maanantaina, lokakuuta 5

rauhalliset aamut...ai mitkä?


Hitaat ja rauhalliset aamut eivät oikeastaan kuulu meidän elämään tai jos kuuluu niin hyvin harvoin. Olen aina ollut aamuvirkku ja aamut ovat niin sanotusti mun juttu. Rakastan herätä aikaisin, nauttia kahvin yksin ja touhuta keittiössä. Olen energiaa täynnä ja saan paljon enemmän aikaan klo 7am kuin 7pm.   

Joskus on kuitenkin hyvä pysähtyä ja rauhoittua. Meidän arki on todella hektistä ja lähestulkoon joka ilta on jotain menoa. Minusta tuntuukin, että viikonloppuisin olen halunnut olla vain kotona tekemättä yhtään mitään. Kun taas toisaalta on kiva tehdä asioita ystävien ja perheen kanssa, joita arkena ei ehdi. Eli hieman ristiriitaiset fiilikset, mutta olen mielestäni löytänyt hyvän balanssin viikonloppumenojen suhteen. Täytyy vain muistaa kuunnella omaa jaksamistaan.

Meillä on taas tosi hauska viikonloppu takana ja innolla otan vastaan uuden viikon. Kausi on alkanut koriksessa ja matseja riittää loppuvuodelle. Mini on aloittanut myös voimistelun, josta pitää tosi paljon. Olen niin iloinen, että hänellä on joku oma juttu missä minä en ole ollenkaan mukana. Kiireen keskellä on helppo ahdistua, mutta olen yrittänyt opetella elämään päivä kerrallaan sekä olla stressaamatta turhista asioista. Helppoa se ei kuitenkaan ole. 
Miten sinä rauhoitut arjen kiireiden keskellä?

Oikein pirtsakkaa viikkoa kaikille.

//Slow mornings or not.

SHARE:

25 kommenttia

 1. Ihana sunnuntai... aamut on ihan parhaita... se rauha, hiljaisuus, kuppi (ja toinenkin) kahvia... oi, oi tätä elämän ihanuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AH, voi kun osaisi nauttia aamuista :)). Elämä on ihanaa <3

   Poista
 2. Välillä on vaan pakko nollata että jaksaa. Kun kalenterissa alkaa olla paljon viikonloppumenojakin, niin alkaa ahdistamaan. :) Kivaa että Minillä on hyvät harrastukset ja omat jutut. Täällä ollaan harrastusten välissä. Pitkäaikainen harrastus loppui ja nyt mietitään uutta. Kivaa on että koulussa on liikuntakerho ja luontokoulu, ehkä mennään tämä vuosi näin, tyttöjen fiilisten mukaan.

  Upeaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Mä olen jotenkin viime aikoina ollut todella väsynyt ja menoja onkin ehkä ollut liikaa!!

   Yes, lapsen täytyy itse olla iloinen omasta harrastuksesta. Minähän valmennan miniä koriksessa ja se on aika ajoin haastavaa. Sen takia mielestäni on ihanaa, että minillä on joku oma juttu :).

   <3

   Poista
 3. Minä rauhoitun kahvikupin ääressä :) Pienikin hetki tekee ihmeitä!
  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja ne pienet hetket ovat niin tärkeitä <3

   Poista
 4. Lenkki metsässä , aivan parasta hermolepoa arjessa !

  VastaaPoista
 5. Aamut on ehdottomasti parhautta :) illalla nukkumatti tulee aina :D aamulla saa eniten aikaiseksi :)

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Sama täällä! Illalla tykkään rauhoittua omassa sängyssä ja olla vain :).

   <3

   Poista
 6. Mä yhdyn ihan täysin sun ajatuksiin! Viikko menee vauhdilla ja illat tuppaa olemaan täynnä ohjelmaa. Viikonloput ois ihana vaan olla perheen kanssa kotosalla, mutta ei se vaan aina onnistu, ja ystäviäkin on kiva välillä nähdä yms yms. Ah, mä rauhoituin nyt maanantai-aamusta näistä sun rauhallisista kuvista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Ja se on tosi ristiriitaista, koska haluaisi olla vain kotona, mutta haluaa samalla pitää sosiaalista elämää yllä. No, täytyy vain yrittää tasapainoilla :). Kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 7. Rauhallisia ja rauhoittavia kuvia. <3 Meillä koitetaan ainakin toinen päivä viikonloppuna olla rauhassa perheen kesken. Aina ei toki onnistu, mutta aika usein kuitenkin. Välillä kyllä täysi kalenteri stressaa ja olisi ihana vain pyyhkiä kaikki pois ja olla - sitten ei kuitenkaan osaa olla tekemättä mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Tuo on hyvä 'sääntö', että toinen päivä ollaan vaan. Mä tunnistan myös ton. Välillä ei meinaa pysyä perässä ja sit jos joskus ei ookaan mitään tekemistä niin yllättäen sitä jotain keksii! Eh! Ei oo helppoo ;)

   Poista
 8. Olen samaa mieltä, aamut on parhaita ja jos ne saa aloittaa juurikin yksin kahvikupin äärellä :)

  VastaaPoista
 9. Viikonloppuisin yritetään rentoutua ja arkisinkin koitetaan napata perheen yhteinen hetki iltarutiinien lomassa :) kyllä se vaan touhua riittää, mutta nämä pienet kahvihetket ovat kyllä tarpeen välillä :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nyt mä tiedän mitä tarkoittaa ruuhkavuodet ;)

   Poista
 10. Tykkään viettää viikonlopun aamut rauhassa... nautin niistä hitaista hetkistä. Lisäksi metsä ja merenrannat kera kameran ovat hyviä paikkoja rauhoittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! Metsä on kyllä ihana paikka olla ilman niitä ötököitä ;))

   Poista
 11. Ihanalta kuulostaa. Rakastan ite nukkua pitkään, herätä rauhassa.. Mutta silloin harvoin saa olla yksin. Täytyy alkaa heräilemään superaikaisin, niin saisi kaikkea omaa tehtyä aamuisin ajoissa ennen muita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän monia, jotka pystyy nukkumaan pitkään! Mä herään aina viimeistään 7:ltä, vaikka olisin ollut ulkona myöhään.

   Joo, aamuisin saa kaikkea aikaan ;)

   Poista
 12. Herään aina ennen lapsia juomaan kupin kahvia! :) Hektistä se arki täälläkin tuppaa olemaan, mutta nautitaan tästä. Aikansa kutakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Eihän tää ikuisuutta kestä...tai sit kestää ;))

   Poista
 13. Hahaa, meidän ihanat aamuvirkut! Kaikilla meillä on omat hyvät puolemme.

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig