tiistaina, helmikuuta 16

oma asenne ratkaisee ja sininen pullo


Kiitos kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Niinhän se on, ettei minnekään pääse, jos ei uskalla unelmoida.


Olen tässä viime viikkojen aikana taas jälleen kerran todennut, että kaikki lähtee sinusta itsestäsi. Asioista on helppo valittaa ja marmattaa sekä jäädä uhri moodiin. Vastuun voi sujuvasti sysätä kiireen, ilman, duunikamujen tai jopa maailman piikkiin, vaikka loppupeleissä vain ja ainoastaan sinä voit vaikuttaa omaan oloosi. Negatiivisuuden kierteeseen on helppo hypätä ja jostain syystä tuntuu, että välillä siellä on mukavampi olla kuin positiviisessa tilassa. Niin kuin kaikki tiedämme tämähän ei ole totta.


sininen sisustus

sininen sisustusJokaisesta päivästä löytyy aivan varmasti monta positiivista asiaa ja yleensä niitä on enemmän kuin edes kuvittelee. Tällä hetkellä hyvän mielen tuo...

...ystävänpäivänä saadut kukat...

...kirpparilta löytynyt 50 sentin sininen pullo...

...ystäväni totuudenmukaiset sanat...

...minin uusi asenne asioihin...

...Styleroomin TOP 3 joukkoon pääseminen...

...siskojen potkut persuksilleni...

...tiskikone...idkuva

sininen sisustus


Milläs fiilareilla siellä ollaan näin helmikuun puolessa välissä?


SHARE:

26 kommenttia

 1. Eilen huomasin,että puol kuusi pn vielä valoisaa ja kävin hiihtämässä.Pyrin itse positiiviseen ajatteluun päivittäin,vaikka on asioita joista saisi päänvaivaa jos niihin surkeisiin asioihin uppoutuisi.Ja positiivinen asia,blogissa ihana Aarikan arvonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Aivan. Kyllä se positiivinen ajattelu kantaa huomattavasti pidemmälle kuin negatiivinen. Välillä se on haastavaa varsinkin, jos tuntuu kaiken menevän päin p:tä.

   Täytyy tulla kurkkimaan arvonta :)

   Poista
 2. Upea juttu tuo Styleroom <3 Ja hei kaunis pullo!

  Juu negatiivisuuteen on helppoa jäädä vellomaan, mutta ei siellä viihdy kyllä kukaan. Kaikkia tunteita tarvitaan, mutta kaikki tunteet kääntyy myös omaan sisimpään, joten kannattaa valita ja välillä oikein päättää, että positiivisuus kannattaa.

  Muiskuja päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Se oli kyllä aikamoinen yllätys :)

   Olet niin oikeassa. Kaikki tunteet ovat ehdottomasti sallittuja, mutta välillä on hyvä miettiä onko nököttäminen aiheellista vai turhaa!! Siellä negistelyssä on niin helppo märehtiä!!

   Samoin <3

   Poista
 3. Eilen olin niin väsynyt, että maailma näytti ankealta koko päivän. Tänään hyvin nukutun yön jälkeen ja auringon paistaessa olo on kuin uudesti syntyneellä. Juuri nyt kaikki tuntuu mahtavalta. Näitä hyvin nukuttuja öitä toivon lisää. Niin paljon vaikuttaa omaan hyvään oloon. Näillä mietteillä helmikuuta porskutetaan eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Väsyneenä kaikki tuntuu vähän ankealta ja uni on kaiken a ja o! Mä olen nukkunut viimeiset kolme kuukautta todella huonosti ja se tuntuu sekä näkyy :/! Onneksi kuitenkin olen osannut levätä muuten ja ottaa hieman iisimmin.

   Poista
 4. Väsyneillä fiiliksillä, kesää odotellessa. :) Onneksi nyt paistaa aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Onneksi aurinko näyttäytyi viime viikolla!!! Kyllä se kevät/kesä sieltä tulee!

   Poista
 5. Vähän on väsy fiilis ollut monena päivänä mutta ilo irti kun on pirteämpi päivä :):)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Mulla kans ollut tosi väsy olo, mutta kyllä se tästä, kun valon määräkin lisääntyy :)

   Poista
 6. Hyvällä mielellä täälläkin ollaan... vähän väsyttää ajatus illan opiskelusta, mutta se on VIIMEINEN opiskeluilta koulunpenkillä! Kevät menee työharjoittelussa ja näytön valmistelussa, hyvällä mallilla siis opiskelut on :D
  Mukavaa loppupäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Ihanaa kuulla, että opiskelut edistyvät ja oletkin ollut todella ahkera <3 Mahtavaa!!

   Poista
 7. Tuo on niin totta mutta miksi se valittaminen onkin niin helppoa ja miksi se jää päälle? Vali vali vali :D itse tunnustan välillä olevani super suuri valittaja, hyi minua.
  No onnea on, että sain minilomani aikana maalattua tyttären huonetta ja seuraavalla lomalla vuorossa on sit se keittiö you know ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, miksi? Mä kans huomaan välillä oikein vellovani siellä negatiivisuudessa ja heitän vielä lisää vettä kiukaaseen! Uskomatonta!!

   Kivaa viikkoa!

   Poista
 8. Niin tärkeä muistutus! Kiitos "S" <3
  Niin se vaan on, että emme voi useinkaan valita tapahtumia tai tuntemuksiamme jotka meitä koskettavat, mutta asenteen jolla niihin suhtaudumme on meidän käsissämme.
  "Älä valita - ala valita!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Hyvä muistutus itsellekin ;).

   Toi oli hyvä!! Älä valita - ala valita!! Kiitos <3

   Poista
 9. Eilen oli suoraan sanottuna paska päivä, enkä tiedä miksi. Oli vaan huono, negatiivinen olo koko päivän. Sitten pakotin itseni joogaan vielä puoli kahdeksalta illalla ja tunnin päästä ulos salista käveli tyyni ja levollinen minä. Ah.♡ Jos en olisi mennyt, olisin todennäköisesti kiukutellut sohvalla loppuillan. Joskus on vaan pakko ottaa itseään niskasta kiinni, aina ei kuitenkaan tarvitse ihan näin konkreettista esimerkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän ton! Joskus sitä on vaan huono olo eikä ollenkaan tiedä miksi ja se jos joku ärsyttää vielä enemmän :)!

   Hyvä sinä! Noin sitä just mennään eteenpäin ja hillitään/hallitaan niitä tunteita, koska niitä ne vain ovat. Menevät ja tulevat!!

   Poista
 10. Aurinkoista keskiviikkoa! Kaunis sininen pullo! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
 11. Juurikin noin! Haaveilla pitää ja kyllä niistä aina jotain toteutuu. Mukavia asioita on ainakin tapahtunut <3 kaunis tuo pullo, sininen pieninä ripauksina on minusta kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin :)! Yes, mä en oikein ole vielä ihan varma tästä pullosta, mutta on keittiön pöydällä vieläkin :)

   Poista
 12. Onnea Top 3;sta. Ja niin totta kirjoitat. Valittaminen on vaan niin helppoa, mutta kuinka paljon se syökään energiaa? Itse ennemmin porskutan eteenpäin - vaikka välillä rapatessa roiskuu mutta suunta on aina ylöspäin. Kivaa viikkoa sinulle. Ps ja ihana sininen pullo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olihan se aikamoista huomata oma pöytä siellä :)!

   Älä muuta sano, sitä jos jotain..energiaa! Huoh! Mä oon kyllä samalla mentaliteetilla, että eteenpäin vain ja kova työ aina palkitaan <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig