tiistaina, marraskuuta 24

edullinen pintaremontti


Ensimmäinen asia minkä tein, kun muutin tähän asuntoon, oli keittiöremontti. Vanha keittiö oli aivan hirveän näkoinen ja varsinkin mintunvihreät kaakelit eivät olleet makuuni. Ystäväni oli vinkannut minulle kaakelimaalista, joka oli kuin lottovoitto. Muutaman maalikerroksen jälkeen meillä oli aivan uuden näköinen keittiö ja vielä minimibudjetilla. Ihan mahtavaa. 

Ensimmäisestä maalauskerrasta on kulunut noin 2, 5 vuotta ja kaakelit olivat edelleen hyvässä kunnossa. Nyt kuitenkin uusien valojen myötä minun piti maalata ne uudestaan ja ilme kirkastui entisestään. 


Keittiön edullinen pintaremontti.

Keittiön edullinen pintaremontti.

idkuva, Keittiön edullinen pintaremontti.


Maali on pysynyt hyvin eikä ole rapistunut yhtään. Joten ainakin keittiön tiloihin voin ehdottomasti suositella kaakelimaalia ja näinkin pienellä muutoksella saa uuden ilmeen aikaan. 

Ja by the way, olen edelleen aivan mielettömän iloinen tuosta mustasta seinästä. Kyllä kannatti maalata. 

Onko teillä kokemuksia kaakelimaalista? 

//I repainted my kitchen tiles. 
SHARE:

16 kommenttia

 1. Moni on maalailut kaakeleita js Hekin ovat kertoneet että hyvin pysyy :) kaunis keittiö teillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Siis on ollut kyllä superhyvä aine :))

   Poista
 2. Oih ihana keittiö! Kannatti kyllä maalata, sekä kaakelit että seinä, ovat ihan supermageet <3 Kiva tuo tarjotinkin! :)

  Meillä maalattiin kanssa kaakelit kesällä, alunperin olivat sellaiset beigeen ja ruskeaan taittavat, mutta vedettiin ne harmaaksi. Vielä joskus kyllä maalaan ne valkoiseksi ;) Mutta so far so good, tykkään tosi paljon harmaastakin :) Tuolta voi kurkata, kuvat ovat vähän huonoja mutta kuiteskin :)
  http://valkoinenvuori.blogspot.fi/2015/05/keittion-diy-miniremppaa-vaihe-3.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Kiitos oikein paljon Katja :). Mä olen myös todella tyytyväinen lopputulokseen.

   Tosi kiva tuo teidän keittiö ja hei, onkos teillä samat tuolit kun meillä? Igloo?Hyvä maku sulla ;))

   Poista
 3. Kaakelimaali on hyvä keksintö ja itsekin todella hyvää vaan siitä kuullut :) sait kyllä kivasti muutettua ilmettä pienellä jutulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvä ja suosittelen!!! Kiitos paljon!

   Poista
 4. Meillä on kans kaakelimaalia ollut molemmissa omistamissamme kodeissa. Ensimmäisessä oli samalla tavalla käytetty kuin sinulla. Harmi vain, että tekijä ollut onneton tunari ja kaakeleissa näkyi valumajäljet. Me laatioitimme tuolloin uudestaan.
  Tässä nykyisessä talossa taas kaakelimaalia on käytetty kylpyhuoneessa ja kyllä se on ainakin tämän kaksi vuotta kestänyt virheettömän kun me ollaan täsä asuttu. Joskin kuntotarkastaja manasi kaakelimaalin kylpyhuoneessa alimpaan *piip*. Se kuulemma estää kosteuden liikkumisen ja mikäli nyt meillä on kosteutta seinissä, home alkaa salakavalasti kasvaa siellä välissä. Että huhheijaa. Onneksi kylppäriremontti on meillä muutenkin aikeissa jossain vaiheessa :)

  Mutta itse asiaan, sun keittiö näyttää ihan mielettömän hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kun mäkin saisin kylppärirempan! Ai että, se olisi unelma <3 Mä olen myös kuullut kommentteja kylppärin kaakeleiden maalaamisesta ja siks varmaan en saakaan sitä tehdä! Heh!

   Kiitos sinä <3

   Poista
 5. Mäkin olen maalannut keittiön välitilan kaakelit. Hyvin on maali pysynyt paitsi siinä kohdassa, mihin metallinen leipälaatikko aina osuu. Mutta ne kolhut toisaalta ovat aina siellä leipälaatikon takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Tämä on kyllä niin hyvä keksintö :)

   Poista
 6. Kokonaisuus on kyllä todella hurmaava ja valoisa <3 Kaakelimaali on kyllä mainio keksintö!

  VastaaPoista
 7. Onpa kyllä hyvä, että keksitään noita ihmeaineita, ettei aina tarvitse laittaa kaikkea uusiksi. Ekologista. Tosi raikas tuo teidän keittiö. No mistäpä ei mustavalkoisen ihailija siellä pitäisi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Oikeesti ja ihan parhaita keksintöjä :)

   Kiitos! Mä edelleeeeen nään unia teidän keittiöstä <3

   Poista
 8. Musta seinä on upea! Niin kallistun koko ajan enemmän ja enemmän tykkäämään mustasta, etten tiedä mikä on. Väreihin väsyy. Kivaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Tuo musta seinä on upea ja siskoni edelleen haaveilee saavansa piirrellä liiduilla siihen! Hahahha!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig