. Normityynyssä kun täytteet työntyy toiseen puoleen tyynyä ja niskan alle jäävä tuki on olematon. Ainoastaan olen harmitellut tyynyn mataluutta, olisi pitänyt valita korkein vaihtoehto. Se kun painuu vielä alemmas pään painon ja lämmön mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Kiva saada kokemuksia näistä tyynyistä. Mulla on niskat niin jumissa koko ajan, että jotain apua tarvitaan.

   Poista
 8. Mä olen nukkunut jo kohta neljä(?) vuotta Millenium-tyynyllä ja tykkään tosi paljon. Nukun pääasiassa kyljellään, mutta myös selällään ja mahallaan. Tuon tyynyn kanssa olen voinut nukkua missä asennossa vaan. Nyt tosin alkaa tuntua että ehkä olisi aika ostaa uusi. Olen nukkunut muutaman yön myös Ombraciolla, se on hyvä tyyny nukkuipa missä asennossa tahansa. Tyyny tosiaan on aika iso eli se vaatii isomman tyynyliinan kuin se normi 50x60cm. Tyynyn kanssa totuttelu vie hetken, mulla ehkä 1-2 viikkoa ja niska tuntui jumittuvan enemmän, niinkuin Tiiakin tuossa kertoi.
  Lämpimästi suosittelen Tempuria, se on kyllä ollut hintansa väärti!
  Ja myttääjille vinkiksi: Kannattaa ottaa "kainalotyyny" käytöön eli pään alle Tempur ja kainaloon toinen mytättäväksi (vähän niinkuin kumppania halaisi...). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu kommentistasi! OK, eli niin just. Hyvä on ja hintansa väärtti! Meikäläisel on aina kainalotyynyt ;))!

   Poista
 9. Olen lukenut jostakin, et jos tarttee laittaa käden tyynyn alle nukkuessa, niin silloin on liian matala tyyny nukkujalla.

  VastaaPoista
 10. Mulla sama homma. Jos nukun kyljellä, on pakko saada käsi tyynyn alle. Lapsuudesta opeteltu juttu. :D Siksi varmaan tykkäsin aina käyttää littanaa tyynyä..
  Joskus kokeilin tuollaista originalia ja tuntui kuin olisi tiiliskiveen naamansa iskenyt. heh. Ehkä se vaatii totuttelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pakko saada käsi sinne alle :)). Ouch, moni sanoo, että tyyny on tosi kova ja kestää hetken tottua!!

   Poista
 11. Minullakin on tuo Original, ja se on ihan huippu, vaikka ensin epäilyttikin. En enää herää yöllä kohentelemaan tyynyä, vaan pielus on aina hyvin. On parantanut unen laatua tosi paljon. Minä nukun usein myös vatsallani, ja sekin onnistuu tuon tyynyn kanssa kyllä.

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig