maanantaina, huhtikuuta 20

minin työpiste

Kuinka moni lapsi tekee läksynsä kirjoituspöydän ääressä? Meillä ei ainakaan tai jos niin hyvin harvoin. Yleensä mini tekee ne joko keittiössä tai olohuoneessa, mutta toisaalta eipä sillä väliä kunhan tulee tehdyksi. Olen hyvin tarkka asioista, jotka liittyvät kouluun. Mini tekee pääsääntöisesti läksynsä iltapäiväkerhossa, mutta iltaisin vielä lisätehtäviä esim. matematiikasta. Olen sitä mieltä, että alusta lähtien ne koulun 'hyvät tavat' opitaan ja läksyjen tekeminen on yksi tärkeimmistä.

Koululaisen työpiste.

Kirjoituspöytä on kuitenkin kovassa käytössä. Sen äärellä piirretään, askarrellaan, väritetään, rakennetaan legoja, jne. Minin lempipuuhaa on askartelu ja äänikirjojen kuuntelu. Hän voi istua huoneessaan parikin tuntia kyseisten askareiden ääressä. Kirjastossa on hyvä valikoima äänikirjoja ja käytämmekin palvelua suhteellisen usein.

Koululaisen työpiste.

Minin työpiste on hankittu Ikeasta ja on ollut erittäin toimiva. Haluaisin todella paljon String -järjestelmän tämän tilalle, mutta vielä ei ole sen aika. Askartelut ja piirtelyt ovat sen verran sotkuista puuhaa ja tarrojakin liimaillaan suhteellisen usein pöytälevyyn sekä laatikoihin. En siis missään nimessä raaski ostaa monen sadan euron työpöytää tähän yhtälöön :).

Koululaisen työpiste.

Viettävätkö teidän pirpanat aikaa omassa huoneessaan vai siirtyvätkö leikit yleensä perheen yhteisiin tiloihin?

Kivaa viikkoa <3

//My daughters work desk.
SHARE:

26 kommenttia

 1. Ihana koululaisen työpiste teillä :) Meilläkin askarrellaan ja piirrellään juurikin neidin omassa huoneessa, joten siitä syystä en kyllä itsekään raski sijoittaa kalliiseen pöytä tms järjestelmään, ehkä sitten vanhempana :D Toisinaan ne leikit ja muut puuhat siirtyy kodin muihin tiloihin, mutta en ole jaksanut naputtaa, mulle riittää, että korjaa leikit pois siinä vaiheessa kun lopettaa, joten yleensä päivisin koti on ihan mullin mallin askarteluista ja leikeistä :D Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Mä mietin ihan samaa. Ehkä sitten vanhempana, mutta nyt ei!! Mä niin haaveilen siiät Stringistä!!!

   Poista
 2. Meillä ei lapsia ole joten en voi tuohon sanoa, mutta tosi kauniilta näyttää huone! :) Täältäkin mukavaa viikkoa sinne ♥

  VastaaPoista
 3. Nuo pinkit piristeet! <3

  Ihanaa ja aurinkoista viikkoa! :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo. Pinkki kuuluu minin huoneeseen :)

   Poista
 4. Ihanan siisti ja valoisa huone neidillä. Meillä vanhempi tekee läksynsä aina omassa huoneessa, mutta pienemmällä on niin minihuone, että tulee yleensä ruokapöydän ääreen puuhailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hah, ja ei todellakaan ole aina noin siisti..tiedäthän ;)!

   Ruokapöydän ääressä on kyllä kiva puuhailla!!

   Poista
 5. Aivan ihana värimaailma!! ♥ ♥ Ja ihana mahtava tuo flamingo!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)) Musta-valkoinen-pinkki toimi aina ;)

   Poista
 6. Ihanan näköistä, juuri oikea pikkuneidin paikka. Meillä läksyt tehdään jostain syystä isohkon ruokapöydän ääressä ja siinä tupataan piirtämäänkin. No kenties tuo 10v touhuaa nykyisin jo omankin pöytänsä äärellä, mutta 8v ei huoneessaan yksinään touhua.

  Kivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :). Yes, meillä kanssa leikit yleensä siirtyy sinne missä minä olen :) Mutta äänikirjoja kuunnellessa mini viihtyy huoneessaan :))!

   Poista
 7. Suloinen työpiste, täydellinen pienelle koululaiselle :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä meillä pakkaa kaikki hommat kulkeutua alakertaan. Omassa huoneessa lähinnä muovaillaan, koska oon kieltänyt sen homman alakerrassa. Täällä kun ne lattialle putoilevat muruset kulkeutuvat hetkessä jaloissa jokaiseen mattoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä inhoan muovailuvahoja, hah! Ja siitä syystä meillä ei niitä olekaan. Pienempänä neiti leikki play-doh vahoilla. Onneksi ei ole kysellyt perään ;))!

   Poista
 9. Meidän perheessä läksyjä on tehty taatusti enemmän keittiössä kuin koulupöytien äärellä :) Oikeastaan vasta yläastelainen tekee läksynsä nyt omassa huoneessa. Ja onhan se toisaalta kätevää...vanhempien on helppo auttaa tarvittaessa, sillä keittiö on yleensä se komentokeskus, jossa pyöritään eniten.

  Kaunis huone Minillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :).

   Juuri näin.Mä uskon, että mini kanssa hakeutuu sinne missä mä häröilen ja onhan se itselleenkin kivaa, että siinä vieressä on joku :))

   Poista
 10. Ompa kaunis työpiste! <3 Noita mainitsemiasi äänikirjoja täytyy kokeilla, täytyypä käydä kurkkaamassa oman kirjaston valikoima :) Meillä menee hieman vaihtelevasti nuo leikit. Aika paljon ovat omissa huoneissaan, mutta todella usein ne leviävät olkkarin tai keittiön puolella. Ja keittiön pöydän ääressähän sitä paljon touhuillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heli.Mä suosittelen todella paljon noita äänikirjoja. Aivan superkivoja ja mini tykkää uppoutua värityskirjojen maailmaan ja kuuntelemaan satua. Naureskelee yksinään huoneessaan :)). Tosi hauskoja!!

   Poista
 11. The chair and the pink throw are great!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
 12. Ihana Minin työpiste ja niin rauhallisen näköinen, vaikka kaikki tarpeellinen tuosta löytyykin. :) Meillä aika vähän touhutaan pulpetin ääressä omassa huoneessa. Joskin jos itse olen yläkerrassa työpöydän ääressä, niin silloin voi I tehdä omia juttuja oman pöydän ääressä. :D Tai sitten vaatia itselleen minun paikkani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Hih! Lapset kaipaa äipän siihen viereen ja ihan ymmärrettävää ;D! Voi että se In huone on niin kaunis että!! Mietin vielä illalla sitä kuinka kauniiksi olet saanut huoneen <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig