torstaina, toukokuuta 7

lapselle turva-avaimenperä - mySafety

Olenko koskaan kertonut, että tuo minun pikkuinen ihminen on hieman sählä ja huolimaton ;)? Hermothan siinä välillä menee, kun saa etsiä tavaroita kissojen ja koirien kanssa.

Löysin jokin aika sitten palvelun jolla pystyy tiettyyn pisteeseen takamaan avainten turvallisuuden. Oletteko koskaan kuulleet mySafetyn turva-avaimenperästä?  

Ohjeet avaimen löytäjälle:

Soita mySafetyn ilmaiseen hätäpäivystykseen.Saat meiltä palautusohjeet tavaroiden palauttamiseksi. Muistathan ilmoittaa myös tilinumerosi meille löytöpalkkiota varten. 

Toimi ohjeidemme mukaisesti, niin löytämäsi avaimet/tavara löytää tiensä takaisin omistajalleen.Tilanteesta riippuen voimme esimerkiksi ohjeistaa sinua viemään avaimet/tavara lähimpään postilaatikkoon.

Helppoa ja löytäjä saa vielä löytöpalkkionkin.


Kun mySafety on saanut avaimet he ottavat omistajaan yhteyttä ja avaimet palautuvat kotiovelle. Palvelulla on vuosimaksu, mutta minä ainakin maksan sen ilomielin ja tulee varmasti halvemmaksi kuin vaihtaa lukot.
Onneksi mini ei ole vielä kertaakaan hävittänyt avaimiaan. Tämä palvelu on täydellinen varsinkin nyt kesäaikaan, kun lapset ovat lomalla ja menevät ja tulevat miten sattuu.

Miltä palvelu sinusta kuulostaa? Hyvältä vai hömpältä?

SHARE:

12 kommenttia

 1. Kuulostaa tosi hyvltä, kiitos vinkista :) <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tosi fiksulta systeemiltä! Toivottavasti avaimet pysyvät tallessa! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hyvä vinkki, kiitos! Tulee meilläkin jonkin ajan päästä ajankohtaiseksi, joten hyvä tietää miten säästyy ylimääräiseltä huolelta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Yes, yksi huoli tosiaan vähemmän :))!

   Poista
 4. No tuo kuulostaa tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Hyvä juttu! :-) Joskus minulle soitti tuolta?!? Tai vastaavasta, ja jäin miettimään asiaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, juu! Aika hyvä palvelu kaikenikäisille :))

   Poista
 6. Meilläkin tulee pikkuhiljaa omat avaimet ajankohtaiseksi. Tämä oli ihan loistava vinkki, en todellakaan tiennyt tällaisesta palvelusta! Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, ole hyvä ja kiva, että oli apua :))

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig