keskiviikkona, heinäkuuta 8

seikkailupuisto lapsille ja aikuisille - Helsinki


Moikka,

terkut lomalaisilta. Nyt tulee paljon kuvia, mutta haluan että saatte kokonaiskuvan paikasta, jossa kävimme. Oletteko kuulleet Seikkailupuisto Korkeesta? Se on tarkoitettu kaikenikäisille ja sijaitsee aivan Korkeasaaren kupeessa. Puistossa on kantoradat perheen pienimmille ( 90cm-140cm ) ja latvaradat isommille ( minimi 130cm ). Mini ei ole mikään hurjapää, joten hän valitsi kantoradan ja minä korkeanpaikankammoisena pysyttelin maan tasalla.
Henkilökunta olin hyvin koulutettuja ja erittäin lapsiystävällisiä. He auttoivat valjaat päälle sekä neuvoivat turvaköysien kanssa. Minikään ei unohtanut ohjetta "oranssi puoli muhun päin". 

Kaikista hauskinta oli ettei mini aluksi edes halunnut lähteä tai oikeastaan häntä jännitti ihan hurjasti. Paikan päällä jännitys muuttui kuitenkin innostukseksi ja sen jälkeen se oli menoa.

En voinut uskoa silmiäni kuinka innoissaan neiti oli ja kuinka rohkeasti hän ekan radan jälkeen jatkoi seikkailua itsekseen. Apu ei ollut kuulemma tarpeen ja minun ei tarvinnut seurata häntä joka paikkaan. Hahahaa. Ms.Independent.

Minä tapani mukaan luikin pitkin puskia ja kiersin ympäri paikkaa kamerani kanssa. Ystäväperheemme oli myös mukana ja uskaltautuivat vaativampaan rataan. 

Ehdin haastatella yhtä työntekijää ja hän kertoi hieman faktatietoja turvallisuudesta sekä paikan historiasta. Seikkailupuisto yllätti meidät kaikki todella positiivisesti ja aiomme varmasti mennä uudestaan. Minäkin mietin pitäisikö kohdata pelkoni ja uskaltautua yläilmoihin.

Oletko sinä käynyt paikan päällä? Vaikuttaako mielenkiintoiselta? 
Suosittelen puistoa kaikille seikkailumielisille ja sinne voi tosiaan myös mennä ilman lapsia. Ehkä jopa treffeille ;)? 

Hauskaa päivää kaikille.

//Action park fun.

SHARE:

24 kommenttia

 1. Vaikuttaa tosi kivalta paikalta! Vois olla just meidän hurjapäälle sopiva paikka. :D
  Kivaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä suosittelen! Aivan mahtipaikka ja tuo lastenrata oli tositosi kiva :))

   Poista
 2. Perjantaina mentiin korkeasaareen tuosta ohi. :) näytti tosi mielenkiintoiselta paikalta mutta minulta jäisi väliin, muru kyllä menisi :) mutta tosi ihanan näköinen paikka oli :)

  Ihanaa lomapäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, kannattaa ehdottomasti viedä muru sinne! Oli aivan superhauska mesta! Mä ajettelin kerätä pelkoni ja mennä vielä tänä kesänä seikkailemaan :))

   <3

   Poista
 3. Mä mentiin tuosta ohi matkalla Korkeasaareen. Meidän kaks nuorinta on vielä niin pieniä, että tuo paikka ei heille vielä sovi. Mutta tosi hauskalta näytti, tuolla tulee varmasti käytyä kun kaikki lapset on isompia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, kannattaa käydä! Ja se pienin rata oli 90cm tyypeille. Siellä oli tosi pieniä pirparnoita mukana menossa :))

   Poista
 4. Voi kuinka hienon näköinen paikka! Pakko päästä vielä joskus käymään! :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi, joka lapsen unelma paikka. Meillä varmaan kans neiti olis ihan tohkeissaan ko pääsisi tuonne kiipeileen ko on sellainen hurjapää...vähän poika tyttö piirteitä :) Ite tietysti menisin perässä, sn verran seikkailumieltä...vaikka ikää on tullut, niin pelkässä normi keinussa jo ottaa vatsanpohjasta.
  Teillä on ollut kiva päivä ja lapsi varmaan muistaa seikkailunsa pitkään :) ja äiskä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tytsä on kans aika poikatyttö! Hyvä vaa ja luonnetta löytyy ;).

   Haha, sama tääl! Normikeinu todella ottaa vatsanpohjaan eikä minua esim saa enää linnanmäen laitteisiin :))

   Oli tosi kivaa ja kyl mä oon ehkä sitä mieltä, että mun on kokeiltava tota!!

   Poista
 6. Kiitos aivan mahtava vinkki! En tiennytkään että tuollainen on ja ihan näin lähellä. :) Kivalta näyttää. <3

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva postaus ja paikka vaikuttaa käymisen arvoiselta, ehdottomasti! :) Kuvista näkee, että Minillä on mukavaa! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei siis meinannu millään lähteä pois :))! Oli tosi kivaa!

   Poista
 8. Voi miten kivalta paikalta vaikuttaa ja kuvista päätellen teillä on ollutkin hauska päivä! <3

  VastaaPoista
 9. Ihan uus tuttavuus mulle, mutta todella hienolta näyttää... vaikkakin tämä arkajalka seurais maastakäsin ja tietty kameran kera toisten touhuiluu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Sama täällä! Tyydyin ottamaan kuvia, mutta mietin josko kuitenkin pitäisi uskaltautua :)) Vähän actionia elämään!

   Poista
 10. Kuulostaa vauhdikkaalta ja kivalta :)

  VastaaPoista
 11. Toi on hurjan kiva paikka, ite käynyt jo kaksi kertaa parin viikon sisään! Eka kerta oli treffeillä enkä oo ikinä ollut niin hyvillä haha, aika lähekkäin pitää siellä puun latvassa olla. Suosittelen siis ;) Mutta mulla on myös korkeanpaikankammo ja siitö huolimatta pysty radat tekemään ja tuli voittajafiilis! Vaikka ne on korkeimmillaan kai jossain 12metrissä, hui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heehh! Onhan se hurjan korkealla! Jännittävä paikka ja oikeasti ajattelin kohdata pelkoni ja mennä, koska eihän tuolta voi pudota :))

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig