torstaina, joulukuuta 3

botoxia?


Let's face it. Vanhuus ei tule yksin. Ikä näkyy naamassa, tuntuu aineenvaihdunnassa ja kuuluu nivelissä. Vanhoja kuvia katsellessa tulee tippa linssiin ja valehtelisin, jos väittäisin etten välillä miettisi kuinka kiva olisi vielä olla timmissä kunnossa. Tottakai ymmärrän, että ikä tekee tehtävänsä ja kyllähän elämän kuuluukin näkyä, mutta...mä haluun mun rypyttömän naaman takaisin :D. 


Jos minulla olisi botox-taikasauva niin olisi pari kohtaa, jotka taikoisin pois. Silmien alla olevat rypyt. Mie en kestä, mutta siinä ovat ja pysyvät.


mihin botoxiaSitten nämä juovat suun ympärillä, jotka tulevat tasan tarkkaan siitä, koska olen hymyillyt ja nauranut elämässäni niin paljon. (Mitäs jos olisinkin ylpeä niistä?) Mutta täytyy sanoa, että nekin ovat tulleet jäädäkseen ja näkyvät tosi vahvasti silloinkin, kun en hymyile.idkuva


Ja viimeiseksi taikasauva osuisi mustiin silmänalusiin ja silmäkulman ryppyihin.


mihin botoxia


Totuushan on, etten varmaan ikinä uskaltaisi laittaa mitään myrkkyä itseeni enkä olisi valmis 'ilmeettömään' elämään, mutta saahan sitä nyt välillä toivoa sileää ihoa. Eikö? ;) Henkilökohtaisesti en vastusta kauneusleikkauksia ja uskon siihen, että jokainen ihminen tekee niin kuin parhaaksi näkee. Se on jokaisen henkilökohtainen asia mitä kropalleen tekee ja jos tuntuu siltä, että leikkaus parantaisi elämän laatua niin tee se. 

Mutta loppuen lopuksi itse yritän kuitenkin työstää henkistä puolta, jotta olisin sinut ryppyjeni kanssa ilman minkäännäköisiä apuja ulkopuolelta <3.


Mitä mieltä sinä olet kauneusleikkauksista? Ymmärrätkö, jos joku ihminen ottaa esim. botoxia vai oletko sitä 'vastaan'?

SHARE:

44 kommenttia

 1. Juur niin kuin sanoit, jokainen saa päättää mitä tekee - mutta minä en oo valmis leikkauksiin tai botoxiin... Kyllä välillä kauhistuttaa, että "mikäs täti tuol peilis/valokuvas oikein tönöttää!?" Elämä on... :D
  - Oikein mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Näinhän se on! Elämä on :)! En tiedä olisinko itsekään valmis!

   Poista
 2. Itse en ottaisi ( ainakin nyt tuntuu siltä) mutta en tuomitse ketään joka haluaa kauneusleikkauksia tai hoidoissa käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Tuomitseminen on niin turhaa :) Kaikki tekee mitä haluaa!

   Poista
 3. Jos saat kaksi yhden hinnalla -tarjouksen botoxista, niin I'm in ;D Ei vaiskaan, olet suunnattoman kaunis ja mun mielestä eletyt vuodet (naurut ja surut) saavat näkyä kasvoista. Mutta let's face it (kirjaimellisesti), voi olla, että kymmenen vuoden päästä olen eri mieltä.

  Ihanaa torstaita kaunokainen toivottelee, Maria <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buahahah! Ihana sinä <3 Mennään yhdesssä ;).

   Samoin <3

   Poista
 4. Nyt kyllä käsittelit mielenkiintoista ja varmasti monenlaisia ajatuksia herättävää asiaa. Mulla on vähän ristiriitainen suhtautuminen kauneusleikkauksiin. Siis yleisesti ottaen oon sitä mieltä, että jokainen tehköön niin kuin haluaa ja onhan niitä monia ihmisiä, jotka "joutuu" kauneusleikkaukseen esim. tulipalon aiheuttamien ihovammojen vuoksi.

  Valitettavasti leikkauksiin (erityisesti rintojen silikonileikkaukseen) päätyy kuitenkin moni nuori nainen, joka kuvittelee, että isot tissit tuovat onnellisuuden elämässä. Joillakin ihmisillä se voi ehkä sen tehdäkin (niin pelottava ajatus kuin se onkin), mutta monella on kyse vain ja ainoastaan niin heikosta itsetunnosta, että se ei parilla silikoniklöntillä muutu. Näiden ihmisten olisikin tärkeä saada henkistä apua, sillä ulkonäköön kohdistuvat leikkaukset eivät heidän henkistä pahaa oloaan poista.

  Mutta kuten alussakin sanoin, henkisesti tasapainoinen ja asian oikeasti täysin ymmärtävä ihminen tehköön kropalleen mitä haluaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Joskushan voi tosiaan 'joutua' kauneusleikkaukseen. Ymmärrän kantasi noiden rintojen osalta ja tajuan täysin mitä sanot. Mutta mä toisaalta ymmärrän sen, jos oikeasti ei tunne oloaan naiseksi pienten rintojen vuoksi ja haluaa siihen muutosta. Niin ymmärrän, että joku tekee sen päätöksen, mutta ei tosiaan ajatellen, että se olisi tie onneen. Koska niin kuin tiedämme se tulee muista asioista.

   Poista
 5. Rypyt kertovat vain eletystä elämästä :) Aivan samat vekit mullakin on jo, ja hiljalleen olen sujut niiden kanssa. Säkin olet täydellinen tuollaisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne kertovat ja pitää olla ylpeä niistä <3 Kyllä mäkin alan pian olee sujut niiden kanssa ;).

   Poista
 6. Mun mielestä jokainen saa tehdä mitä haluaa. Ainoastaan sitä en ihan käsitä, kun homma menee niin liiallisuuksiin, että jo 100m:n päästä näkee, että mikään ei ole aitoa. Ajattelen enemmän niin, että kauneuskirurgiaa yms. tehdään vähän kuin parempi minä ei eri minää.

  Naururypyt tulee muuten yleensä helpommin näkyviin, jos silmänympärysiho on kuiva. Hyvin kosteutettu silmänympärysiho näyttää kimmoisammalta, vaikka sitten aina nauraiskin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen täysin samaa mieltä! Jos menee liiallisuuksiin niin se ei ole hyvä! Mä aina mietin, että eikö he itse näe sitä, ettei näytä enää aidolta?

   Eli täytyy katsoa, jos saisin ostettua paremman silmänympärysvoiteen? Kiitos vinkistä !

   Poista
 7. Mikä siinä muuten on, että rypyt ja juonteet toisten kasvoissa eivät näytä yhtään pahalta, mutta omassa pärstässä ärsyttävät? Tekis mieli sinullekin sanoa, että kertovat eletystä elämästä ja naururypyt vasta kertovatkin luonteesta, mutta peiliin kurkatessa ajattelen, ettei tuo rypistyvä ole minä. En kuitenkaan itse menisi leikkauksiin, sillä enhän silloin olisi ainakaan yhtään enempää minä. En nimittäin ole yhtään viihtynyt edes geelikynsien tai hiuslisäkkeiden kanssa. Olo tuntui ihan siltä kuin olisi naamiaisiin menossa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa se? Hahah! On se hassua miten näkee itsensä niin eri tavalla kuin muut! Mä olen joskus jenkeissä asuessani laittanut kynnet, mutta täällä Suomessa en ole raaskinut :). Hiuslisäkkeet eivät ole myöskään mun juttu!

   Poista
 8. Onko se aine botoxia nimeltään? Luulisin että nenänpieliin laitetaan jotain muuta ainetta? Tosin en ole varma. Minulla on piikkikammo, enkä uskaltaisi kokeilla pistoshoitoja, vaikka lääkäriystäväni hoitoja tekeekin. -t

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli jotain muuta mitä laitetaan noihin suunpielen juoviin...jotain täytettä!! Sattuu kuulemma aivan sairaasti! Huh! En tiedä uskaltaisinko minäkään. Mitä jos jotain menisi pieleen? Se olisi kamalaa!

   Poista
 9. Näytät himskatin hyvältä, se on pakko sanoa. Luonnossa kun olen nähnyt, niin hei olet nuori likka. Mutta ymmärrän fiiliksen, kyllä täälläkin voisi tuikkia vaikka minne ja leikata vähän leuasta ja muualtakin. :)

  Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos! Yep, kaikkeahan sitä vois tehdä, mutta parempi olla tyytis siihen mitä on :)

   Poista
 10. Kaunis olet kaikkine ryppyinesi! <3 Kyllähän se ikä näkyy jo naamassa ja vähän joka paikassa itselläkin, eikä tuo nyt mikään ihme ole kun, ikämittari hätyyttelee neljääkymppiä. Itse voisin kuvitella ottavani botoxia/muita täyteruiskeita sitten joskus, jos/kun naama tästä vielä löystyy. Kauneusleikkauksille sanon ei. Ainoastaan terveydellisistä syistä voisin leikkauttaa itseni. Jokainen tyylillään tässäkin asiassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)! Niin tottakai ne näkyy naamassa ja kuulukin :) Tiedä mihin sitä päätyy jossain vaiheessa :)

   Poista
 11. Mä en ole vastaan. Mutta sitä mieltä olen, että kohtuus kunniaan! Kuten Jonna jo tuolla ylempänä sanoikin, megafeikin näköinen pärstä ei ole mun silmään enää kaunis... Mutta jos botoxilla tai fillereillä saa itselleen paremman fiiliksen, niin miksei voisi kokeilla. Eri asia kuunnella asiaa 20sten suusta kuin sit 30 tai 40+ naisilta... ;) Ja kumpikaan edellä mainituista ei ole pysyvää vaikutusta aiheuttava elimistössä, molemmat käsittelyt menettävät tehonsa vuoden sisällä laitosta. Botox tosin lamaannuttaa hetkellisesti ko. lihasten toimintaa, joten uusia ryppyjä ei sitten tietysti pääse sen käytön aikana syntymään, koska lihakset ovat ns. pakkolevossa. Ja tokihan em. asiat laittaa nassuun vähintään sairaanhoitaja, botoxin mielellään lääkäri, tai plastiikkakirurgi, joka tuntee kasvot anatomisesti parhaiten.

  Sä oot todella hehkeästi säilynyt mimmi, ja sun pituuteen ja olemukseen kiinnittää heti huomion, ei mihinkään juoviin, mitä varmana itse tuijottaa ihan turhan päiten aina peilistä... :'D Jos jotain superfiksiä kaipaat, niin se Bioeffect-seerumi on musta parasta mitä rahalla saa, oon käyttänyt sitä nyt ehkä viikon, enkä koskaan ole minkään kasvohoidonkaan jälkeen huomannut samanlaista vaikutusta ihollani! On hiton tyyristä kamaa, mutta helkkari että toimii! Laita viestiä, jos haluut siitä kuulla lisää. Teen blogiin siitä jutun, kun oon käyttänyt sitä ainakin kk:n putkeen, niin osaan vähän tarkemmin kertoa. :)

  Pusihalit, muru, kuullaan taas. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tajua niitä keillä on koko naama käyty läpi. Hui! Eikö he näe sitä, ettei näytä hyvältä!!

   Kiitos seerumi vinkistä! Täytyy käydä tsekkaa :)

   <3
   <3

   Poista
 12. Minusta olet tosia kaunis ja naururypyt kuuluu elämään :) Ite kun täytti yli 40 vuotta, niin on tullut ihan hirvesti ryppyjä. Olishan se kiva, jos niitä olis vähän vähemmän. Itteä häiritsee otsassa oleva ryppy, tullut siitä kun en käyttänyt silmälaseja ja siristelin :(. Ainoa mitä voisin itelle tehä on kasvoihin, on luomien leikkaus. Meillä suvussa ns.raskaat luomet ja jos luomet alkaa roikkuun häiritsevästi silmien päällä niin 100 varma menen leikkaukseen. Tiedän tuttuja, jotka ovat tehneet leikkauksia ja mennyt ns.överiksi...eivät enää näytä luonnollisilta. Ite ollut vastaan kaikkia ripsipidennyksiä ja hiuslisäkkeitä,vaikka vanhin tyttö käyttääkin. Tykkään luomusta. Nuoret varsinkin alkavat kaikki muistuttaan jo toisiaan...on tekokynnet,pidennykset hiuksissa,ripsissä ja isot silikoni rinnat. Tavoitellaanko jotakin täydellisyyttä? Tai sitten mie olen niin pirun vanhanaikainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän pari, jotka ovat käyneet luomileikkauksessa ja ovat olleet todella tyytyväisiä :) Luomu on just hyvä <3 <3

   Poista
 13. En ottaisi, mutta ok se jos joku päättää niin tehdä :) Mutta sinun "ryppysi" ovat vain kauniit :)

  VastaaPoista
 14. Minusta jokaisen oma asia. Sinä olet todella kaunis!
  pienet.suloisuudet

  VastaaPoista
 15. Mä en ole edes huomannut sun ryppyjä :) Kaunis olet <3
  En ole itse kauneusleikkauksia ym. vastaan, mutta kohtuus on hyvä pitää mielessä ja säilyttää luonnollisuus. Ehkä joskus itselläkin ajankohtaisempaa kuin sinulla ;)

  Ihanaa loppu viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Voi kyllä niitä kuule löytyy!! Kiitos!

   Luonnollisuus kunniaan ja ajatus siitä, jos nostan kulmakarvoja ja otsa ei liiku niin ei kiehdo :)

   Poista
 16. Itse olen sitä mieltä että rypyt kuuluu elettyyn elämään! Minulle yksi isäni ystävä kirurgi muutama vuosi sitten sanoi " olet kauniisti elähtänyt" ( kylläkin edelleen mietin oliko kommentti, positiivinen vai jotain muuta :))) ) Mutta itse olen ylpeä itsestäni, ryppyine päivineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Olipas kauniisti sanottu :) Yes! Niin täytyykin olla <3

   Poista
 17. On tullut kyllä itsekin vietettyä peilin edessä aikaa ryppyjä ihmetellen, ja ehkä sekunnin sitä botoxia otsaryppyyn on tullut jopa harkittua :D Mutta en taida kyllä mäkään uskaltaa ja haluta oikeasti omaan naamaani mitään myrkkyjä pistellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! En siis selkeästi ole aino :)) Mä kans sit kuitenkin mietin, että uskaltaisinko mitään laittaa!! :)

   Poista
 18. Sinä olet kaunis!!! Todella kaunis ja botoxin voit jättää suosiolla jollekin muulle <3 niin me vain vanhennutaan, mutta enemmän nuo taitavat olla vain ilmeistä joutuvia juonteita. Mutta mitä onkaan, ei niihin kiinnitä toiset huomiota. Itse sitä omaa naamaa tuijottelee... samaa ilmiötä olen huomannut täälläkin...

  Varmasti botox ja muut hoidot ovat jollekin ihan hyvä juttu, mutta itse en lähtisi niihin. Se lamaannuttaa eli halvaannuttaa lihakset. Pitkällä käytöllä ei ole takuuta mitä vaikutuksia se saa aikaan terveille lihaksille. Spastiseen eli jäykkään raajaan ymmärrän todella hyvin botoxin käytön, koska se rentouttaa lihaksia ja raajan asentoa saadaan normalisoitua, mutta terveelle kasvolle en sitä itselle haluaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No sitä mäkin yritän sanoa, että ilmeistä johtuu ja jos olen hymyillyt niin paljon elämässä, että ne näkyvät naamassa niin eikös se ole hyvä :)?

   Sehän siinä juuri kauhistuttaa ja pelottaa..siis halvaannuttaa lihakset! Kuulostaakin jo kamalalta!

   Poista
 19. Oho, eka kertaa käymässä ja täällä puhutaan samasta asiasta, mistä pohdiskelin lyhyesti omassa blogissa.
  Mä olen vastaan. Itselläni siis. Olen pian viiskyt, mutta silti en ole vielä syttynyt ajatukselle, että antaisin ruiskutella ihoni alle jotain. Tuossa videoita katsellessani eräänä päivänä panin seurantaan pari rouvaa, mutta luovuin heistä, kun loppujen lopuksi tulos oli - hyvästä alusta huolimatta - huono, siis hakivat sileytyksen iholle noista keinoista.

  Sulla nyt ei ole mitään, tai on, mutta who cares, olet tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tosi vähän on, sitä yritin sanoa :D! Ja eiköhän ne suurin osa ole ilmesellaisia :)

   Poista
  2. Kiva, kun piipahdit ja kiva kuulla, etten ole ainoa joka näitä miettii! Nii just. On mulla, mutta who cares tosiaan...no minä välitän, mutta enhän mä joudu tuijottamaan itseäni vaan ne muut! Hahahah! Joo, kyl mäkin loppupeleissä oon aika pelkuri enkä uskaltais!!

   Poista
 20. Kukin tosiaan päättää itse. Juuri nyt sanoisin, etten itse ryhtyisi moiseen, mutta en koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. :D Kahdenkymmenen vuoden kuluttua voi mieleni olla täysin toinen. Tai vaikka jo kymmenen. Olet kaunis juuri noin <3

  VastaaPoista
 21. Ihania kuvia jälleen kerran, ihana olet! Kukin tyylillään, mutta en kyllä ymmärrä miksi elettyjä vuosia ja elämän merkkejä pitäisi mihinkään häivyttää?? Mä en ainakaan itse haluaisi olla päivääkään nuorempi kun olen, joten siltä voin myös näyttää! Heh. Onni onnettomuudessa on ehkä se, että emme joudu itse itseämme katselemaan vaan muut katsoo meitä. Mun silmiini sä olet ainakin ihana kaunis nainen eikä mitään tarvitse muuttaa! Toki hyvässä kunnossa saa ja voi olla, mutta hyvässä kunnossa pitää olla myös sisäisesti ja se paistaa kyllä ulos asti jos näin on. Eli sisäinen ja ulkoinen kauneus tasapainossa. Rutistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Aivan! Ihana kommentti ja niin totta!! Sulla nyt ei ees näy mitään ..siis ei m i t ä ä n! Lucky you!!!

   <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig