tiistaina, syyskuuta 1

tavoitteita loppuvuodelle


Lomalla tulee mietittyä omaa elämää, asioita joita haluaa tai ei halua, tavoitteita ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Koen eläväni tällä hetkellä aika seesteistä ja tasaista elämää. Toki menoa ja melskettä riittää harrastuksien suhteen, mutta arkiset rutiinit ovat kohdillaan. 

Jaksan paasata hyvinvoinnin merkityksestä, mutta viime vuosien aikana olen huomannut sen olevan ainoa tie onneen. Jos sinä voit hyvin niin ympärilläsi olevat ihmisetkin voivat myös hyvin. 

Minulla on muutamia asioita, joihin haluan kiinnittää entistä enemmän huomiota arjen keskellä.


- kirjat

Olen aina ollut huono lukemaan kirjoja ja täytyy myöntää, että blogit ovat vieneet kaiken 'lukuaikana'. Minulla on pari kirjaa hyllyssä, jotka haluan lukea tämän syksyn aikana.
- urheilu

Olen urheillut lähestulkoon koko ikäni ja viime vuosien aikana se on jäänyt taka-alalle. Tämän vuoden puolella olen saanut taas ilon ja hyvän olon urheilusta ja aion jatkaa samaa rataa.

- venyttely

Kroppani on aivan jumissa. Päätetyöskentelyn takia hartiaseutu ja selkä ovat koetuksella ja huomaan sen vaikuttavan yleistilaani. Venyttely rentouttaa sekä parantaa ryhtiä ja kehon asentoa. Tunnen kuinka lihakseni huutavat apua ja aion tarjota sen niille. 

- tehdä yksi asia kerrallaan

Miten se voikin olla niin vaikeaa? Ainakin minulle. Monesti huomaan töissä sekä kotona tekeväni jopa viittä asiaa samaan aikaan. Ei mitään järkeä. Asiat tulee tehtyä puolihuolimattomasti, keskittyminen herpaantuu ja stressitaso nousee. Tämä on yksi asia johon haluan muutoksen.

- elää hetkessä

Minulla paha tapa elää aina askel edellä, miettiä mitä seuraavaksi tapahtuu, mitä seuraavaksi tehdään, jne. Olisi ihana pystyä olemaan läsnä juuri siinä hetkessä, jossa on. Eikun harjoittelemaan ;).

Jos haluaa muutosta elämäänsä niin ensimmäinen askelhan on se, että myöntää ongelmakohdat. Sen jälkeen on huomattavasti helpompi lähteä ratkaisemaan niitä.

Onko sinulla tavoitteita loppuvuodelle? 

//Make sure you take care of yourself.

*yhteistyössä Finnmatkojen kanssa
SHARE:

26 kommenttia

 1. Voi mikä tunnelma kuvissa <3 Ihania tavoitteita, niitä kohden :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä Beauty :) Hyviä asioita olet listannut, ja ihan täysin toteutettavissa olevia. Täytyy varmaan itsekin alkaa miettimään omia tavoitteita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, nämä ovat suhteellisen helppo toteuttaa paitsi pari viimeistä ;). Yrittänytttä ei laiteta.

   Poista
 3. Ihania kuvia <3
  Omat tavoitteet... aika samanlaisia: yritän taas löytää liikkumisen ilon, yksi asia kerrallaan ja pitäisi tosiaan yrittää elää "tässä ja nyt" :)

  VastaaPoista
 4. Loistavia tavoitteita - ei siis muuta kuin niitä kohti <3 ps. Tunnista myös monia asioita näistä itsessäni joten nappaan pari vinkkiä mukaani täältä. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta. Jep, pieniä juttuja, mutta asioita joihin haluan muutoksen!!

   Poista
 5. Yksi kerrallaan siitä se lähtee. Sitä on niin helppoa aina ajautua vanhoihin tapoihin. tiedän tunteen... Aivan ihania kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka helppoa se onkaan. Wheew. No, ei auta muu kuin harjoitella!

   Kiitos ja mini kiittää. Hän otti kuvat :)

   Poista
 6. Kuinka monta kohtaa osuikaan kohdalleni. Tuo hetkessä eläminen on yksi. Ajattelen itsekin vähintään puolen tunnin ellen parin minuutin päähän että mitä seuraavaksi. Ja samaan aikaan pitää olla suurinpiirtein koko päivän touhut tiedossa. Tässä on iso opettelu itsellä :)

  Ihanaa loman jatkoa <3

  Ps. Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano. On se kumma, kun pitää koko ajan olla askel edellä. Ei pysty nauttimaas täysillä juuri siitä hetkestä. Huh. Siinä on vielä opettelemista :)

   Kiitos. Mini otti nämä kuvat :))

   Poista
 7. Hyvä listaus! Luen nykyisin aika paljon... usein on kirja yöpöydällä. Ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina ollut huono lukemaan, mutta jos nyt lukisin ne kaksi kirjaa ;))

   Poista
 8. Mä olen tämän kesän aikana taas innostunut lukemaan kirjoja. Ja se on kyllä ihanaa. Niin rentouttavaa. Harrastus, jolle aion löytää aikaa myös talvella. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihanaa uppoutua hyvän kirjan syövereihin :)).

   Poista
 9. Hyvät on tavoitteet ja sellaisia, joihin myös helposti yltää - järjestelykysymys. Ihanat kuvat myös! <3 Mulla on elämä hieman myllerryksessä tällä hetkellä kesän tapahtumista johtuen, pikkuhiljaa pyrin niitä taas saamaan järjestykseen, mutta stressiä asiasta en aio ottaa, jotain sentään on opittu. Itse en voisi elää ilman kirjoja, olen ollut aina lukutoukka. Kirjojen myötä tempautuu ihan toisenlaiseen maailmaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, opettelemista vaatii. Sinullakin on vaikeita asioita tapahtunut ja tiedän tunteen. Äitini kuolemasta on kohta vuosi eikä mene päivääkään etten miettisi häntä :((((.

   Ihana rakas mini otti kuvat <3

   Poista
 10. Miten ihania kuvia <3 Ja kaikki voisin itsekin allekirjoittaa - tai no, lukemista olen aina rakastanut. :D Tsemppiä tavoitteiden toteuttamiseen <3

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä toteutukseen! :) Tuon sata asiaa yhtää aikaa kohdan allekirjoitan täysin. Täytyy ottaa itsekin opiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, on se kumma. Ku ei siinä saa mitään hyvää aikaiseks, kun yrittää tehdä liian montaa asiaa. Pöh.

   Poista
 12. Oi mitä kuvia ja mukavia pohdintoja :) Täällä onkin loppuvuodelle jännät ajat menossa, sillä vaihdan työpaikkaa ensi viikolla ja se tuokin taas paljon haastetta elämään... mutta ihanaa sellaista :) Rentoa loman jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, rakas mini otti kuvat :).

   Wautsi. Sinulla on sitten muutosten syksy edessä :). Tsemppiä.

   Poista
 13. Tykkään ja peukutan, hyviä pointteja moni. Tsemppiä syksyn tohinaan! <3

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig