sunnuntaina, marraskuuta 15

voi apua mitä kuvia


Pariisi mielessä. Ihmiset mielessä. Maailma mielessä. 

Rauhaa ja rakkautta.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Olen kirjoittanut blogia kohta neljä vuotta ja ensimmäinen postaus tuli ulos 31.10.2011. Mini oli juuri täyttänyt 4 vuotta. Aika menee kyllä todella nopeasti enkä voinut ikinä kuvitella, että blogi kulkisi mukanani näin kauan.

Katselin eilen ensimmäisiä postauksiani, aiheita, tyyliä, kuvia, jne. Seasta löytyi muutamia todella hyviä syvällisempiä kirjoituksia ja olihan se aika hauska lukea missä mieli on silloin ollut. Kotini värimaailma oli todella tumma ja vuodesta 2012 lähdin muuttamaan sitä vaaleammaksi. Muutoksia tapahtui ja huomaan, että silloinkin asiat ovat tapahtuneet suhteellisen nopealla tahdilla.

Ja sitten ne kuvat. Voi apua. Aloitin muistaakseni ottamaan kuvia ihan pokkarilla, jonka jälkeen ostin ensimmäisen järkkärin. No eihän se järkkäri auta yhtään mitään, jos ei osaa ottaa kuvia.

Pidemmittä puheittta.... 
idkuva


Mua naurattaa :). Välillä mietin pitäisikö poistaa vanhoja postauksia, mutta toisaalta ne ovat kiva muisto menneisyydestä ja onhan se kiva nähdä kuinka kehitystä on tapahtunut.

Oletko sinä koskaan katsellut vanhoja kuviasi? Mitä fiilisiksiä ne herättää?

//Looking at my old blog posts and oh lawd these pictures. So funny.

SHARE:

48 kommenttia

 1. Hih, kyllä se tyyli vaan muuttuukin vuosien saatossa :) ihan sama meilläkin ;) <3

  VastaaPoista
 2. Muistan näitä kuvia blogisi alkuajoilta. Hyvin on tyyli kehittynyt ja oot kyllä löytänyt oman juttusi. :) vilkaisin kerran myös omia vanhoja kuvia ja oi mikä pieni häpeä iski kun kuvan laatukin on ollut jotain ihan kamalaa. :D Silloin sitä on kuitenkin ollut ylpeä ja iloinen siitä hetkestä ja silloisista aikaan saannoksista.
  Mutta onhan sitten ilo huomata miten itse on kehittynyt näissä asioissa vuosien varrella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, että muistat :))! Oma juttu on kyllä löytynyt...onneksi! Kyllä mullakin pieni tuskanhiki nousi, kun näitä katselin! Mutta toisaalta on kiva nähdä kehitys ;)!

   Poista
 3. Hauska postaus. Täällä on myös tyyli muuttunut melkoisesti. Voitko kuvitella, että meillä oli edellisessä talossamme maalaisromanttista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh! Uuuhwee! Maalaisromanttinen..huii ;)

   Poista
 4. Joo, tulee todellakin sellainen päiväkirjafiilis vanhoja postauksia lukiessa - jäätävä nolous! Toisaalta näitä on ihana välillä katsoa ja todeta, että kehitystä on tapahtunut! 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kans hippasen verran nolotti, mutta hauskahan näitä on katsella ;)

   Poista
 5. Samanlaisia fiiliksiä. Mun kuvaaminen on edelleenkin ihan lapsen kengissä mutta onneksi edistystä on kuitenkin tapahtunut. Mutta onhan ne blogin alkupuoliskon kuvat aika karua katsottavaa hui! Mä en taida haluta edes kurkata omaan arkistooni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, kyllä sitä kehittyy, kun tarpeeksi harjoittelee :)). Huih! Mä en tee tätä toiste. Hahah!

   Poista
 6. Voi kuule! Ihan samaa mietin yksi päivä kun eksyin vanhoihin postauksiin :D Ai järkky mitä sieltä löytyi! Heh. Mutta se kuuluu kehitykseen joten en poistaisi. Ne on kivoja muistoja menneestä, niitä tuskin tulisi ilman blogia talletettua muistoihin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Juu, en mä ajatellut poistaa, mutta voihan hurlumhei! Aika järkkujä kuvia...;)

   Poista
 7. Ihania! Mullahan on vieläkin tuollaisia, joten älä nyt ainakaan hävitä, voi kaduttaa. Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhehe! Kiitos! En ajatellut poistaa. Hauska seurata kehitystä :) Samoin <3

   Poista
 8. Mä muistan, kun sä odotit into piukeana uutta valkoista sohvaa ja oooooh, kun se sitten vihdoin saapui! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olin silloin niiiin onnellinen <3

   Poista
 9. Vanhoja kuvia on aina hauska katsoa. Tosi paljon ihminen ja myös tekniikka kehittyy. Sen huomaa juuri noista vanhoista kuvista. Eikä nuo sinun vanhat kuvat huonoja ole. Ne edustaa silloista hetkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua! No ei ne nyt hyviä ole ;))! Mutta joo..onneksi sentään jotain kehitystä on tapahtunut..luulen ainakin!!! ;)

   Poista
 10. Ihan samoja fiiliksiä herättää täällä vanhoista kuvista :) niin tyylistä kun niistä itse kuvista.
  Olipa mukava kun otit vanhoja kuvia esiin :) kyllä tyyli onkin muuttunut :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyli on kyllä muuttunut ihan hurjasti ja aika pihalla sitä on ollut! Onneksi olen nyt löytänyt oman juttuni ;)!

   Poista
 11. No joo, valitettavasti olen ja ai kamala miten j ä r k y t t ä v i ä kuvia :D Mutta kuten edellisetkin ovat kommentoineet, ne edustavat kehitystä ja minusta on ainakin mukava nähdä, että kehitystä niin kuvaamisessa kuin sisustamisessakin on tapahtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buahahah! Jep, onhan tää aika karua katsottavaa ;)!

   Poista
 12. Vanhat kuvat on ihania... tosin mun kuvia voi katsella ainoastaan kotona, blogista ne ovat jo poistuneet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä ihanuudesta, mutta hauskoja ;)

   Poista
 13. Kyllä, vasta selaisin kastajaiskuvia kotoamme ja järkytyin :D Tosin kuvata en osaa vieläkään.

  VastaaPoista
 14. Nämä kuvathan eivät edes ole niin kovin pahoja! Syhinän ensimmäisiä kuvia ei voi edes katsoa :D On kyllä mahtavaa huomata oma kehityksensä niin kuvissa kuin tekstissäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ei ole?? Hah! Musta nää on kyllä aika hurjia ;)

   Poista
 15. Samaa olen täällä miettinyt, mutta päätin että annan vanhojen kuvien olla. Kiva palata muistelemaan vanhoja ja huomata kehitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Emmäkään näitä poista ;)! Kiva oli kuitenkin nähdä kuinka innoissani olin bloggaamisesta silloinkin :)

   Poista
 16. Aika harvoin tulee vanhoja postauksia katseltua, mutta taannoin piti käydä jonkin asian ajankohtaa tarkistamassa, ja tosiaan, voi hyvänen aika :-D Mulla blogi on ollut viisi vuotta, ja aika paljon tosiaan muuttunut, niin kuvien laadussa kuin elämässä muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Kyllähän tämä elämä näiden vuosien aikana muuttuu! Onhan tämä blogi kiva tapa muistella menneitä ;)!

   Poista
 17. En tiedä luitko postaustani "blogini tarina" lokakuussa, mutta julkaisin vanhoja kuvia siitä (jotka kyllä löytyvät postauksistakin jos vain jaksaa plärätä). Villasukkia lattialla, päättömiä peiliselfieitä... Onhan se nyt kuitenkin mahtavaa, että kehitystä on nähtävissä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Muotibloggaajalla on sitten tuollaisia "ongelmia" :) Yes. Kehitys on parasta!

   Poista
 18. Blogistani taitaa löytyä yksi vanha kuva. Varmasti monen mielestä "voi järkytys"" tasoa, mutta se oli meidän koti silloin :) Jostainhan sitä pitää lähteä liikenteeseen.

  VastaaPoista
 19. Heh :) Kiva postaus. Tuli mieleen, että apua oma bloginikin on täyttänyt vuoden. Kattelin tässä joskus ekoja postauksiani ja jo mietin, että poistanko niitä. Kauheita kuvia ja kuvatki oli miten sattuun aseteltu ja tekstikin oli kauheata. Luin sattumalta, oliko se vauva lehden keskustelu palstalta, kun joku oli arvostellut minun tapaa kirjoittaa...että mitä slangia yritän suurinpiirtein vääntää ja ihmetteli, että tartteeko blogin kirjoittajat käyntikortitki? No, koskaan en ole kauheasti kirjoitellut ja uskon, että kun kirjoittaa vaan niin eikähän sitä kehity tässäkin asiassa. KO sanan olen yrittänyt jättää kirjoituksissani pois...pinttinyt tapa, jota käytän puhekielessä paljon? Onko oikeata tapaa edes kirjoittaa, jos blogi on ns.harrastus??? Ja onko sillä nyt niin väliä, jos kirjain sieltä täältä on vahingossa jäänyt pois. Maailmassa paljon tärkeämpiäkin asioita. Ihan omalla murtheella en kehtaa kirjoitella,sitten ei varmaan moni ymmärrä kaikkia sanoja :)
  Että tämmöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla vauva-palstoilla ei edes kannata käydä! Pahaa mieltä vaan saa! Pitää vain uskoa omaan itseensä ja siihen mitä tekee <3

   Poista
 20. Hih hih hiii miten kiva postausaihe, kyllä mäkin olen omia kuvia katsonut suurella myötähäpeällä. :)

  VastaaPoista
 21. Ihana koti oli tuo edellinenkin! Kiva on ollut seurata teidän polkua... 😃

  VastaaPoista
 22. Hauska postaus. Ei kyllä tunnistaisi ihan heti nykykodiksesi. Muutosta tapahtuu ja kuitenkin olet säilyttänyt persoonallisuutta kodissasi josta minä pidän tosi paljon. Kohdallani tuo kuvaus puoli on kyllä jumahtanut paikalleen, mutta sinä olet kehittynyt ihan valtavasti. Hyvä sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei juu heti tunnistaisi :)Voi kiitos kauniista sanoistasi <3 Kiva kuulla aina välillä palautetta!!

   Poista
 23. Kivahan näitä vanhoja sisisutuskuvia on katsella, hymynkare suupielessä. Ei mieeään tapauksessa kannata poistaa kuvia! :) On se omakin sisustusmaku ja kuvaustaido kehittynyt vuosien varrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh! Joo, todellakin hymy suus ja hiki seläs ;)!

   Poista
 24. Mä niin muistan näitä kuvia, oonhan seuraillu sua jo monta vuotta :) Omat kuvat hävettää aina, on ne vuoden tai viis vanhoja, mutta en ovat kivoja muistoja, joten en ole poistanut vaikka mieli tekisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Apua. Sinäkin olet ollut matkassa tosi pitkään :))!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig