tiistaina, kesäkuuta 2

kompressiosäärystimet - zero point


Ovatko kompressiosäärystimet tai sukat sinulle tuttuja? Itse olen kuullut ja lukenut näistä jonkin verran ja ovatkin nykypäivän trendi urheilijoiden keskuudessa. Siskoni on myös pitänyt minulle palopuheita tuotteesta ja olen kerran kokeillut hän kompressiosukkia.  Pääsimme tyttöjen kanssa testailemaan Zero Pointin säärystimiä sviibeissäni.

Henkilökohtaisesti haluan mainita aivan ihanista väreistä, joita Zero Pointin valikoimasta löytyy. Valittavana on yhdeksän eri väriä ja iso plussa värien kirkkaudelle. Rakastuin heti ensisilmäyksellä pinkkeihin.. ja liloihin.. ja sähkönsinisiin... Noh, kaikki vaihtoehdto olivat ihania.


idkuvaMikä ihmeen kompressio?

Itse sana tarkoittaa: puristus, tiivistys, kokoonpuristus. Siitä saa aika hyvin idean mitä säärystimillä halutaan saada aikaan. 

Hyödyt:

- lisää tehoa ja mukavuutta suoritukseen

- parantaa lihasten hapensaantia

- vähentää turvotuksen syntymistä

- tehostaa verenkiertoa

- poistaa väsymyksen tunnetta jaloista

- edistää urheilusuorituksen jälkeistä palautumista

Minulla oli säärystimet koko Kööpenhaminan matkan ajan jalassa ja voin sanoa, että niistä oli apua. Kävelimme ensimmäisenä päivänä noin 10 tuntia ja toisena 7+ tuntia ja tuntui, että jalat olivat koko ajan juuri sinä puristuksessa ja oli jotenkin tosi 'ryhdikäs' olo. Ennen nukkumaan menoa otin säärystimet pois eivätkä jalat olleet turvonneet sitten ollenkaan. Tosi hyvä fiilis jäi ja voin ehdottomasti suositella näitä myös ihan arkiseen käyttöön.
BOOM!

//Testing Zero Point's Compression sleeves.*Yhteistyössä Zero Pointin kanssa.

SHARE:

18 kommenttia

 1. Enpäs ole koskaan kuullutkaan tällaisista :) Mukavaa tiistaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ihan arkikäyttöön!!

   Samoin Johanna :)

   Poista
 2. Kuulostavatpa mielenkiintoisilta!! Hyvä postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, mä suosittelen tosiaan! Ja just hyvät myös arkikäyttöön!

   Kiitos :)

   Poista
 3. Mä en enää lenkkeile ilman kompressiosukkia tai -säärystimiä, ihan parhaita! Ja Zeropointit on hintalaatu-suhteeltaan erinomaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah, mahtavaa kuulla, että näistä on tosiaan hyötyä ja iloa! Mäkin olin tosi tyytyväinen Köpiksen matkan jälkeen ja ovat olleet ahkerassa käytössä :))

   Poista
 4. Tyttö pellaa lentopalloa ja sillä on noita sukkia...tykkää tosi paljon noista :) Ite ostin vasta ja tulee silloin tällöin pietettyä...olen kans tykännyt. Suosittelen kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, aika pop juttu urheilijoiden keskuudessa enkä kyllä ihmettele miksi!!! Mutta ovat kyllä tosi hyvät myös arkikäytössä :)

   Poista
 5. Ihan uusi juttu tännekin :) oli tosi mukava lukea näistä :) ja värit..... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano :) Värit ovat aivaaaan ihanat <3

   Poista
 6. Olisko näistä apua suonikohjuihin? Alkanu vaivaamaan näin raskauden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilmeisesti on apua niihinkin!! Voin hyvin kuvitella näiden olevan täydelliset raskaana olevalle, kun muutenkin jalat väsyvät ja turpoavat !!

   Poista
 7. Varmaan olisivat raskaana oleville mainiot. Vaikken raskaana olekkaan, niin kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sanoin samaa. Uskoisin näiden olevan just hyvät :))

   Ole hyvä :)

   Poista
 8. Mä käytän näitä päivittäin töissä ja reeneissä, toimivat! Kahdet löytyy, toiset just duuniin ja toiset sinne reeneihin :) Penikkatautien alut/itse penikkataudit ovat vähentyneet, jalat jaksaa kauemmin ja ei enää kramppeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sinunkin kokemukset sukista! Ovat kyllä tosi tukevat ja varmasti varsinkin seisomatöissä oleville tosi hyvät !!

   Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 9. Multa löytyy kyseiset säärystimet, mutta ongelmana on naurettavan ohuet pillipohkeeni, joiden takia sitä puristusta ei tule säärystimilläkään juuri urheilusukkaa enempää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä olet kyllä niiin pienoinen, etten yhtään ihmettele. Voi sua !! No mutta eikös niillä ollut kokoja xs? Vai ovatko nekin liian isot?

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig