lauantaina, tammikuuta 23

tein sen taas - itsetehty taulu


Tai no taas ja taas. Otsikko on hieman harhaanjohtava, sillä ei kai sitä voi sanoa taas, kun edellisestä kerrasta on yli vuosi. En tiedä miksi, mutta jostain syystä kiinalaiset merkit vetoavat minuun. Kropastani löytyy pari tatuointia ja viime vuoden alussa 'maalasin'  taulun, jossa oli kaksi tärkeää sanaa minulle.  Olen edelleen todella tyytyväinen kuviin ja siitä inspiroituneena päätin maalata uuden merkin. Olin aluksi laittamassa uutta taulua keittiön mustalle seinälle, mutta tulinkin toisiin aatoksiin ja päätin jättää seinän rauhaan.  


Kiinalaiset merkit ovat sinällään hassuja, koska enhän minä tiedä tarkoittaako tämä oikeasti sitä mitä luulen. Anyways, googlailin sanaa perhe ja kuvissa näkyvä merkki tuli monta kertaa vastaan, joten luulisi sen olevan oikea. Meiltähän löytyy monia eri tauluja, joissa on joko sanoja tai lyhyitä lauseita. Jollain tapaa uskon, kun tärkeät sanomat ovat esillä niistä tulee osa sinua, koska ovat koko ajan läsnä. Ehkä vähän huuhaata, mutta uskon silti :).


Perhe merkitsee varmasti jokaiselle eri asioita. Joillakin tulee positiivisia fiiliksiä sanasta ja jotkut eivät edes tiedä mitä sana merkitsee. Toivon, että kaikilla on ihmisiä ympärillään, joita voi kutsua perheeksi <3.

Oikein mukavaa lauantaia.

SHARE:

26 kommenttia

 1. Näyttääpä hienolta, kiva idea :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäästi tehty :) ja todella tärkeä sana <3

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
 3. Hienosti toteutettu, tosi kaunis <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hienoa merkityksellinen taulu <3 Perhe on <3 Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiva idea ! Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
 6. itsetehdyt taulut on just ihania <3. Kaivoin kans pensselit ja maalit esille, katsotaanko saanko milloin valmiiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja voi kun osaisi oikeasti piirtää/maalata :). Uskon, että saat jotain tosi kivaa aikaiseksi <3

   Poista
 7. Kaunis taulu ja tärkeä merkitys <3 Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Itsetehty on ihan parasta ja ei ne merkit ole huuhaata. Ne todellakin alitajunnassa iskostuu mieleen ja näin tiedostamattamme niitä ajattelemme ja tomimme niiden mukaan. Meillä lukee jääkaapin ovessa "olet hyvä juuri sellaisena kuin olet". En enää edes huomaan tekstiä, mutta tiedän että se tiedostamattani muistuttaa minua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin!Mulla kanssa sängyn edessä 'love yourself'. Ihana muistutus <3

   Poista
 9. Kaunis <3 Ihana viherkasvi myös! Minä olen myös harkinnut maalailuhommia. Maaleja ja pohjia on, mutta kunnon inspis ei ole vain vielä iskenyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Muratti! Saas nähdä kuinka kauan pysyy elossa :).

   Poista
 10. Toi on kyllä hieno ja tuo kokonaisuus tuossa hyllyn päällä on ihana <3

  VastaaPoista
 11. Tulipas siitä upea. Hyvältä näyttää kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 12. Todella kiva taulu :) Eihän se haittaa vaikkei kuva tarkoita mitä luulee, pääasia että itse tietää mitä taululla haluaa tarkoitettavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! hHahah! No näinhän se menee!! Mulle tarkoittaa perhettä ;)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig