tiistaina, elokuuta 4

elämä on joukkuepeliä


Meillä oli hyvin koripallo täytteinen viikonloppu. Uusia kokemuksia, yhdessäoloa, onnistumisia, naurua, itkua ja kotiin saavuimme kultamitalit kaulassa.

Koen olevani erittäin onnekas, että saan toimia valmentajana näille ihanille tytöille. Meillä on aivan upea jengi kasassa ja nautin viettää vapaa-aikaani heidän kanssaan. Olen oppinut tuntemaan neidit suhteellisen hyvin ja sen myötä käsittelemään heitä yksilöinä sekä ryhmänä. 
Yksi haastavimmista asioista tässä hommassa on se, että valmennan omaa tytärtäni. Konflikteja tulee väkisinkin, mutta onneksi olemme avoimesti puhuneet asioista minin kanssa. Meidän molempien on vaikea hahmottaa roolijako, koska kentällä en ole äiti vaan valmentaja. Uskon kuitenkin, että tämä tekee enemmän hyvää kuin hallaa meille. Minin JA minun on hyvä oppia, ettei kaikki huomioni voi olla koko ajan vain hänessä ;).
Tajusin tänä viikonloppuna erään todella kauniin asian. Nämä pienet tytöt ovat Joukkue isolla J:llä. Jokaikinen likka on tiimipelaaja ja meillä vallitsee uskomaton yhteishenki. Olen ollut mukana toiminnassa noin kaksi vuotta enkä ole kertaakaan kuullut, että yksikään tytsä olisi jätetty ulkopuolelle. Kaikki leikkii kaikkien kanssa ja kaikki kannustavat toisiaan. Se on uskomattoman ihanaa nähdä, varsinkin tyttöjen keskuudessa, kuinka huomioonottavaisia he ovat. Love it.
Yksin ei ole kiva olla ja me jokainen tarvitsemme 'joukkueen' ympärillemme.

Muistathan puhaltaa yhteen hiileen sun oman jengin kanssa <3.

Kivaa tiistaita kaikille.

//There is no I in team.

SHARE:

28 kommenttia

 1. Mieletön kirjoitus <3 tuo on aivan mahtava juttu :) ja varmasti teille kasvattava juttu :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
 2. Olipa kauniisti kirjoitettu, kuulostaa mahtavalta joukkueelta ja harrastukselta. Mukavaa tiistaita! <3

  VastaaPoista
 3. Wow en tiennytkään että valmennat! Todella upea ja koskettava kirjoitus! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yes, nautin valmentamisesta tosi paljon <3

   Poista
 4. Tytöt ovat onnekkaita kun heillä on sinä valmentajana ♥ Itsekin olen ollut molempien omien tyttöjen eskariopena ja ryhmässä oli minun lisäksi yksi lastenhoitaja. Sovimme heti, että lastenhoitaja on se ensisijainen joka toimii lasteni kanssa, ratkoo erimielisyydet ym. Erittäin hyvin meni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3. Yes, meidän päävalmentaja on myös ollut mun tukena ja hyssytellyt useaan otteeseen! Tämä on kyllä kieltämättä tosi haastavaa, kun on oma laji ja sit viel oma tytsä jengissä! Onneksi kaikki on mennyt suhteellisen hyvin ;).

   Poista
 5. Onnittelut mitalista. :) Sulle on haaste mun blogissa! http://and-aplacetocallhome.blogspot.fi/2015/08/yopoydalla.html

  VastaaPoista
 6. Hieno postaus ja tärkeitä ajatuksia. Voin vain kuvitella, miten antoisaa on toimia valmentajana ja nähdä työ, kehitys ja mahtavat lapset täynnä intoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olet oikeassa. On kyllä niin antoisaa <3 <3 Aivan ihana lapsia ja heidän kanssaan on ihana viettää aikaa <3

   Poista
 7. Vautsivau! Suuret onnittelut mitalista! Upeaa, että teillä on mahtava tyttöporukka ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen, tärkeitä asioita♥ Itsekin saan kokea samantyylisiä onnenelämyksiä opettaessani omaa luokkaani; ketään ei jätetä leikin ulkopuolelle ja tuntuu, että kaikki tekevät hommia yhteisen hyvän eteen:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tytöt ovat kyllä sellaisia tsemppareita ettei mitään rajaa :). Se on kyllä todella tärkeetä, että on hyvä joukkue ja kaikki tuntee kuuluvansa joukkoon! Ulkopuolisuuden tunne on pahinta.

   #teampower

   Poista
 8. Ihana kirjoitus ! Teet upeaa työtä. Pienet tytöt voivat joskus olla hirveän ilkeitä toisilleen ja on hienoa että opetat heitä toimimaan tiiminä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Yep ja varsinkin tytöt osaavat olla todella ilkeitä toisilleen! Onneksi meidän jengissä sitä ei tapahdu <3 <3

   Poista
 9. Ihana postaus <3 Ajattele minkälaisia muistoja teette Minin kanssa <3

  VastaaPoista
 10. Hieno kirjoitus jälleen kerran - kiitos <3
  Ja jos en ole ennen sanonut täällä, niin koripallo on se minun kuningaspelini;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3. Yes, bball for life :)

   Poista
 11. Kuulostaa tosi hienolta ja mukavalta! Ihanaa kun on tuollainen mukava harrastus :) hauskaa viikon jatkoa sinne teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aivan ihana harrastus ja meillä on kyllä tosi kivaa aina <3

   Samooin teille!

   Poista
 12. Kaunis postaus ja nostan niin hattua sinulle ♥

  VastaaPoista
 13. Onnittelut -hyvä teidän team <3

  VastaaPoista
 14. Tytöt ovat todella onnekkaita että heillä on sinut valmentajanaan! Lasten joukkueen valmentaminen on todella haastava työ, ja siihen vielä päälle oman lapsen valmentaminen! En tiedä ketään joka valmentaisi noita tyttöjä paremmin kuin sinä! Olet aina ollut niin hyvä lasten kanssa, ja kärsivällinen läpi voittojen sekä tappioiden. Hatunnosto upealle joukkueelle ja sen upeille aikuisille! AIkuisten rooli on korvaamaton juurikin tuossa mistä puhuit eli miten pelaajat kohtelevat toisiaan ja minkälaisia aikuisia heistä kasvaa. Teet hienoa työtä, eikä sitä voi myöskään tehdä väkisin tai pakolla, vaan halun täytyy todella tulla jostain syvempää, jotta tehtävässä onnistuu. Teillä toimii tiimi minin kanssa myös hienosti, mikä on todella ihailtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kauniisti sanottu rakas <3 <3 Kiitos paljon. Means a lot to me!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig