tiistaina, huhtikuuta 28

home office - kotitoimisto


Välillä pystyn tekemään töitä kotoa käsin ja nautin siitä suunnattomasti. On ihanaa hengailla koko päivä lököpöksyissä omalla sohvalla. Arvostan suuresti pomoani, joka luottaa työntekijöihinsä ja motivaatio on ihan kympissä itselläänkin. En tiedä mitään pahempaa kuin esimies, joka kyttää jokaista liikettäsi.
Nykypäivänä panostetaan enemmän työhyvinvointiin ja minä ainakin pidän huolen siitä, että voin hyvin. Aika harvoin joudun iltaisin näpyttelemään töitä enkä usko muutenkaan sen olevan tehokasta. Työpäivän aikana ne työt tehdään ja sen jälkeen nautitaan omasta ajasta. Minulla oli juuri kehityskeskustelu, jossa mm. kysyttiin miten hoidan omaa jaksamistani. Kerroin salaisuuteni pomolleni ja hän sanoi huomanneensa, että olen aina tosi pirteä.
Olen myös sitä mieltä, että jos ei pelasta ihmisiä työkseen työt voivat aina odottaa seuraavaan päivään. Niitä ei ole pakko tehdä yömyöhään ja puolikuolleena enkä usko työn jäljenkään olevan hyvää.Miten sinä pidät huolen omasta työhyvinvoinnistasi?

//Thoughts about work well-being.
SHARE:

27 kommenttia

 1. Olisi mahtavaa, jos olisi etätyö mahdollisuus! Minulla kun on pitkä työmatka niin helpottaisi kovasti, jos vaikka yhtenä päivänä viikossa ei tarvitsisi kuluttaa aikaa siihen autolla ajamiseen!
  Yritän aina jättää työt töihin eli en mietiskele niitä kotona illalla. Yritän myös olla ulkona, että saisi raitista ilmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, on se kyllä tosi upeeta, että saa tehdä himasta käsin töitä!!

   Se onkin hyvä jättää työt töihin. Turha niitä on kotiin viedä! :))

   Poista
 2. Joka firmassa ei kyllä tänäpäivänä panosteta työhyvinvointiin, joten olet todella onnekas:) Minä olen löytänyt uuden jaksamisen itseni voimaannuttamisesta, joka tarkoittaa selkokielellä sitä, että pyrin tekemään asioita, joista tulee hyvä olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, siinä olet oikeassa ja se on todella harmillista!! Tiedän olevani todella onnekas <3.

   Ihanaa kuulla! Se on kyllä niin tärkeää pitää omasta hyvinvoinnista kiinni <3

   Poista
 3. Ihana mahdollisuus ja ihanan pirteä teksti! Aurinkoista päivää! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun työpaikallasi ollaan jo osattu panostaa työhyvinvointiin. Kivaa tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihanaa ja pidän myös itse huolen työhyvinvoinnistani! Onneksi pomon kanssa voi jutella mistä vaan ja meillä ollaankin tosi avoimia :))

   Samoin <3

   Poista
 5. Voi kun olisikin mahdollisuus etätyöhön! Sosiaali-/hoitoalalla se ei vaan oikein onnistu ;) Tosin ehdotin kerran vitsilläni töissä, että jokainen ottaa omaohjattavansa viikoksi kotiin, niin kenenkään ei tarvitse tulla töihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no siellä se ei oikein onnaa :))! Hah! Yleenäs tstohommissa se on mahdollista :)).

   Mitäs pomo piti sun ajatuksesat ;D??

   Poista
  2. Naurahti ja totesi vain, että osa meidän asukkaista on niin haastavasti käyttäytyviä, että kukaan ei varmaan haluaisi niitä omaan kotiinsa :)

   Poista
 6. Oli niin kiva tavata, että olet aurinkoinen, sydämellinen ja ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan! Kiitos <3. Noi iltajuhlat aina menee vähän miten menee, kun on paljon ihmisiä, pimeetä ja hirveä melu :). Olisi voinut jutella kauemminkin!

   Poista
 7. Olipas hyvä postaus! :-)

  Tuo on todella tärkeä aihe. On todella tärkeä pitää työhyvinvoinnista kiinni. Siitä lähtee kumminkin moni asia. Itse kun teen 2vuorotyötä, asia korostuu vielä entisestään. Rytmitys ym. Mutta, ajan kanssa kaikkeen tottuu, vaikka toki välillä pitkät putket 1päivän vapailla uuvuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).

   Se on todella tärkeää ja toivon, että mahdollisimman moni yritys pitää tästä huolen!! Itse olen tehnyt ihan hulluna töitä Jenkeissä asuessani ( 72h/ vko ) ja siihen en kyllä enää ikinä lähtisi! Kaksivuorotyökin olisi minulle haastellista tällä hetkellä! Niin kuin sanoit, kaikkeen tottuu!! :)

   Poista
 8. Ihana, että sulla on mahdollisuus etäpäiviin. Ja aivan huippua, että työnantajasi pitää huolen työhyvinvoinnistanne. Kiva postaus! <3

  VastaaPoista
 9. Itselläni uusi työ/opiskelu on uutta ja mukavaa, mutta toisinaan henkisesti raskasta... hyvänkin työpäivän jälkeen.
  Oma aika, valokuvaus ja luonnossa kulkeminen, sekä hyväystävä ja perhe tasapainottaa arkea. Näiden avulla sitä jaksaa :)
  - Oikein ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ympärillä täytyy olla niitä omia juttuja, jotta jaksaa vetää tätä kiireistä arkea :)).

   Ihanaa päivää sinulle <3

   Poista
 10. Etäpäivä olisi kyllä tervetullut tännekin - ja ehkä jokin päivä onnistuukin vielä! Meillä myös työnantaja yrittää panostaa työhyvinvointiin - ja tottakai omalla asenteellakin on suuri vaikutus. Jos työstään valittaa koko ajan, ei mikään työnantajankaan panostus riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että teilläkin panostetaan hyvinvointiin! Se on kyllä parasta! Ja niin kuin sanoit on se hyvä, että pitää myös itse huolen <3

   Poista
 11. Ompa hyvä postaus! Totta joka sana :) Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 12. Mä pidän työhyvinvoinnistani huolen niin että teen vain puolikasta työaikaa ja suunnittelen alanvaihtoa. Eilen oli taas niin järisyttävä työvuoro että siitä oli hyvinvointi kaukana. Onneksi oli toinen pomoista samassa veneessä näkemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Olet asian ytimessä, jos tosiaan ei viihdy nykyisessä paikassa tai on huono olla niin silloin on tosiaan hyvä miettiä vaihtoa <3 Tsemppiä!

   Poista
  2. Kiitos <3 Ja hyvää vappendaalia!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig