tiistaina, lokakuuta 13

marmoria olohuoneessa


Tällä viikolla onkin syysloma ja minillä hieman vapaata koulusta. Valitettavasti minulla ei ole kuitenkaan lomaa, mutta onneksi neiti pääsi päiväleirille ja saa hengailla siellä kavereiden kanssa sekä askarrella, ulkoilla ja retkeillä. Täytyy kyllä sanoa, että olen niin kiitollinen järjestetyistä leireistä, sillä en tiedä mitä tekisin ilman niitä. Suuri apua ainakin yksinhuoltajille.


Olin jokin aika sitten tosi kyllästynyt samoihin asetelmiin kotona, vaikka samaan aikaan en jaksa olla niitä koko ajan vaihtamassa. Toinen pieni ongelma asetelmien suhteen on se, ettei meiltä löydy hirveästi ylimääräisiä esineitä. Olen karsinut kaiken minimiin ja säilyttänyt vaan lempparit. 


kaunis mustavalkoinen asetelma

marmori asetelmaLoppuen lopuksi päädyin vaihtamaan vain muutamien esineiden paikkaa. Marmoriset tuikut, jotka sain ihanalta Janetilta, muuttivat olohuoneen taulun eteen ja samoin by Lassenin Kubus bowl. Tuikkujen alla on marmoninen tarjotin, jonka ostin kirpparilta ja on oikeasti juustoleikkuri. Minä en tietenkään halunnut sitä siihen tarkoitukseen käyttää ja irrotin leikkurin. Iso spraymaalattu pullo sai jäädä pitämään taulua pystyssä ja muutenkin se sopii mielestäni olohuoneeseen.kaunis mustavalkoinen asetelma

idkuva


Naisen ja rouhean kynttilänjalan siirsin Pentikin Rondo -valaisimen viereen. Tiedättekö muuten mitä? Tuo valaisin ei ole ollut käytössä ainakaan vuoteen ja on toiminut lähinnä koriste-esineenä. Jostain syystä en vain ole saanut ostettua jatkojohtoa, jota ilman lamppu ei toimi. Ehkä tänä vuonna?kaunis mustavalkoinen asetelma

kaunis mustavalkoinen asetelmaKaikista eniten miellyttää uuden asetelman yksinkertaisuus ja harmonisuus. Esineet sopivat hyvin yhteen sekä olohuoneen yleisilmeeseen.


Miltäs uusi asetelma näyttää mielestäsi? Hitti vai huti?

//New things in the livingroom.

SHARE:

20 kommenttia

 1. Komppaan, yksinkertainen on kaunista <3 näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Juu, kaunis ja raikas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tosi paljon!!Miten yksinkertainen onkin niin kaunista :)

   Poista
 3. kaunis ja levollinen on asetelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olen myös tosi tyytyväinen <3

   Poista
 4. Kaunista! On jännä jos kodissa siirtää parin esineen paikkaa, niin siitä tuleekin yllättäen koko huushollin kattava palapeli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä olet muuten oikeassa ja välillä miettii miten en aiemmin keksinyt ;))!

   Poista
 5. Todella kaunis <3 tuo pentikin valaisin on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään kanssa enkä ole kyllästynyt siihen sitten ollenkaan!! :)

   Poista
 6. Todella kauniilta näyttää uusi asetelma <3

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis asetelma :) ihanan rauhallinen tunnelma ja raikas <3

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig