perjantaina, helmikuuta 5

beauty of the day: naama kiiltää kuin Naantalin aurinko


Kiiltävä naama on ollut ikuinen ongelmani enkä meinaa päästä siitä millään eroon. Se on ihan sama kuinka paljon käytän kiiltoa kontrolloivia puhdistuaineita, kasvovesiä ja rasvoja pärstä sen kun hohtaa. Olen myös kokeillut mattapintaiset meikkivoiteet, puuterit, ynnä muut, mutta ei vaan toimi. Pari tuntia meikkaamisen jälkeen naama on kuin Naantalin aurinko. Ainakin mut on helppo löytää pimeässä :D.


Kävin taasen vierailulla the Body Shopin liikkeessä ja minulle oltiin varattu henkilökohtainen kasvojenhoito konsultaatio. Odotin tapaamista innolla ja halusin kuulla lisää ihotyypistäni sekä keinoista, joilla kiiltoa voisi ehkä rauhoittaa. Ihanan pirteä Tiina oli ovella vastassa ja sai minut heti tuntemaan oloni kotoisaksi. Täytyy tähän väliin sanoa, että kyllä asiakaspalvelulla on todella suuri merkitys ja siitä miten sinut otetaan vastaan. Tässä Body Shopin jengi on kyllä onnistunut erittäin hyvin jokaikinen kerta ja aina ottavat myös minin huomioon <3. Tiina kyseli minulta kysymyksiä mm. päivittäisistä ihonhoitorutiineistani, jotka selvensivät hänelle tilannettani. Jouduin myös miettimään mikä olisi kasvojenhoidon ensisijainen tavoitteeni, jotta hän osaisi auttaa minulle juuri oikeat tuotteet. Body Shopin purnukat ovat jonkin verran tuttuja ja olen käyttänyt mm. Tea Tree -sarjan tuotteita. Oli kuitenkin kiva kuulla ammattilaisen analyysi ihostani sekä varmat vinkit oikeanlaiseen puhdistukseen. 
idkuva


Oli kyllä taas niin ihanaa olla hemmoteltavana sekä saada henkilökohtaista palvelua. Ihonhoitokaan ei ole mitään halpaa puuhaa, joten on kiva löytää juuri oikeat tuotteet itselleen, ettei tule turhia hutiostoksia. Sain todella hyvät ohjeet ihonpuhdistukseen ja kerron ne teille seuraavassa postauksessa.

Nyt minulla on kuitenkin ilo ilmoitttaa, että tämä henkilökohtainen kasvojenhoito konsultaatio on ILMAINEN. Eli voit varata ajan alla oleviin Body Shoppeihin ja käynnin jälkeen saat kasvojenhoitotuotteista -15% alennuksen. Aivan mieletöntä. Nyt vaan varaamaan aikoja ja shoppailemaan huipputuotteita.

Skin Care Expert

Forum, Sello, Iso Omena, Hämeenlinna, Lahti, Kouvola, Turku, Raisio, Koskikeskus Tampere, Ideapark ja Joensuu.


SHARE:

18 kommenttia

 1. Mulla ei auttanut yksikään purkki ja purnukka samaan ongelmaan, mutta nyt ei kiillä ei sitten millään, kun aloitin sen phFormula hoidon syksyllä. Meinasin jatkaa tänä vuonna muutamaan otteeseen pitääkseni tästä uudesta ihosta kiinni kynsin ja hampain :)

  Mutta tsemppiä! Ihonhoito on ikuinen mysteeri ja seikkailu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä aika mysteeri miten iho toimii! Huh! Saas nähdä auttaako nämä tuotteet :)

   Poista
 2. Onpa kiva, jos löysit sopivat tuotteet itsellesi. Täällä Oulussa on pienen pieni liike, jossa on rajallisesti tuotteita. Mulla on vähän samaa ongelmaa ja varsinkin kesällä ja syksyllä. Silloin on vaikea löytää sopivia tuotteita...Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Mä niin innolla odotan miten vaikuttaa mun ihoon :)! Jaan kyllä kokemuksia täällä blogin puolella :)

   Poista
 3. Onpa ihana kuulla, että oot saanut hyviä vinkkejä! <3 Ihon hoito tuntuu välillä olevan täysi mysteeri täälläkin, nyt en uskalla juuri vaihdella tuotteita allergioiden takia, kun on sopivat tuotteet löytyneet.

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja onhan se ihan eri, kun asiantuntija palvelee sinua henkilökohtaisesti <3!

   Poista
 4. Tästä olikin vinkkiä, mukava juttu :) täytyykin mennä vierailemaan liikkeessä :)

  Sain lahjaksi ihanan body shopin tuotesetin, kaikkia en ole vielä kokeillut mutta ihanalta on kovasti vaikuttanut :)

  Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti varaamaan ajan :). Body Shopin tuotteet ovat kyllä niin ihania!!

   Poista
 5. Kiitos vinkistä, kuulostaa hyvältä tuo opastus. Vannon bodyshopin ihotuotteiden nimeen, ne kuorinnat ovat parhaimmat mitä olen käyttänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kannattaa ehdottomasti hyödyntää :). Body Shop on kyllä sellainen aikuisten karkkikauppa :)

   Poista
 6. Mahtava vinkki kiitos ja nuo Body Shopin uutuudet ovat ihania <3

  VastaaPoista
 7. Sama ongelma on minullakin ja kaikenlaista olen kokeillut, mutta nenä vaan kiiltää aina. Harmi että meidän kaupungista Body Shop lähti pois jokunen vuosi sitten. Uskomatonta että tuollaista palvelua saa ilmaiseksi. Niin, no saavathan he tietysti korvauksen asiakkaan ostamien tuotteiden muodossa, ja mielellään sellaisia ostaisikin, kun tietäisi että ne ovat juuri sopivia omalle ihotyypille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Nenä ja otsa! Minusta on ihanaa, että tämä on ilmainen palvelu ja saa ostettu juuri ne oikeat tuotteet <3

   Poista
 8. Body shopilla on ihania tuotteita <3 oi pitäisköhän sitä nyt käyttää tuo konsultaatio hyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Aivan mielettömiä tuotteita! Suosittelen varaamaan ajan ja hyödyntämäänä alen!!

   Poista
 9. Olipa hyvä vinkki, tuollaista olisikin hauskaa kokeilla :) Ehdottomasti laitan muistiin, ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti vaan varailemaan aikoja:)!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig