maanantaina, heinäkuuta 27

muistoja ja mielensopukoita


Kuka ikinä keksi kameran on nero. Toki muistot pysyvät mielessä, mutta nautin sydämeni pohjasta kuvien katselemisesta. Minulla ei myöskään ole mikään maailman paras muisti, joten kuvat ovat oiva tapa tarkisyaa mitä teimme esimerkiksi viime kesänä ;).

Kävimme minin kanssa loman ensimmäisenä päivänä jätskillä tai no oikeastaan jäätelöannoksella, sillä sen verran iso se oli. Ilma ei ollut (ylläripylläri) maailman paras, mutta ainakaan ei satanut. Muistatte varmaan kuinka kirosin nämä ilmat. Eipä se paljoa auttanut, sillä hellepäiviä ei näkynyt lomamme aikana. Onneksi aurinko pilkisti edes välillä ja niistä hetkistä nautittiin täysillä.

Ja niin kuin kaikki tiedämme, asioita joihin ei voi itse vaikuttaa on turha stressata, kuten ilma. Jos sen takia nököttää tai antaa pilata oman fiiliksen eihän siitä kukaan muu kärsi kuin sinä itse. Omalla ajattelulla sekä tavalla suhtautua asioihin on todella suuri merkitys. Negatiivisuus ei auta mitään eikä ketään päinvastoin se luo vain pahaa mieltä jokaiselle ympärillä olevalle. 

Olen kesän aikana miettinyt ja tarkkaillut omaa ajattelumaailmaani. Se on uskomatonta huomata kuinka paljon voit oikeasti vaikuttaa ajatuksiisi ja siihen miten otat muiden kommentit vastaan. Ja jos johonkin lopputulokseen olen tullut niin elämä on sata kertaa helpompaa positiivisessa boogiessa :).

Kivaa viikkoa kaikille.

//Let's stay positive.

ps. Oletteko osallistuneet Indiedayssin lukijakyselyyn? Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 3kpl 100€:n lahjakortteja sekä 30 kauneustuotepakettia. Kyselyyn pääset tästä. Kiitos.

SHARE:

16 kommenttia

 1. Ihania kuvia! <3 Olet kyllä täysin oikeassa positiivisen ajattelun voimasta, välillä meinaa unohtua, mutta kyllä vain on niin paljon parempi ja vahvempi olo positiivisten ajatusten voimalla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Positiivinen ajattelu kunniaan :)) YES!

   Poista
 2. Ihania kuvia tosiaan ja positiivisin ajatuksin tähän päivään <3

  VastaaPoista
 3. Totta joka sana täsmälleen <3 ihana postaus ja kuvat <3

  Itse en ole viitsinyt ottaa yhtään stressiä ilmasta esim. Tänä kesänä. Vaikka moni siitä kuuluu valittavan,ja täysin tottakai ymmärrän sen. Tottakai toivoisi parempaa säätä mutta sitten vaan kivaa sadepäivän tekemistä jos se sade kohdalle osuu :) positiiviset ajatukset tuo voimaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, mä myös sorruin valittamiseen ja olen edelleen sitä mieltä, että tämä on ollut yksi surkeimmista kesistä IKINÄ! Mutta tosiaan ei auttanut marina ei!:)

   Poista
 4. Ihanat muistot kesästä ja kirjoitit niin asiaa... eivät asiat voivottelemalla parane :)
  - Oikein ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaan parane. Olen elävä esimerkki siitä ;))!

   Poista
 5. Olet niin oikeassa! Elämä on paljon mukavampaa kun etsii asioista ne positiiviset puolet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Helppoa se ei aina ole, mutta yrittänyttä ei laiteta!

   Poista
 6. Ihanan näköinen jädeannos! Mukavaa uutta viikkoa teille! :)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa ettö lomanne oli onnistunut, säistä huolimatta! :-) Kyllä positiivisuus antaa voimaa, vaikka se välillä meinaa kadoksissa ollakin... :'-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Oli kyllä tosi kiva loma :)

   Todellakin on välillä niin kateissa ettei mitään rajaa ;). Mut positiivisuus yleensä aina voittaa.

   Poista
 8. Amen, juurikin näin. Minulla tuntuu, että mitä enemmän ikää mittarissa ja ryppyjä naamassa, sitä positiivisemmaksi ajatteluni muuttuu koko ajan. Mitä nyt sitten kauhea kuolemanpelko vain tullut tytön syntymän myötä... :) Pikkuasioita. Heh.
  Ihania kuvia, mukavaa viikonloppua teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep!! Mä uskon myös, että ikä tekee tehtävänsä ja positivisuuden määrä kasvaa :). Et ole yksin kuolemanpelkosi kanssa <3 <3 Se ei ole todellakaan kivaa ja täälläkin 'kärsitään' siitä :((.

   Ihanaa viikonloppua myös teille <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig