keskiviikkona, kesäkuuta 10

kevyt kesämeikki - lumene


Lumene lähetti minulle sekä vierailleni ( sviibit ) kesäisen ja kevyen meikkipaketin. Itse en käytä hirveästi meikkiä ja perus ripsiväri, meikkivoide, puuteri -linjalla mennään. Pidän enemmän luonnollisesta stylestä. Keskustelimme Kööpenhaminassa ystäväni kanssa meikkaamisesta ja kuinka sekin on tavallaan 'opittu' tapa. Minun äitini ei meikannut juuri koskaan eikä viettänyt hirveästi aikaa peilin edessä, joten se ei myöskään ole ollut minulle luonnollista. Kun taas muutaman ystäväni äidit ovat todella huoliteltuja ja näin myös ystäväni ovat 'oppineet' saman tavan. Oletteko huomanneet tai tunnistatteko saman ilmiön?

Puuteri anaa kasvoille valoa, hohdetta ja läpikuultavaa hehkua. 

Kynsilakan avulla salonkilaatuinen, pitkäkestoinen ja näyttävä lakkaus on helppo toteuttaa itse kotona. Kynsilakoissa on nopeasti kuivuva, peittävä koostumus ja tarkka, litteä sivellin.


Uudet huulipunat tuntuvat kevyiltä huulilla, niissä on entistä puhtaammat värit ja satiinimainen kiilto, joka kestää pitkään.


Lumene Arctis Sun Ihon Sävyn Heleyttäjä antaa kasvoille heleää hohdetta ja korostaa rusketusta. Yksi heleä sävy, joka sopii kaikille ihonsävyille.
Näillä neljällä tuotteella saa loihdittua ihanan kevyen meikin kesän jokaiselle päivälle. 

Käytätkö sinä paljon meikkiä vai viihdytkö "el naturellina"?
//Easy breezy make up for the summer.


*Kiitos Lumene.

SHARE:

15 kommenttia

 1. Täällä samalla linjalla. Meikkivoide ja ripsari kovimmassa käytössä :) lumenelta löydän suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, perus pakkelilla mennään:)). Lumenella on kyllä aivan ihania tuotteita :)!

   Poista
 2. Minä oon aika usein aika naturel, en kyllä tiedä miksi, pitää varmaan petrata tässä kotona olon aikana, että vähän sipasis edes mascaraa ripsiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, mä oon myös todella laiska meikkailemaan, mutta yritän edes vähän puuteria laittaa ja kääntää ripset ;))!

   Poista
 3. Silloin kun liikun ulkona, käytän vähintään meikkivoidetta, ripsaria ja huulikiiltoa/punaa. Illanviettoihin ja juhliin tykkään tehdä kunnon meikin, aikamoinen meikkiarsenaali multa löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah ok! Siis joo, mä en aina edes jaksa laittaa mitäääään, jos en ole minnekään sen kauemmas menossa. :)) Ihanaa, että jaksat! Kyllähän se piristää mieltä.

   Poista
 4. Mä käytän arkisin (eli töissä ja usein vapaapäivinäkin) ihan vain Garnierin BB-voidetta ja kulmakynää ja sitten taivutan mun jo valmiiksi tummat ripset ripsentaivuttimella :) Kaupungille lähtiessäni sipaisen yleensä yläripsiin ripsaria ja laitan puuteria (+ kesäisin aurinkopuuteria) kasvoille. Illanviettoihin sitten meikkaankin oikein ajan kanssa ja silloin taiteilen yleensä eyelinerit ja luomiväritkin, vaikken mikään meikkitaiteilija olekaan :D Huulipunaa en oo muuten koskaan oppinut käyttämään ja en niitä sen vuoksi enää jaksa ostaakaan. Mikähän juttu siinäkin on, että ei vain oo mun juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla miten sä meikkailet :). Kyllähän se huomattavasti piristää mieltä, kun on vähän edes punaa poskilla :)) Mä en kanssa oikein ole koskaan käyttänyt huulipunia kiiltoja kylläkin!!

   Kiitos Jossu kivasta kommentista! :)

   Poista
 5. Huomaan, että talvisin tulee käytettyä enemmän meikkejä... Olen sen verran "kalpea" talvisin, että kasvot kaipaavat värivoidetta, puuteria ja hieman poskipunaa ripsivärin lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, kesällä ei tule hirveästi kyllä käytettyä meikkiä :)) Ihana, kun naamakin saa hengittää! :)

   Poista
 6. Lumenesta tykkäsin aiemmin, mutta olen nyt ajautunut siitä kauemmas. Kyllähän tuossa joitakin kokeilemisen arvoisia tuotteita voi ollakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, Lumene on kyllä hyvä merkki, mutta tulee toki ostettua muitakin :)

   Poista
 7. Haha, kyl sä tiedät! ;) Eli arkena joko au naturel, tai korkeintaan kevyt pohja ripsarilla, mut juhlassa all in. :) Tää Lumenen setti on niin hyvä, jokainen tuote on maineensa veroinen! Ihanaa viikkaria, kaunokki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Sä oon kyllä sellanen make- up- party- queen :)

   Samoin sulle <3

   Poista
 8. Musta tuntuu, että olen hyvin monessa asiassa mennyt äidin mallista ihan muuhun suuntaan. Äiti meikkasi ehkä kymmenesti elämäni aikana, mä taas ehostan kevyesti maitokauppaa kauemmas lähtiessäni, ja juhliin sitten kunnolla. Sisustuksessa ja tyylissä sama, äiti ei sisustanut tai koreillut, oli vain armoton tavarahamsteri, minä taas laitan kotia enemmän kuin innoissani, mutta yritän eroon itselle turhasta tavarasta joka käänteessä. Monta muutakin esimerkkiä olisi.

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig