lauantaina, maaliskuuta 19

EKOtuotteet, yes or no?


Mitäs mieltä olette EKOtuotteista? Niitähän on nykyään joka lähtöön ja valikoima on laajentunut ihan hurjasti. Olen itse kokeillut muutamia käsitiskiaineita ja täytyy myöntää, etten ole ollut hirveän tyytyväinen. Jotenkin tuntuu, ettei aine vaahtoudu saatika puhdista likaisia astioita niin kuin esimerkiksi vanha kunnon Fairy. Tämä aine ei kyllä petä sitten koskaan ja poistaa lian kuin lian.

EKOtuotteet ovat panostaneet huomattavasti paremmin ulkonäköön ja purkit sekä purkunat jaksavat ihastuttaa. Itse en vain ole päässyt sisään tähän EKOmaailmaan. Merkkejä ja tuotteita on tosi paljon ja jotenkin sitä on jämähtänyt näihin tuttuihin ja turvallisiin tuotteisiin. Enkä ole suoraan sanottuna edes varma onko Fairy epä-ekologinen tuote, mutta jotenkin minulla on sellainen kuva, ettei olisi sieltä ympäristöystävällisimmästä päästä.
idkuva


Onko teillä paljon kokemusta ekologisista tuotteista? Olisi kiva kuulla mielipiteitänne asiaan.

Tällaisia pohdintoja tähän aamuun :D. Me saimme juuri kutsun valmiiseen aamupalapöytään eikä todellakaan kieltäydytty tarjouksesta. Päivällä olen menossa ihanan Fridan valokuvauskurssille, josta olen aivan mielettömän innoissani. Toivottavasti saan paljon uusia oppeja takataskuun.

Oikein mukavaa lauantaita kaikille.

SHARE:

20 kommenttia

 1. Meillä osittain ekoillaan pesuaineissa ym., mutta olen huomannut saman, Fairy on Fairy ja siitä lienee turha lähteä toisille poluille, jos haluaa astiat varmasti (ja nopeasti) puhtaiksi. :D Kokeiltu on nimittäin aika montaa muutakin merkkiä.

  Ihanaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fairy on tosiaan Fairy eikä sitä voita mikään :))!

   Poista
 2. Samat fiilikset täällä. Ekoaineissa on ihanat purkit, mutta fairya ei voita kyllä mikään. Antoisaa valokuvauskurssia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Mä olen ihan samaa mieltä...onneksi purkit voi säilyttää Fairylle ;)

   Poista
 3. Fairy on kyllä hyvä, mutta kannattaa testata ecoverin käsitiskiainetta, se on ainakin melkein yhtä hyvä ja sitä saa ihan ruokakaupoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, mä olen kuullut tuosta Ecoverista, mutten koskaan kokeillut!! Täytyypä vielä testata sitä :)

   Poista
 4. Osittain ekoillaan mutta paremminkin varmasti voisi. Itse koetan löytää aina mieluisan tuoksuisan käsinpesun aineen :) vaikka fairy on fairy. :)

  Lauantain iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yup! Kaippa sitä vois paremminkin, mut ...niin en tiedä miksi en ole koskaan päässyt kiinni ekomaailmaan!

   Poista
 5. Itse ostin minkähän lie käsitiskiaineen ihan vain sen kauniin pullon vuoksi ja oli aivan tuskaa käyttää siellä oleva surkea pesuaine pois että saisin tilalle laitettua fairya. Siinä on tuote joka ei petä koskaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis mä en tajua miksi ne eivät pese! Siis tosi kiva idea ja kaikkee, mutta kyllä pitää myös olla tehokas, eikö?

   Fairy on Fairy ;)

   Poista
 6. Mua on välillä oikein harmittanut kerta toisensa jälkeen palata ekokäsitiskiaineista Fairyyn. Mä niin haluaisin tykätä niistä, mutta tehot ovat liian laimeita. Ecoverin kuitenkin mäkin mainitsisin kokeilemistani hyväksi. Käytän Fairyä (ja ekoilen muissa asioissa) vielä sen aikaa kun ekoaineisiin saadaan vähän tehokuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Tota mäkin olen miettinyt..olisi ihana käyttää ekojuttuja ja hyvä asiahan se on, mutta jos ei saa haluamaansa lopputulosta niin mitäs sitten? Ecotuotteetkin eivät ole sieltä halvimmasta päästä niin olisi kiva, että toimisivat!

   Poista
 7. Julmat eläinkokeet riittävät mulle paremmin kuin hyvin syyksi välttää Fairya. Vaikka eipä taida olla kovin terveellistäkään ihmisille saati ympäristölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Ajattelinkin, ettei ole sieltä ympäristöystävällisimmästä päästä....

   Poista
 8. Ekologisia käsitiski aineita en ole kokeillut, katsellut kyllä kauniita purkkeja. Ehkä ei siis tarvitsekaan ;)

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! No purkit ovat tosi kauniita, mutten ole löytänyt vielä oikeasti toimivaa tuotetta!

   Poista
 9. Olen kokeillut ekologisia tiskiaineita, mutta eivät vedä vertoja Fairylle. Niitä joutuu laittamaan paljon enemmän kuin Fairya. Ja saman varoituksen syövyttävästä aineesta olen nähnyt näiden eko-tuotteidenkin pulloissa, joten en minä ainakaan enää niihin sorru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Joutuu laittamaan enemmän ja tuntuu, että on ihan vettä! Huh! Aijaa...eli siis eivät olisi loppupeleissä sittenkään niin ekologisia? Riippuu varmaan tuotemerkistä??

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig