lauantaina, marraskuuta 21

mökötystä, naurua ja tunteiden vuoristorataa


Täytyy myöntää, että pimeys on saanut otteen tämän mamman mielentilasta ja tunteet heittelevät laidasta laitaan. En muista tällaista tapahtuneen aiemmin ja yleensä pärjään ihan hyvin tämän pimeän ajanjakson....vai muistankohan ihan väärin?

Olen ollut jotenkin todella huonolla tuulella eikä mikään jaksa innostaa. Tasainen arki tökkii pahemman kerran ja motivaatio täysin kateissa töissä sekä töiden ulkopuolella. Tuntuu, että voimat on vähissä eikä jaksaisi tehdä yhtään mitään. Viime viikolla menin kahtena iltana kello 20.00 nukkumaan ja silti aamulla oli väsynyt olo.

Tähän ei voi olla mitään muuta selitystä kuin pimeys ja havaittavissa on selkeää kaamosväsymystä. Samaan aikaan olen viime päivinä nauranut enemmän kuin laki sallii. Ystäväni lähetti minulle pari päivää sitten aivan superhauskan videon, jonka olen katsonut varmaan 20 kertaa ja joka kerta nauranut vedet silmissä. Siskoni ovat myös saaneet urpåilla jutuillaan hymyn huulilleni viime päivinä. 

Tätähän tämä elämä on. Välillä sitä on niin positiivinen ja näkee kaiken vaaleanpunaisten pilvien läpi, kun taas välillä pilvet ovat hyvin harmaita. Omalla asenteella on suuri merkitys näinä harmaina hetkinä ja sinulla on mahdollisuus päättää mihin suuntaan lähdet. Onneksi on koris ja hyvät biisit.

Onko siellä ruudun toisella puolen havaittavissa kaamosväsymystä?

//Feeling little blaah. This darkness is affecting my mood. 

SHARE:

30 kommenttia

 1. Voun niin samaistua! Yleensä minuun ei tämä pimeys vaikuta mutta nyt on ollut tiukkaa! Todella. Itsekin menin ennen lomaa muutamana päivänä 20 jäljestä nukkumaan ja olisin vaan voinut nukkua ja nukkua! Tosi poikkeuksellista minulle :D nyt tosin lomalla on ollut ihan joku super pirteä olo ja olen heräillyt puoli kuuden aikaan aamusta ja välillä jopa jaksanut valvoa illalla! Ota tästä nyt selvää :D

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla ihana sama. Yleensä ei mitään ja nyt jostain syystä tänä vuonna iskenyt! Ihanaa kuitenkin, että olosi on tosi pirteä ja varsinkin lomalla. Parhautta!!

   Samoin <3

   Poista
 2. On on, tuntuu, että täälläkin enemmän kuin normaalina syksynä. Onneksi pian alkaa joulukuu ja tohinat, luulen, että silloin piristytään molemmat. <3 Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mikähän tässä vuodessa on erilaista! En tiedä! Mutta pirteämpään suuntaan ja pian.

   <3

   Poista
 3. Kuulostaa tutulta. Sama juttu joka vuosi. Onneksi se kevätkin sieltä ennen pitkää tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää on eka vuosi, kun huomaan väsymystä!Huoh! Kovaa vauhtia kohti kevättä ;)

   Poista
 4. Mulla on ihan selvästi kaamosherkkyys. Olen purkanut sieluni ja mieleni päältä möykkyjä enemmän kuin vuoteen, on tullut selittämättömiä kyyneleitä, varsinkin musiikki herkistää nyt erityisen paljon. On tehnyt kyllä hyvää kunnon vuodatus ja nyt on oikein pirteä olo. Paljon myös terveellistä ruokaa, värikkäitä terveyspöperöitä, rauhallista venyttelyä, kyyneleitä ja naurua, ulkoilmaa, happea, lähdevettä ja ajatuksen voimaharjoituksia.

  Rakastan kyllä marraskuuta, vaikka se ei taida oikein päästää helpolla aina. Marraskuu on sellainen sielunikuukausi, syvällinen ja eleetön kaikkinensa. <3

  Voimia ja latauksia siulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania vinkkejä Soili ja kaikki kuulostavat todella hyviltä!!! Mä niin tarvitsen jotain, että tämä olo menee ohi...

   Kiitos paljon !

   Poista
 5. Kyllä on! Jatkuva pimeys harmittaa... mulle tärkeä harrastuskin on jäänyt taka-alalle - ei oo kuvia, ei tuu postauksii ;)
  - Kaikesta huolimatta oikein mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! En siis ole ainoa, joka kärsii tästä!!

   Samoin sinulle <3

   Poista
 6. Tää marraskuun pimeys on kyllä omaa luokkaansa, tuntuu, ettei herää koko päivänä. :/ Onneksi just näyttäisi satavan lunta, mikä ihana valo! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis jotenkin tosi lannistavan harmaataaaaa!!
   Täällä ei ole vielä lunta tullut!

   Poista
 7. Voi ei :/ Surullista kuulla, että pimeys on saanut tuollaiseen tilaan, toivotaan että se olisi nopeasti ohimenevää <3 Täälläkin kyllä aamuisin väsyttää aikalailla, mutta päivisin olen kyllä oma itseni, eli energinen.

  halauksia sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo. Onneksi ei nyt mihinkään masennustilaan vaan ihan vaan väsymystilaan! Kyllä täällä jo ihan hyvillä mielillä ollaan :) Vaihtelee päivittäin ...tai no tunneittain! Hahah!

   Kiitos <3

   Poista
 8. Mä niin ymmärrän sua! Mulla tämä kaamosväsymys ja alavireisyys on jokavuotista huttua, mutta koskaan en osaa varautua siihen. En tosin edes tiedä miten siihen voisi varautua... paitsi lähtemällä pois Suomesta! Mutta onneksi kuukauden päästä päivä alkaa hiljalleen pidentyä ja kesää kohti mennään. Pakko yrittää kääntää suupielet ylöspäin! Tsemppiä meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okey! No tää on ihan uutta mulle enkä tiedä miten päin olisi! Yes! Suupielet vaan ylöspäin ja sillä selvä :)). Tsemppiä <3

   Poista
 9. Löysin ihanan blogisi muutama viikko sitten.
  Luettuani blogia uskon, että tulet varmasti pärjäämään näillä pimeilläkin ilmoilla. :)
  Tsemppiä. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että löysit blogiini :))! Olipas kauniisti sanottu ja onhan tuo ihan totta. Kyllä mä pärjään, vaikka välillä vähän väsyttääkin :) Kiitos <3

   Poista
 10. Mä taas nautin tästä pimeästä ajasta. Tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI vitsi! Kiva kuulla, että jollain on noinkin päin!

   Poista
 11. Kyllähän tuo kuulostaa aika tutulta, tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista
 12. Niin tuttu tunne, eteenkin tälle viikolle, S valoa ja tsemppiä <3 . Välillä tulee hetkiä kun life sucks, mutta eteenpäin mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eteenpäin mennää, vaikka pää kainalossa :))!

   <3

   Poista
 13. Kyllähän se kaamosväsymys iskee joka vuosi jollain tavalla. Itselläni se on pahimmillaan lokakuussa, marraskuusta eteenpäin voi keskittää ajatuksensa jo jouluun ja tammikuussahan ollaan jo voiton puolella :)

  VastaaPoista
 14. En tiedä mitä väsymystä on, mutta on. Aamut ovat vaikeita, päivät ja illat samoin. Alkaa torkuttaa jo törkeän aikaisin. Vaan niinpä se elämässä on, että valokaan ei tunnu niin valaisevalta, jos ei sitä harmautta ole kokenut <3
  Jaksuja sinne - sytytellään kynttilöitä ja odotellaan valoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Jotain on liikkeellä! Toivottavasti saadaan pian lunta ja sitä kauttaa valoa elämään :))

   <3

   Poista
 15. Kyllä tämä pimeys on suorastaan pepust... Höööhh...

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig