perjantaina, heinäkuuta 31

ilmaiset huvit


Tänä kesänä tuli hyödynnettyä kaupungin ilmaisia nähtävyyksiä. Helsingissä on tosi monia paikkoja, jonne voi mennä kuluttamatta penniäkään. Mielestäni se on aivan mieletöntä. Otamme yleensä myös eväät mukaan, jotta saamme syödä juuri sitä mitä haluamme plus siinä säästää pitkän pennin.


Kävimme kotieläintilalla katselemassa heppoja, pupuja, lampaita, possuja ja muita otuksia. En ole koskaan ollut hirveän innoissani eläimistä, vaikka lapsuudenkodissani olikin koira. Mini haluaisi tosi paljon koiran, mutten usko hänen olevan valmis siihen, ainakaan vielä. Vastuu on kuitenkin loppupeleissä minun enkä ole kovin innoissani pestistä. Eli neiti saa odottaa vielä muutaman (hyvin pitkän) vuoden.


Ihania kesäpäiviä ja kivoja muistoja meille molemmille. Luin muuten taannoin erinomaisen artikkelin siitä kuinka lapsi ei tarvitse kalliita elämyksiä lomalla vaan kiireetöntä yhdessäoloa. Voit käydä lukemassa artikkelin täältä.
Kävittekö te paljon retkillä kesälomalla?

//Fun and free things are the best.


SHARE:

24 kommenttia

 1. Voi miten ihana päivä teillä on ollut <3 se välittyy näistä kuvista :)

  Suomimatkailua on tänä kesänä tehty ennätysmäärä, ja olen huippu tyytyväinen :) mukavia päivän retkiä :)

  Iloa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva retki :). Suomi on kaunis maa ja löytyy upeita paikkoija ja varmasti satoja lisää mistä ei tule koskaan tietämään :)

   <3 <3

   Poista
 2. Mekin suositaan kotieläintiloja, neiti tykkää tosi paljon käydä katsomassa eläimiä. :) Ai teilläkin hingutaan koiran perään... :D Meillä kanssa, saa nähdä tuleeko sille ollenkaan loppua, koiraa ei nimittäin tähän perheeseen ole tulossa. :D

  Kivaa perjantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, siis kotieläintilat ovat tosi kivoja ja Nkin tykkää vielä käydä :). Hieman enemmän eläimiä olisi voinut olla.

   Kyllä hingutaan ja arvaa vaan tuleeko meillekään ;). Ensinnäkin neiti pelkää niitä ja muutenkaan pidä edes huoli koulupöydästään niin saatika koirasta! Ja mä en tosiaan halua sitä pestiä itselleni. Hahahh!

   Samoin <3

   Poista
 3. Missä on noin kivannäköinen kotieläinpuisto?
  Mä taas oon niin eläinrakashöperö, että voisin viettää tuntikausia elukoiden parissa. Monta eri lemmikkiäkin jo omistanut. Enkä kyllä enää voisi olla ilman niitä ♥

  Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua ja moikka muru pitkästä aikaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon saanutkin sen kuvan, että olet eläinfani :)). Ihanaa, että jotkut tykkäävät ;).

   Samoin sinulle ja kiva, kun kävit <3

   Poista
 4. Se on ihan totta, että lapsi on tyytyväinen yhdessäoloon eikä paljoa tarvita. Tuntuu että itse tarvitsen vähän uusia paikkoja nähtäväksi. :)

  VastaaPoista
 5. Kivan päivän olette viettäneet. Kun mun R oli pieni, teimme myös paljon tuollaisia retkiä ja niistä kyllä jäänyt tyttärelle ilosia ja hyviä muistoja, Komppaan täysin tuota että tuollaisita lapsi saa paljon ennemmän irti kuin jostain huvipuisto reissuista.

  Ihanaa viikonloppua <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Olet täysin oikeassa. Nämä ovat aivan ihania muistoja <3

   Samoin sinulle.

   Poista
 6. Mukavia lomamuistoja ja rentoa yhdessäoloa - huokuu hyvä fiilis kuvistasi. Olen samaa mieltä tuosta yhdessäolosta ja tänä kesänä ollaan yritetty tehdä enemmän ihan simppeleitä juttuja yhdessä lasten kanssa. Joskus riittää ihan arkinenkin juttu, kun kirjastossa käyminen. Kotieläinpuistossa olisikin mukava käydä lasten kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se menee. Mekin olemme aika paljon vain hengailleet lähiympäristössä ja ottaneet ihan iisisti <3 <3 Parhaita muistoja tulee hetkistä ei hektisistä hetkistä ;).

   Poista
 7. Kiireettömät hetket ovat lapsille (ja aikuisillekin) monesti niitä parhaimpia♥ Toki joskus voi tehdä jotain erikoista ja kenties satsata rahallisestikin sellaiseen, mutta ihania muistoja jää myös ihan pienistä jutuista, yhdessä olosta:)

  VastaaPoista
 8. Aika paljon tuli lomalla ihan vain kierreltyä nähtävyyksiä mökin lähettyvillä. Monta mukavaa muistoa jäi ja todellakin. Aina ei tarvitse välttämättä rahallisesti satsata saadakseen ihania hetkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se menee! TOKI välillä on kiva tehdä jotain erilaista, johon rahaa menee, mutta ei jokaisen kokemuksen tarvitse olla kallis.

   Poista
 9. Toi on kyllä ihan totta! Olen ollut aina samaa mieltä.. Eniten ne tykkäävät kun ollaan hiekkalaatikolla tai luetaan yhdessä.. Sitten jos itse haluaa kuitenkin tehdä jotain tai mennä jonnekin, niin ja kaikkia nappaava vaihtoehto on mennä ulos vaikka metsään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Juurikin näin! Se on yleensä se aikuisen mieli, joka haluaa niitä erilaisia kokemuksia ;)

   Poista
 10. Ihania kuvia :) Me ollaankin keretty retkeillä aika paljon tänä kesälomana! Oikein hauskaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 11. Kyllä ilmaiset paikat taitaa loppupeleissä olla niitä parhaita. Kun vain ymmärtäisi itsekin niitä käyttää enemmän hyväkseen. Me kävimme tällä viikolla lasten serkkujen kassa pesäkivillä makkaranpaistoretkellä.Pesäkivet on jääkauden jälkeen jättämät korkeat siirtolohkareet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hauskalta! Juuri näin se on! Pitäisi vaan rohkeasti lähtemään etsiä uusia paikkoja :)

   Poista
 12. Ihana päivä teillä ollut! Muutama reissu tuli lomalla tehtyä, mutta ehkä vielä sellainen pidempi reissu olis syksyllä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kivaa :)! Uuh, minne olet lähdössä? :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig