sunnuntaina, helmikuuta 21

make a change - tee muutos


Kirjoitin viime viikolla haaveistani blogin suhteen ja asioista, joista unelmoin fantasiamaailmassa. Osa sanoi, että on rohkeaa sanoa haaveet ääneen. Jollain oli samoja haaveita. Ja kaikki jättivät kannustavia kommentteja minulle. Kiitos niistä. Onhan se totta, että asiat tulevat konkreettimmiksi, kun ne sanotaan ääneen.  

Sanoin myös, että haluan vaikuttaa. Olen miettinyt asiaa hieman tarkemmin ja ehkä sanalla 'vaikuttaa' tarkoitin auttamista. Mutta kaippa se vaikuttaminen on myös auttamista? Oma elämäni ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Välillä en edes itse usko mitä kaikkea on tapahtunut ja osittain onkin tosi surullinen fiilis, mutta kaikesta huolimatta olen tässä ja nyt. Seison omilla jaloillani ja elämäni on epätäydellisen täydellistä.body shop käsirasvaMatka tähän hetkeen ei ole ollut helppo ja olen saanut tehdä paljon töitä sen eteen. Olen joutunut katsomaan peiliin, olen kohdannut kipeitä asioita ja välillä on tuntunut, että voisin vajota maan rakoon. Koen kuitenkin olevani elävä esimerkki siitä, että parantuminen on mahdollista, jos vain itse haluaa. Mielestäni olisi ihana auttaa ihmisiä, jotka ovat samassa tilanteessa kuin itse olen ollut. Olisi ihana auttaa lapsia, joilla on huono olo. Olisi ihanaa kertoa naisille, jotka ovat väkivaltaisessa suhteessa, että sieltä pääsee pois. Elämä jatkuu sen jälkeen ja vielä sata kertaa parempana. Haluaisin auttaa, haluaisin vaikuttaa.


No mutta sitten tähän käsirasvaan. The Body Shopilla on menossa kaunis kampanja, jossa sinäkin voit osallistua positiiviseen muutokseen. Tämä Hamppu käsivoide on myynnissä niin kauan kuin tuotetta riittää ja jokaisesta ostetusta purkista menee 2 euroa The Body Shop Foundation -hyväntekeväisyysjärjestölle. Sinä saat valita oston yhteydessä yhden äänen haluamalleen hyväntekeväisyyskohteelle ja eniten ääniä keräävä aihe saa 50% maailmanlaajuisesta kokonaislahjoitussummasta. Ihan mahtavaa! Pienillä muutoksilla ne suuret asiat saadaan aikaan.idkuva


Kaunista sunnuntaita kaikille.


SHARE:

16 kommenttia

 1. Muutoksen ilmaiseminen on ensimmäinen askel muutokseen, joten olet oikealla tiellä. Olen kuullut, että tuo hamppukäsivoide on huippuhyvä! Täytyy käydä hakemassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Yes, se on kyllä totta! Asia, jonka haluaa muuttaa täytyy eka tunnistaa!! :)

   Poista
 2. Olet niin rohkea <3 Ja vaikuttaminen on todellakin yksi auttamisen keino. Pus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas <3. Yes! Toivotaan, että joku päivä!

   Poista
 3. Olet ihanan rohkea ja avoin! Pääset vielä pitkälle <3
  Tuo käsirasva on ihan mahdottoman tehokasta.! Mutta onko siinä vielä se melko voimakas yrttinen tuoksu? Puolisoni ei kestänyt tuoksua ollenkaan, joten meillä valitettavasti joutui hamppurasva pannaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin. Vaikeita asioita, mutta asioita joita tapahtuu ja joista täytyy puhua!

   Mun mielestä ei ole kyllä hirveän vahva tuoksu. Täytyy myöntää, että Body Shopin mango käsirasva tuoksuu paremmalle, mutta tämä on kyllä tosi tehokas!

   Poista
 4. Olet uskomaton nainen, paljon halauksua ja toimit loistavana esimerkkinä. Tuo käsivoide on megahyvä, loistava oikeastaan. Mies otti sen, kuulemma kerrankin voide joka kuivuu heti, hoitaa ja tuoksuukin miehekkäälle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 <3

   Hahah! Nonni, hyvä sun mies :)

   Poista
 5. Hienoa pohdintaa ja kiitos käsivoidevinkistä! Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis kirjoitus ja täytyy käydä tutustumassa käsirasvaan.

  Tuija

  VastaaPoista
 7. Olen itse usein miettinyt sitä, kun sanotaan, että vaikeudet kasvattavat, ja että kovia kokeneet selviävät elämässä pitkälle... Jotenkin se tuntuu myös surulliselta - moni muukin tuntuu pärjäävän vallan hyvin ja loistavasti ilman kovia kokemuksia, joten miksi toisten täytyy kestää niin paljon? Sitten kun jo menee hyvin, niin helposti etääntyy siitä todellisuudesta, jossa monet elävät vieläkin.. Siksi olen miettinyt samaa, että mikä olisi se oma oikeasti hyödyllinen tapani auttaa.. Lahjoitan jos mihin järjestöihin joka kuukausi, mutta eniten haluaisin auttaa niitä lapsia, joille koti ei ole se maailman paras paikka.. Mutta toisaalta en usko olevani siihen tarpeeksi vahva, sekin on tärkeä tiedostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihan oikeassa!!! Mä olen kanssa välillä miettinyt, että miksi kaikki p*ska kaatuu mun niskaan, miksi? Enkö ole ihan tarpeeksi jo kestänyt ja näyttänyt, että kestän sen enkä anna lannistaa! Mut mene ja tiedä. Ehkä joku päivä se selviää?`

   Joo, se on tosi tärkeää tiedostaa mihin itse pystyy ja kykenee! Mä kanssa haluisin ottaa kaikki lapset, joilla on huono olla kotiini ja antaa heille rajoja ja rakkautta <3 Mutta se ei tietenkään ole mahdollista!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig