lauantaina, helmikuuta 27

sängyn ympärille verho?


Vähän naurattaa tämä mun verhomania tai no ehkei se liity verhoihin vaan enemmänkin tilan rauhallisuuteen. Laitoin jokin aika sitten verhot vaatehuoneeseen ja ilme muuttui silmän räpäyksessä. On niin ihanaa tulla kotiin ja katsoa seesteistä näkymää sekä siistiä vaatehuonetta nenän edessä kuin niitä kahta värikästä tornia.

Sen jälkeen aloin miettimään, että voisinko käyttää ideaa myös makuutilassani? Jos joku ei vielä tiedä niin sänkyni sijaitsee olohuoneessa, joka on sen verran iso, että kaikki tarvittava mahtuu juuri hyvin sinne. Tavallaan tuo 'makuuhuoneeni' ei ole mitenkään erityisen räväkkä vaan sointuu aika hyvin olohuoneen sisustukseen, mutta mitä jos sänky olisikin piilossa kokonaan? Rauhoittaisiko se tilaa vai tekisikö sen tunkkaisemmaksi?

Pystyttekö näiden kuvien avulla hahmottamaan miltä verho sängyn ympärillä voisi näyttää? Pienentäisikö se tilaa? Hmm. Pitääkö mun nyt laittaa ilmastointiteipillä verhot tuohon ympärille, jotta näen miltä se näyttäisi?

Tämä viikonloppu on todella kiireinen ja olen koulutuksessa koko viikonlopun. Minillä tulee olemaan kivaa, sillä hän pääsee kavereiden kanssa uimaan ja leffaan.

Hauskaa lauantaita.
SHARE:

33 kommenttia

 1. Vaihtoehto voi olla oikein hyväkin, mutta se että pienentääkö tilaa sitten varmasti on se yksi kysymys. Mielenkiintoinen ajatus :-)

  Tsemppiä viikonloppuun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mun on ehkä vaan pakko kokeilla :)

   Poista
 2. Voisin kuvitella, että nukkuminen olisi levollisempaa, jos ympärillä olisi verhot. Laita sellaiset läpikuultavat voilee-verhot, niin ei näytä liian raskaalta :)

  VastaaPoista
 3. Itse en laittaisi verhoa, jollet kaipaa suojaa itse nukkumishetkeen. Ymmärsin kuitenkin, että ennemminkin haluaisit "piilottaa" sängyn, mutta minusta tuo sänkynurkkaus sävymaailmoineen on todella kaunis ja kutsuva, en piilottaisi sitä! Sänkynurkkaus on kuitenkin sen verran iso, että jos laittaisit lattiasta kattoon verhon koko sängyn ympärille, tulee tilasta varmasti pienemmän oloinen. Saisitko esim. teipillä kiinnitettyä jonkin kankaan kattoon, jolla voisit testata, miltä verho näyttäisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä enemmin tarkoitus oli piilottaa sänky!Sitä just mietin, että tuleeko sit tilasta hirmuisen paljon pienemmän oloinen!! Pakko se on vaan kokeilla :)

   Poista
 4. Verhoa voisi kuitenkin halutessaan pitää aukikin, niin ei ainakaan tulisi sitä tilan pienenemisen tunnetta.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Verho voisi sopia hyvinkin! Joku hieman läpikuultava vaalea. Tulisi yksi huone lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin :). Mitähän sit ton yöpöydän kaa??

   Poista
  2. Keksisitköhän tuolle ihanalle yöpöydälle uuden paikan ja sen viran voisi korvata seinähyllyllä sängyn toiselle puolelle :)

   Poista
 6. Minusta sinun makkarinurkkaus on niin ihanan seesteinen ja kauniisti sisustettu, ettei sitä välttämättä tarvitse lähteä piilottamaan verhon taakse. Toki ymmärrän sen tuoman ykistyisyyden ja rauhallisuuden tunteen. Kokeile aluksi virittämällä verho paikoilleen teipillä tai paikoilleen kiristettävällä tangolla (jos mahdollista), että miltä lopputulos tulisi näyttämään.

  Mukavaa viikonloppua!
  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin mietin, että makuutila on kuitenkin aika rauhallinen! Toisaalta kiinnostaisi nähdä millainen olisi verhon kanssa :)

   Poista
 7. Miusta tuo on just hyvä noin, rauhallinen, seesteinen, houkutteleva, kutsuva ja kaunis.

  Ihana näkymä, juuri noin ilman verhoja. Tosin jos suojaisuutta kaipaa, niin sitten verhot voisi olla paikallaan. :)

  VastaaPoista
 8. Verhot toisivat kyllä suojaisuutta. Jos kaapista löytyy valmiiksi verhoja testattavaksi, niin ei muuta kuin kokoeilemaan :) Itse en kyllä sänkyä kokonaan piilottaisi. Verhojahan ei ole pakko päivällä pitää kokonaan kiinni. Juurikin joku kevyt vaalea materiaali voisi olla tosi kaunis <3

  VastaaPoista
 9. Laita musta puinen sängynkatos ja sitä kiertämään runsaat laskeutuvat verhot, voisi näyttää kivalle ja saisit halutessasi vetää verhot eteen. -t

  VastaaPoista
 10. Mielestäni tuo näyttää niin ihanalta noinkin, etten välttämättä laittaisi verhoja. Läpikuultavat voisivat kyllä olla kauniit ja nehän voisi vetää syrjään ja kiinnittää rennosti seinässä olevaan koukkuun, niin etteivät ne muodostaisi "seinää" sängyn ja itse huoneen välille, mutta kuitenkin merkkaisivat hieman nukkumatilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo!! Hmm, tämä olikin kinkkinen ajatus. Lie mistä taas päähän tuli :)

   Poista
 11. Kumminkin varmaan hyvä. Verhosta saa tehtyä vähän kuin makuusopin, eli oman pikku makkarin. Voihan sitä verhoa pitää välillä aukikin. Minäkin olen haaveillut verhosta sängyn ylä puolelle. Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sellanen rinsessasänky! Mä oon kans aina haaveillu :) Mut siihen varmaan liian vanha ;).

   Poista
 12. Voisi olla hyvä ratkaisu:).

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis tila. Tykkään niin tuosta sänkykokonaisuudesta. Olen itse kokeillut ilmastointiteipillä vastaavaa. Maalarinteippikin pysyy jonkin aikaa jos ei kovin painavaa kangasta. Silläpäs sen näe heti toimisiko? Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä just mietin sitä ilmastointiteippiä :) Täytyy käydä ostamassa rulla :)

   Poista
 14. Tosi nättiä! Jos laittaisin verho, laittaisin valkoisen läpinäkyvän. Voit itseasiassa olla aika kiva! Nastoillakin muuten saattaa pysyä. Ikeasta saa myös sellaista vaijeria, jonka voi asentaa joko kattoon tai seinästä seinään. Laitettiin sillä systeemillä verho peittämään makuuhuoneen kaappien päällä olevan säilytystilan, joka muuten oli avonainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy katsoa millainen se kiinnitys sitten olisi :)) Mä testaan eka teipeillä :)

   Poista
 15. Miten olisi sellainen kehikko koko sängyn ympäri, johon saisi verhon ylös ja niitä voisi vetää sivuun tarpeen tullen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joku ehdottikin sitä ja mietin. Haluan vain että tila on mahdollisimman avara ja en tiedä olisiko se sitten liian hallitseva??

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig