perjantaina, marraskuuta 27

food of the day: oonks mä raskaana?


Nyt on viime viikkoina ollut sellaisia himoja sushin suhteen, että voisin oikeasti kuvitella olevani raskaana. Ostin noin kolme viikkoa sitten ensimmäistä kertaa sushia Hanko Sushista, koska olin himoinnut niitä jo parin viikon verran. En todellakaan tiedä mistä se johtui, sillä olen ehkä kaksi kertaa elämässäni syönyt sushia. Viikko ensimmäisen ostokerran jälkeen kävin lounaalla Hanko Sushissa ja pari päivää sen jälkeen ostin kaupasta Blue Dragonin Sushi Meal Kitin. Hah.

Olin siinä uskossa, että se on todella haastavaa tehdä itse susheja enkä varmaan ikinä onnistuisi siinä, mutta tämän valmiin paketin avulla kaikki sujui kuin rasvattu. Ohjeet olivat todella yksinkertaiset ja jopa minä onnistuin saamaan MAKI-paloista ihan syötävän näköisiä.idkuva


En myöskään ymmärrä miten en ole aiemmin tajunnut kuinka hyviä sushit ovat ja tuntuu, että voisin syödä näitä päivittäin. Vastaus otsikkoon ei ole kuitenkaan kyllä eli en ole raskaana ;). 
Oletko sinä tehnyt koskaan susheja itse tai pidätkö edes niistä?

Oikein rauhallista viikonloppua kaikille.

//I made sushi for the first time in my life.
SHARE:

26 kommenttia

 1. Me tehdään yleensä aina itse tuolla samalla setillä :) tai itse olen lähinnä avustaja ja mies tekee :D kesällä koetettiin myös hiukan erilailla ja toimii :) aina yhtä herkullista. :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, siis niiiiin hyvää <3 Nams!!! Nämä oli kyllä niin helppo tehdä, ettei mitään rajaa :) Kokeile!

   Poista
 2. Aika hauska, itseäni harva asia ällöttää niin paljon nyt raskaana kuin sushi, ei ole kyllä himoja sitä kohtaan. :D Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin eikä raakaa kalaakaan saa vissiin edes syödä!

   <3

   Poista
 3. Heh, mä jo ajattelin, että mitä on jäänyt kertomatta... :D Mä himoitsen myös sushia, me ollaan otettu nyt miehen kanssa tavaksi käydä treffeillä säännöllisesti ja jokaisella kerralla on käyty sushilla, vaikka muita vaihtoehtoja onkin mietitty, ei niitä vain voi vastustaa. :D

  Ihanaa perjantaita ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh ;)! No ei oo jäänyt kertomatta mitään ;).

   Sushi on niiiiin hyvää! Musta tuntuu, että käyn hakemassa KITin tänään itelleni ;)

   Poista
 4. Sushi ♥ Mä voisin elää pelkällä sushilla ja olin NIIN onnellinen, kun tänne meidän pikkukaupunkiin avautui sushiravintola :) Ja sain myös V:n koukuttumaan sushiin, joten sitä on tullut syötyä melko paljon. Itse ei olla tosin tehty, mutta sitäkin voisi kokeilla ensi kesänä V:n pyytämällä kalalla :)

  Mahtista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Sushi on kyllä superhyvää ja nyt täällä himoitsen sitä:)). Saattaa ollä, että koukkaan S-marketin kautta kotiin.

   <3

   Poista
 5. Sushi on ihanaa! Silloin tällöin käyn syömässä toisten laittamaa sushia, muutaman kerran olen tehnyt itsekin. Hauskaa ja helppoa tehdä ja saa juuri niitä omia suosikkeja. :)

  VastaaPoista
 6. Söin ensimmäistä kertaa sushia pari vuotta sitten ja tykkäsin. Sen jälkeen en ole syönyt, mutta monesti harkinnut ja joku kerta täytyy tosiaan ottaa härkää sarvista ja piipahtaa syömässä tai hakea kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Niin hyvää ja suosittelen kokeilemaan tätä Kittiä. Tosi hyvä!

   Poista
 7. Välillä tulee aivan järjetön himokausi sushin suhteen. Viimeksi, kun se tuli, söin viikon sisään neljästi. ;) Ja kyllä, kotona teen oikein mielelläni myös. Tykkään sushi-buffista, sillä siellä voi maistella niin monenlaista. Kaikki eivät tosin ole yhtä hyviä, se on tullut todettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Yep, silloin kun himo iskee niin se iskee! Mun pitää joskus päästä sushi buffaan :)

   Poista
 8. Ihanat kuvat ihanista herkuista!!! Itse en ole niitä tehnyt, mutta onneksi täällä Raumallakin saa ravintolasta sushia :)

  VastaaPoista
 9. Siis mä RAKASTAN sushia, rakastan!!! Ja olen tehnytkin itse, helppoa ja kivaa isollakin porukalla. NAM!

  VastaaPoista
 10. Sushia olen tehnyt meidän nuorten kanssa yhdessä - se kun on heidän lempparisafkaansa. Ja melkein häpeillen tunnustan, etten itse ole mikään sushin ystävä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nams! Mäkään en ollut ennen, mutta nyt! Yummy!! Voiko syödä joka päivä? :D

   Poista
 11. Sushia söin vasta kesällä eka kerran ja tykkäsin kovasti. En ole uskaltanut koskaan tilata ravintolassa, pelännyt että joudun nälässä lähteen sieltä ja pakko mennä sen jälkeen grillin kautta :) Kesäisen kokemusken jälkeen en ole syönyt, muttta pitää ehdottomasti vielä syödä ja ehkä joskus kokeilee ittekki tehä. Nyt kohta pikkujouihin, luvassa siis kunnon jouluruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säkin olit siis sushi-virgin :). Ne ovat kyllä tosi kalliita ja tuntuu, että eihän 10 palaa riitä mihinkään!

   Joulu on kyllä syömisen aikaa :)

   Poista
 12. Oi, mä kyllä tykkään kanssa <3 ja voisin syödä joka viikko, mutta meillä ei muut tykkää, joten tosi harvoin tulee syötyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namiyummy! Mä teen näitä tänään :D

   Poista
 13. Hei mä heitin sulle haasteen blogissani!

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig