tiistaina, kesäkuuta 16

kysely blogipostauksista


Moikkelis,

yleensä kesäisin blogimaailma hiljenee ja aikaa vietetään enemmän ulkona sekä muista asioista nauttien. Itsekin huomaan, että aika koneella rajoittuu ja halu tehdä muuta kasvaa. Ihanaa ja näinhän sen täytyykin olla. Postaustahti tulee varmasti muuttumaan hieman kesän aikana, mutta kivoja juttuja kuitenkin tiedossa.
Haluaisin kysyä teidän mielipidettänne muutamaan asiaan.

Onko näin kesäisin ok, että postaukset pyörivät enemmän lifestylen puolella kuin sisustuksen? 

Vanhimmat lukijat varmasti muistavat joka perjantaiset 'quote of the day' postaukset. Olen tullut siihen tulokseen, että on aika sanoa heipat päivän ajatuksille ja keksiä jotain aivan uutta. 

Mistä aiheesta sinä haluaisit lukea joka perjantai? Ruoka? Hyvinvointi? Tyyli? 

Olen todella kiitollinen, jos jaksaisit kertoa mielipiteesi kysymyksiini :)

Kiitos ja kumarrus.

//I need your opinions.

SHARE:

31 kommenttia

 1. Sun postaukset on aina mielenkiintoisia, kirjoitat mistä tahansa aiheesta! Eli kaikki käy :)
  Itsekin olen huomannut joka kesä tuon, että koneella oloaika vähenee. Väkisinkin, kun on niin paljon muuta tekemistä. Täytyy yrittää sen verran skarpata, että pysyisi tietty väli postauksissa ja ehtisi lukemaan ainakin lemppariblogit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heli <3.

   Yes, kyllä mäkin yritän käydä aina lempparit lukemassa ja jättämässä kommentin! Kyllä sitä aikaa löytää siihen mihin haluaa ;)).

   Poista
 2. Jep, kesällä ei juuri koneella tule oltua , saattaa mennä monta päivää ettei ehdi edes blogikierrokselle jos on nättejä ilmoja :)

  Kaikki postaukset on hyviä , lifestyle aiheet kiinnostaa, eli muutakin kuin sisustusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule ei! Onneksi niin. Illalla kuitenkin ennen nukkumaanmenoa sitä yrittää katsoa kaikki lemppariblogit tai aamuisin! Mutta kesällä täytyy nauttia ilmoista ja kaikesta muusta kuin sisälläolosta! :)

   Kiitos ja kiva, että muutkin postaukset kiinnostavat <3.

   Poista
 3. Nyt täytyy sanoa, että täällä on ihan sama juttu ja erityisesti nyt, kun reissussa nettiyhteydet on mitä on... Itse tykkään lukea postauksiasi laidasta laitaan, ehdotuksesi ruokaan liittyvistä postauksista kuulostaa myös hyvältä, koska vinkkejä nopeisiin ja helppoihin ruokiin erityisesti on aina hakusessa. Ihanaa kesäpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, voin kuvitella, että matkalla varsinkaan ei tule oltua netissä eikä pidäkään :))!

   Yes, mä mietin josko ruokapostauksia alkaisi tekemään! Toisaalta olen aika laiska kokkailemaan, mutta ehkä sitä innostuisi postauksien myötä? :)

   Poista
 4. Kesä tosiaankin on aikaa, jolloin ei viitsi aikaansa kuluttaa koneella. Eli minunkin vierailuni blogeissa vähenee ja oma postaustahti hiljenee entisestään. Lukisin mielelläni postauksia tyylistä ja hyvinvoinnista :)

  VastaaPoista
 5. Mä oon ihan mietelause-friikki, joten olen kyllä tykännyt niistä perjantai-postauksista... Toisaalta lifestylekin kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
 6. Kaikkiruokainen täällä terve eli kaikki käy <3

  VastaaPoista
 7. Olet niin ihana kun olet jaksanut päivittäin postailla <3 lämmin kiitos kaikista ihanista postauksista <3 välillä aina itse haaveilen samasta :)

  Ihan mistä vaan niin kaikki postaukset tervetulleita :) kyllä sisustus kiinnostaa ehdottomasti myös kesällä :)

  Kiitos ihanasta blogistasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Seija! Ai että tällaiset kommentit lämmittää mieltä niin paljon! Tosi kiva kuulla, että postaukset miellyttävät <3

   Poista
 8. Musta ois kiva saada vaikka viikonlopun menovinkkejä! Ja seurata ihan vaan teidän touhuja eli lisää lifestyleä ;D

  Ihanaa Juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea! Meidän viikonloput vain koostuvat niin vain hikisistä korishalleista, joten en tiedä onko ne mielenkiintoisia :D! Kiitos ja kiva, että kaikki kelpaa!

   Samoin!

   Poista
 9. Juu, ehdottomasti lifestylea! Mietin juuri aamulla, että viime kesänä ei ehtinyt juuri bloggaamaan, mutta nyt kelit ovat bloggaukselle suotuisat, tekee mieli pysyä sisällä. Ja tyylijutut kiinnostavat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Lifestyle kiinnostaa itseäninkin :)). No joo ilmat ovat kyllä olleet surkeat!!

   Poista
 10. Jokainen kolmesta vaihtoehdosta on varmasti hyvä perjantaipäiviin.
  - Näin kesäaikaan, kun liikutte luonnossa ja kaupungissa... niin kaikki mitä ympärilläsi näet kuvaukselliseksi, kelpaa ainakin minulle katseltavaksi... ja ruoka, sekä kattaukset ovat aina mielenkiintoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että monipuoliset postaukset kiinnostavat!! Niin minuakin :))!!

   Poista
 11. Ruoka voisi olla hirmu kiva, voisi saada vinkkejä viikonloppuun. Mutta näinkin on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä vähän mietin sitä ruokapuolta..pistetään korvan taakse :)

   Poista
 12. Minäkin tykkään, että jutut vaihtelevat!

  VastaaPoista
 13. Kesäisin ei tule ainakaan itse mietiskeltyä sisustusjuttuja niin ahkeraan kuin talvisaikaan, koska sisällä vietetään paljon vähemmän aikaa kuin talvella. Joten on ok, että sisustusjuttuja tulee kesällä vähemmän, kun taas kaikkea muuta mukavaa on tarjolla paljon enemmän kuin talvisaikaan :) Niin ja perjantaisin olisi kyllä kiva lukea esimerkiksi ruokajuttuja, joista voisi poimia ideoita oman viikonlopun menuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se menee ja enemmän tulee oltua ulkona tai vain tehtyä muita asioiat :)). Kiva kuulla. Mua kanssa kiinnostas ehkä tehdä ruoka tai tyyli postauksia! En tiedä kuinka onnistuisin siinä, mutta voisi kokeilla :)

   Poista
  2. No aivan varmasti onnistuisit, kokeile siis ihmeessä! :)

   Poista
 14. Mahtavaa että otit asian esille! Kesällä kun tulee oltua luonnollisestikin enemmän ulkona niin kotipostaukset jäävät väkisinkin vähemmälle. Sinun postaukset ovat aina mielenkiintoisia oli aihe mikä tahansa! Kesäfiiliksiä siis kehiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna! Kiva kuulla, että kaikki kelpaa :))

   Poista
 15. Tottakai kaikki käy. Samoja juttuja miettinyt itsekin, kun tuntu että koko kevät mennyt niin hurjaa vauhtia, ettei ole juuri ehtinyt muissa blogeissa ainakaan kommentoimaan (kun pikaisesti aina jollain luurila lukee)... Ja omakin tahti välillä hiljentynyt jo kovasti. Mutta mennään sillä tahdilla nyt ja jatkossa, mikä tuntuu hyvältä. Oikein mukavaa jussia sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, kyllä tämä aika vaan menee eteenpäin niin hurjaa vauhtia ettei mitään rajaa! Ehkä syksyllä sitten taas hieman aktiivisemmin :)

   Mukavaa Juhannusta sinullekin!

   Poista
 16. Tottakai tahti saa kesällä hidastua, jokainen ansaitsee nauttia kesästä! :) olen miettinyt miksi julkaiset aina kolme postausta kerralla ja sitten on tauko. Olisiko ideaa ajastaa kaksi jälkimmäistä seuraaville päiville niin lukijoista tuntuisi, että postaat useammin. Monet bloggarit tekevät niin. Itselläni tosin ei ole edes blogia niin en osaa neuvoa kuinka se tehdään. :) kiitos kuitenkin kivasta ja visuaalisesti kauniista blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai ja varsinkin, kun elanto ei ole riippuvainen tästä hommasta!!

   Voi että, en kyllä postaa kolmea peräkkäin! Joka aamu klo. 7.30 tulee postaus ja jos ei joka aamu niin joka toinen :)! Ilmeisesti bloggerissa on jotain ongelmaa ja heittää nuo postaukset peräkkäin! En tiedä miksi! Mutta aikataulu on joka kerta sama ;). Harmillista, että blogger reistailee :(.

   Kiitos kauniista sanoistasi!!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig