perjantaina, maaliskuuta 4

beauty of the day: äiti, voiks sun varpaat suoristaa?


Mulla on maailman rumimmat varpaat. Oikeasti. Muistatteko ne vanhan ajan rypytetyt hiusdonitsit? Mun varpaat näyttävät just niiltä, lyhyet ja kurttuiset. Taisin istua sohvalla ja jalkani olivat pöydällä, kun yhtäkkiä mini alkoi vetämään varpaitani ja kysyi: äiti, voinks sun varpaat suoristaa? Ne on niin ryppyset. HAHAHAH! Arvatkaa vaan nauroinko ihan kippurassa?


Jostain syystä, tai no ehkä juuri tuosta yllämainitusta syystä, olen todella huono pitämään jaloistani huolta. Ja myös siksi, että ovat suurimman osan ajasta piilossa enkä ota niitä esiin muuta kuin peiton alla. Sain The Body Shopilta mukaani piparminttu jalkakuorinnan sekä tehokosteuttavan jalkavoiteen ( joka on valitettavasti tällä hetkellä varastosta loppu ) ja täytyy sanoa, että kuorinta toimii ihan eri tavalla kuin perinteinen jalkaraspi. Voisin jopa väittää, että tämä on paljon mieluisampi menetelmä. Olen nyt muutaman viikon käyttänyt tuotetta ja huomaan jo pientä pehmentymistä. Menee varmaan jonkin aikaa ennen kuin nämä kaviot saadaan kuntoon.
idkuvaOnneksi kesään on vielä aikaa ja ehdin saada kantapäät pehmeiksi. Jalat kuntoon 2016...tai 2017. 

Miten sinä hoidat jalkojasi? Vai annatko ammattilaisten hoitaa homman?


*Yhteistyössä The Body Shopin kanssa 

SHARE:

30 kommenttia

 1. Lasten suusta tulee välillä tosi hauskoja kommentteja. Kerropa oliko se jalkavoide hyvä. Täällä kaks korppujalkaa joiden jalkoihin imeytyy sekuntissa paksummatkin voiteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tulee ja mä en tajua mistä toi mini heittää noita juttuja :))! Hahahh! Ihan pienokainen <3.

   Mä tykkään jalkavoiteesta ja piparminttu tuoksu on voimakas ja raikas! Toki, kun on niin tuhottoman kuivat jalat niin saisi kyllä vielä useammin hoitaa näitä korppuja, mutta ehkä sitten 2017 voin vilauttaa kantapäitä ;D.

   Poista
 2. Tämäpä hyvä ajoitus! Juuri ajattelin yksi päivä että tarvitsen jalkakuorinnan! Kiitos vinkistä <3

  Olen niin herkkä kutiamaan että jalkahoitajalla käynnit on jäänyt pariin kertaan... :D

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Käy ihmeessä Body Shopissa, sieltä löytyy vaikka ja mitä <3

   Hih! Joo, mä kans aina kutian, kun käyn jalkahoidossa!

   Samoin <3

   Poista
 3. Mä lilluttelen jalkoja yleensä jalkasuolalla höystetyssä vedessä, kun oon saunomassa :) Ja sitten tuhdisti rasvaa jalkapohjiin ja puuvillasukat päälle. Tosin rasvaan kyllä muutenkin melkein joka ilta jalkapohjat, niin pysyvät pehmeinä. Mulla kun on isältäni peritty kuiva iho, niin jollen pidä jalkapohjista huolta, ne kuivuvat ja kantapäät ja isovarpaat halkeavat verille. Joten pienemmällä vaivalla pääsee, kun jaksaa iltaisin käyttää sen alle minuutin rasvaamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta kuulostaa sun saunomiset :). Voi että, kun jaksaisikin rasvata joka ilta. Emmä ymmärrä miten se on niin vaikeeta ja muka vie aikaa niin paljon. Huoh! Ja mieti..alle minuutti menee. Hah!

   Poista
 4. Kävin just ennen lomaa ekaa kertaa jalkahoidossa, niin huippua oli! Ja nyt sit rutineihin kuuluu jalkojen rasvaus päivittäin... jospa ei enää niin korppuja tulisi :D.

  VastaaPoista
 5. Täällä toinen laiska jalkojen hotaja. Välillä huomaan että varpaissa on ne samat lakat mitkä vetäisin pari kuukautta sitten... Välillä muistan rasvata ahkrasti, yleensä se unohtuu. Nyt pitäisikin ryhdistäytyä tässä asiassa, kun paljasjalkakelit lähestyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ees käytä lakkaa, koska näitä makkaroita ei kaunista mikään! Hah! Nyt on varmasti hyvä aika alottaa ;)

   Poista
 6. Don`t worry, mun isovarpaat kasvaa ylöspäin, legendan mukaan tämä johtuu siitä, että pienenä suuttuessani potkin talon kivijalkaa, jolloin varpaat vääntyivät. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih! Mun isovarvas on varmaa pari senttiä pidemmät kuin muut varpaat. Mulla olisi pari numeroa pienempi jalka, jos näin ei olisi :)

   Poista
 7. Kuullostaa niin tutulta, minäkin mieluummin pidän jalkani piilossa, sen lisäksi että ovat oikeasti rumat, ovat myös kuivat kuin korput! Tuota kuorintavoidetta pitänee käydä hakemassa, jos siitä vaikka olisi apua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, sama tääl, rumat ja korput! Yök!

   Kannattaa kokeilla kuorintavoidetta, sillä se oikeasti toimii.

   Poista
 8. Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti jalkahoidossa, se vaan on niin ihanaa kun joku kuorii, rasvaa ja hieroo. Kotona ole sellainen kausittainen hoitaja. Kohta alkaa taas innostusta löytyä enemmän, kun kevät koittaa. Silloin raspailen, kuorin ja rasvailen hieman tavallista enemmän aina saunan yhteydessä. Eivät nämä minunkaan varpaani mihinkään mainokseen pääsisi, mutta silti tykkään kesällä kulkea sandaaleissa ja paljain jaloin.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina ihanaa, jos joku toinen hellii sinua. Kyllä mäkin ulkomailla käytän varvassandaaleita, mutta jostain syystä täällä en kehtaa. Ne ovat vain niin rumat. Hahah.

   Samoin <3

   Poista
 9. Hyvältä kuulostaa jalkakuorinta! Täällä joskus tulee jalkasuolalla varustetussa vedessä jalkoja lilluteltua, raspailtua ja rasvailtua vähän useammin. Ennen kesää olisi tarkoitus viedä talven korputtamat jalat ihan ammattilaisen käsittelyyn, jotta kehtaa taas sandaaleissakin tepsutella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ne ammattilaiset osaa hommansa :). Pitäisi varmaan itsekin kääntyä sellaisen puoleen :)

   Poista
 10. Voi Mini! <3 Itse käyn pari kertaa vuodessa jalkahoidossa, mutta kuorin jalat säännöllisesti kerran viikkoon. Talvisin tarvii rasvailla melkein joka ilta ja nukkua sukat jalassa, vaikka siitä en tykkääkään. Mulla on muuten jalat niin pahassa kunnossa, että tulee kipeitä haavoja eli ihan pakko on erityisesti talvisin hoitaa. Kerrohan sitten kokemuksia kuorinnasta ja voiteesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mini on ihana <3. Siis joo, mun pitäisi kanssa laittaa joka ilta rasvaa, että siitä olisi jotain hyötyä! Nyt vaan pitäis aloittaa.

   Poista
 11. Jalkakuorinta kuulostaa kyllä huipulta. Jostain luin, ettei saisi jalkarapsilla varsinkaan talvella raspata kun muutenkin kuivuu talvella jalat helpommin ja tavallaan lähtee suojakerros jaloista ja saattaa vain tehä enemmän hallaa jaloille. Kuorinta ja rasvaus varmaan parhaimmat keinot näin talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Mä ajattelin nyt tehdä tätä oikeasti hieman useammin kuin pari kertaa vuodessa ;). Josko joku päivä olisi pehmeät kantapäät :)

   Poista
 12. Miten hyvä tuo Minin kommentti :D Mulla on kuulemma patruunavarpaat :D Ei nekään ole kaunista katseltavaa ;P
  Itse yritän kyllä hoitaa oman kinttuset, vaikka kyllä hoitola houkuttelis aika kovasti :)

  Muksaa viikonloppua ihanuus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Arvaa repesinko ihan täysillä :))

   Samoin sinulle <3

   Poista
 13. Ihana lausahdus!
  Jalat pitäisi pikkuhiljaa laittaa taas rantakuntoon täälläkin.

  Lempeää viikonloppua täältä kukkivien mantelipuiden alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Mini on kyllä sellainen pirpana <3

   Samoin sinulle!

   Poista
 14. Hahaaa <3 vai kurttuvarvas! Onneksi löytyy apu! Itse tykkään tehdä kotispaan eli hoidan jalat itse kotosalla... :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ei näihin kurttuvarpaisiin löydy apua, kun niitä ei voi just suoristaa :)) hahahah!!

   Samoin <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig