sunnuntaina, tammikuuta 31

ripaus kultaa ei ole koskaan huono asia


Milloinhan meillä on ollut jotain kultaista kotonamme? Ei varmaan koskaan. Löysin Desenion valikoimasta upean julisteen, jossa oli merkityksellinen sana. Ajattelin, että ripaus kultaa ei ole koskaan huono asia eikä myöskään motivoiva sana.


idkuva~ FABULOUS ~

 [ satumainen, tarumainen, mahtava, mieletön ]

 Luen tällä hetkellä erittäin hyvää kirjaa, joka liittyy vahvasti elämäntilanteeseeni sekä matkaani, jota käyn läpi. Pakko muuten sanoa, että on se kumma miten juuri tuo kyseinen kirja osui kohdalleni ja tuntuu kuin se olisi kirjoitettu minua varten. Voisin hyppiä onnesta, sillä uskon sen antavan pitkäkestoisen vaikutuksen elämääni. 


Kirjassa puhutaan mm. itsensä hyväksymisestä. Siitä kuinka me ja meidän tunteemme ovat aitoja sekä tärkeitä. Tunteet kumpuavat aina jostain eivätkä ne tule ilman syytä. Joillekin se on kuitenkin todella vaikeaa kuunnella omia tunteita ja luottaa niihin. Yleensä näillä henkilöillä on suhteellisen rankat taustat ja traumat tulevat jo lapsuudesta. Fakta on kuitenkin se, ettei kukaan muu voi saada sinua tuntemaan tärkeäksi ennen kuin tunnet sen itse. Vaikka kaikki maailman ihmiset sanoisivat sinun olevan spesiaali, ihana, kiva, kaunis ja hyvä, mutta jos sinusta itsestä ei tunnu siltä et voi uskoa niitä kaikkia maailman ihmisiä.

Muistakaa ( ja minä myös ),että se on kuitenkin mahdollista. Kovaa työtä se vaatii ja tie ei todellakaan ole helppo, mutta kaiken sen arvoinen.

~ You ARE fabulous ~

Kaunista sunnuntaita kaikille.

*juliste saatu bloginäkyvyyttä vastaan
SHARE:

37 kommenttia

 1. Voi miten kaunis postaus <3

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus <3 Pitkä tie on ainakin minulla ollut, päästä edes hieman lähemmäksi sitä mitä oikeasti olen. Tämä tie ei taida koskaan tulla valmiiksi :D Itse olen kokenut vaikeaksi hyväksyä itsessäni monta asiaa, haluaisin olla toisenlainen, mutta kun en vain ole. Niin iloinen kaikista oivalluksista itsestäni mitä olen tällä matkalla tehnyt. Kun nyt mietin aikaa taaksepäin, ymmärrän hyvin miksi olin niin väsynyt, kuinka rankkaa on olla jotain muuta kun oikeasti on, vaikkei sitä sillä hetkellä tiedostakkaan. Pienin askelin eteenpäin, opettelua, harjoittelua ja kyllä sieltä esiin tulee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 En uskoa myöskään, että tie on koskaan valmis!! Juuri näin! Pienin askelin ja pienin oivalluksin ja niistä tulee suuria asioita!

   Haluan laittaa sulle pari otetta, jotka kolahti minuun ja kertoi juuri tuosta " haluaisin olla toisenlainen"...

   "...tärkein asia, joka meidän tulee pitää mielessämme, on, että me emme yritä muuttaa itseämme. Me vain katsomme....emme yritä muuttaa jotakin, jota ei voi muuttaa...paraneminen ei ole prosessi, jossa me muutamme itsemme..paraneminen on prosessi, jossa hyväksyminen muutta meidät..." AMEN!!!!

   Minna, sä voisit tykätä tästä kirjasta <3

   Poista
 3. Ihana postaus ♥ Ja hei, toi kulta on mulle vissiin vähän sama kuin ne värit sulle - mä en voisi ikinä kuvitella meille mitään kultaista. En käytä edes kullan värisiä koruja, kun en vain tykkää siitä värinä. Messinki onkin sitten jo ihan eri juttu ja se onkin hassua, kun eivät kuitenkaan niin paljoa eroa toisistaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkään en oo kullan ystävä en edes koruissa, mutta jotenkin tää iski muhun :))!

   Kiitos <3

   Poista
 4. Tärkeästä asiasta kirjoitit ja kiitos kun muistutit <3 ihanaa sunnuntaipäivän jatkoa <3

  VastaaPoista
 5. Ihana!! Mä klikkasin saman julisteen toissapäivänä ostoskoriin myös. :)
  Hyvää päivää kultaiselle sinulle! ❤️

  VastaaPoista
 6. Niin totta tuo, ei auta vaikka kuka sanoisi mitä, jos sisimmissään ei osaa omaa itseään rakastaa. Aikuisuus on matka, josta yksi tärkeämpiä on oppia hyväksymään itsensä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja helppo matka se ei ole! Huoh! Mutta jos jotain haluaa sen eteen on tehtävä töitä <3

   Poista
 7. Kaunis printti, nuo desenion kultaiset printit ovat kauniita. Mielenkiintoinen kirja sinulla luettavana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Ja kirja on aivan mieletön <3

   Poista
 8. Kaunis postaus ja kaunis ja tärkeä printti <3 Haleja sulle ihanainen <3

  VastaaPoista
 9. Todella ihana postaus <3 kolahti <3

  Mukavaa iltaa :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis postaus ja ihanat julisteet. Kirja kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Itseäni kiinnostaa myös tuon kaltaiset kirjat ♥ Kaikkea hyvää sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yes, aivan mieletön kirja ja jos olisit törmännyt siihen vuosi sitten en usko, että olisin saanut siitä näin paljon irti <3

   Poista
 11. Olips ihana kirjoitus <3 ihana, että tuollainen kirja tulee vastaan juuri oikeaan aikaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia tuntemaan ja myös arvostamaan itseä. Sillä tiellä taidan olla vielä itsekin. Kaunis tuo kultainen juliste, sopii työpöydän päälle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! En voi vieläkään uskoa!!

   Matka on pitkä ja onko koskaan edes valmis..tuskin, mutta itseni kanssa aion vielä olla joku päivä sinut <3

   Poista
 12. Mikähän kirja on kyseessä? Taidan itse käydä tällä hetkellä aika samanlaista matkaa kuin sinäkin, siksi kirja kiinnostaa. Ja myös muu ko. aiheen kirjallisuus, jos on vinkata jotain hyviä. Voimia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Laita vaikka s.postia niin kerron lisää :)

   Poista
 13. Sulle sopivat molemmat, sana ja kullan kimallus. <3

  VastaaPoista
 14. Fabulous - elämä on fabulousta <3
  Mikä sen kirjan nimi on, joka sulla on lukemisen alla, kiinnostaisi minuakin. :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig