keskiviikkona, elokuuta 5

uusi lelu - iPad mini


Tarvitsinko? En. Halusinko? Yep.

Sain jokin aika sitten tositosi hyvän diilin ja päätin ostaa itselleni mini ipadin . Meillä on ollut monta vuotta normaalikoinen padi, jota olemme molemmat käyttäneet. Suurimmaksi osaksi katsomme siitä Netflixiä ja joskus mini pelaa pelejä.

Vaikkei suurta tarvetta uudelle laitteelle ollut olen silti ollut todella tyytyväinen leluuni. Kirjoittaminen sujuu huomattavasti helpommin sekä pienen koonsa vuoksi padia on käytännöllisempi ottaa matkoille mukaan.

Applen tuotteet ovat suosikkejani. Ainoa miinus on huono kamera padissa sekä puhelimessa. Kun kameraa vertaa Samsungiin eron huomaa selvästi. Miksihän Apple ei ole panostanut kameroiden pikselimäärään?


idkuva


Onko sinun mielestä tabletti hyödyllinen? Mitä merkkiä suosit?

//I love my new mini ipad.

SHARE:

18 kommenttia

 1. Kaunis on, maastoutuu hyvin tuonne lakanoihin...! Ostin tabletin viime talvena, mutta en ole juurikaan käyttänyt. Tuolla se on toimettomana lipaston laatikossa tyhjentänyt akkuaan. Ei täällä kotona tarvitse läppärin ja puhelimen lisäksi kolmatta nettiaparaattia. Reissukäyttöön sen kyllä ostinkin, mutta vähälle on käyttö jäänyt reissussakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on niin kaunis :)).

   Mä muistankin, kun ostit tabletin! Voi vitsit. Mä taas käytän joka ikinen päivä padia. Musta se on niin kätsy ja aina ei tarvii avaa konetta :).

   Poista
 2. Tuopas vaikuttaakin tosi kivalta. Minulla myös hankintalistalla jokin vastaava. Minkä kokoinen tämä käytännössä on? Reissussa olisikin tosi mainio <3 Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin kävetä ja koen, että on parempi kuin se isompi! Tässä on 7'9 tuuman näyttö ja Mitat: 220 x 134,7 x 7,2 mm, paino 0,308 kg. Tosi kivan kokoinen! Mahtuu hyvin käsilaukkuun :)

   Samoin sinulle!

   Poista
 3. Tabletit ovat ihan käteviä :) meillä on samsungin tabi ja varsinkin reissuissa itse sitä enemmän käyttänyt :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Mä tykkään lukea päivän lehdet ja blogipostaukset kotona padilta :). Niin kätevä!

   Ihanaa päivää sinullekin! Ja eiköhän ne helteet alkaneet, kun palattiin töihin! Mur!

   Poista
 4. Meillä ei pärjättäisi ilman tablettia ja molemmat koot löytyykin iPadina. Itse suosin siis Applea, ja koneet pelaavat hyvin yhteen keskenään, kun vielä kännykkäkin on samaa merkkiä. Iso peukku täältä siis!
  -Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Apple on hyvä merkki ja tottunut siihen järjestelmään :)).Ainoa miinus tosiaan tuo kamera!!

   Poista
 5. Oh meillä ei ole tablettia ollenkaan :) Läppäreitä ja kaksi pöytäkonetta löytyy, itselläni Mac ja lapsilta Windows. Iphonen kuvista olen kyllä samaa mieltä, huonot kuvat ärsyttää varsinkin instassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei pysty yhtään ottaa kuvia iphonella :(. Tosi huono kamera!

   Poista
 6. Meiltä löytyy sama normaalikokoisena ja on kyllä reissuissa ihan huippu! En vain tykkää bloggailla padilla, kun se on jotenkin niin vaivalloista, mutta muuten kyllä näppärä laite. :) Onnea siis kivasta pelistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkään en kirjoita kyllä postauksia padilla, mutta luen blogeja!!

   Yes! Aivan ihana tämä mini.

   Poista
 7. Mä en ole vielä syttynyt noihin padeihin, niillä on mun mielestä hankala kirjoittaa. Applen läppäriä kyllä himoitsen, kunhan tämä edellinen sanoo sopimuksen irti. Mutta ymmärrän täysin, että jotkut niistä tykkää ja onhan ne tosi käteviä juurikin esim. lapsiperheissä, jos tarvitsee lapsille esim. matkoille ajanvietettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en kyl hirveesti niillä kirjoita, mutta on hyvä lehtien lukemiseen ja leffojen katsomiseen :).

   Poista
 8. Meiltä löytyy 3 tablettia (mun, miehen ja lasten) ja näppäriä kyllä ovat:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, ne ovat kyllä tosi näppärät :))

   Poista
 9. Kyllä aikuisetkin tarvii leluja! :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig