perjantaina, huhtikuuta 10

reminder of the day


#CountYourBlessings

Minulla tulee paha mieli ja olo tätä kuvaa katsellessa. Arjen hulinassa sitä välillä unohtaa kuinka hyvin meillä on asiat. Kiireen keskellä tulee nökötettyä, stressattua ja yleensä turhan pienistä asioista. Välillä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja lausua edes se pienistä pienin rukous 'kiitos'.

Ollaan kiitollisia siitä mitä meillä on ja nautitaan elämästä.

<3 <3 <3

//Stay thankful.
SHARE:

10 kommenttia

 1. Ehdottomasti on oltava kiitollinen suhteellisen tasokkaasta elämästä, jos vertaa ihmisiin, joilla on kuvan mukaisia ongelmia. Täytyy kuitenkin muistaa suhteuttaa asiat ja huomioida, että meillä on yhtä lailla oikeus murehtia ongelmistamme vaikka "Afrikan lapsilla on nälkä". Muistan lapsuudessa, kuinka usein sanottiin, että lautaselle ei saa jättää ruokaa, koska jossain maailmassa jollain on nälkä. Todellakin ymmärrettävää, mutta se ei ollut kovin suhteellista, sillä se itseensä ähelletty ruoka ei tosiaan olisi auttanut ketään muuta. Mutta joo, ymmärrän pointtisi. :) Jos elämässä murehtii jatkuvasti jotain yhdentekevää (tää on vaikee, kun ihmiset kokee asiat eri tavoin), niin ei ehdi keskittyä siihen, mikä oikeasti on hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai täytyy suhteuttaa asiat enkä tosiaan sitä sano ettei me voida murehtia omista asioistamme, koska joidenkin kohtalo on kuvan mukainen! Tiedät sen ja hyvä, että tajusit pointtini ;).
   Tämä kuva vaan jotenkin pysäytti ja oksetti. Todella surullista ja kamalaa :(.

   Ja juuri näin. Ehdottomasti täytyy vaalia kaikkea hyvää ja olla kiitollinen siitä mitä on ja keskittyä niihin positiivisiin asioihin <3. Negatiivisuus tuhoaa mielen!!

   Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Meillä on niin paljon syytä kiirollisuuteen, emme vaan aina huomaa / tajua kuinka hyvin meillä on asiat <3

  VastaaPoista
 3. Todellakin! Näihin hetkiin pysähtyy, ja huomaa kuinka hyvin ne asiat ovatkaan. Hyvin nopeasti unohtaa arjen pienet kiukut.

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja musta se on välillä ihan hyväkin pysähtyä! Siitä on sitten hyvä taas jatkaa positiivisella mielellä eteenpäin!

   Samoin <3

   Poista
 4. Niin totta! Juuri eilen illalla puolison kanssa puheltiin siitä, miten hyvin meillä täällä onkaan asiat, vaikka aina tekee mieli nurista jostakin. Tänään on ollut hiukan huono päivä töissä, mutta yritänkin kääntää ajatuksen nyt siihen, kuin hienoa on, että töitä on ja vieläpä kovin mieluisaa sellaista.
  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Hyvä asenne <3. Näin se vaan on, että välillä pitää muistutella itseään niistä tärkeistä asioista, esim. että on töitä!!

   Samoin <3

   Poista
 5. Todella puhutteleva kuva. Laittaa pysähtymään ja miettimään, täytyy oikeasti olla kiitollinen tästä kaikesta mitä itsellä on ♥

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig