tiistaina, maaliskuuta 15

fiiliksiä itsetehdystä valaisimesta


Viikonloppuna oli muuten aivan mielettömän ihanat ilmat ja onneksi pääsin vihdoinkin nauttimaan niistä. Tuntuu, että jokainen viikonloppu on täynnä menoa ja aika hyvin kortilla, joten on kiva välillä saada vähän omaa aikaa ja tehdä juuri sitä mitä itse haluaa.

Muistatte varmaan valaisimen, jonka väsäsin jokin aika sitten? Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja ulkonäkö viehättää ihan hirmusti. Yksi ainoa miinuspuoli on halogeenilamppujen kirkkaus. En halunnut ostaa energiaasäästäviä lamppuja, koska ulkonäkö voitti tässä kohtaan. Niissähän ovat ne valkoiset kannat, jotka eivät olisi näyttäneet hyvältä. Nyt toivoisin, että meillä olisi himmenin katkaisija, jolla valon kirkkautta saisi hieman säädettyä. Onkohan sellainen vaikea vaihtaa? Ja uskoisin, että täytyy tilata sähkömies asentamaan se?
idkuva


idkuva


Huomenna on jotain kivaa tulossa instan puolelle, joten pysykäähän linjoilla.

Kivaa tiistaita kaikille.

SHARE:

36 kommenttia

 1. On tuo niin ihana, että saa sitä fiilistelläkin! Upee valaisin! Ihanaa päivää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :). Mä olen tosi tyytyväinen!

   Poista
 2. On kyllä aivan mielettömän kähee tuo sinun lamppu! Kivaa viikkoa sinne <3!

  VastaaPoista
 3. Kyllä tykkään minäkin tuosta. Himmentimen asentamisesta en osaa sanoa, mutta se voisi olla hyvä tuollaiseen lamppuun jossa ei varjostimia ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä niin magee :). Joo, mun pitää ottaa selvää!

   Poista
 4. Meillä ln himmentimiä käytössä,ovat kylläkin sähkömiehen laittamat.Tykkään siitä,että saa tjnnelmavaloa tai kirkkaampaa valoa tarpeen mukaan säädettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinäpä se on! Mustakin olisi ihana himmentää näitä valoja. Täytyy katsoo, jos joku sähkäri voisi sen tulla asentamaan!

   Poista
 5. Himmennys olisi varmaan yes, mutta kyllä sähkärit kilometrikorvauksineen ym.maksaa. Miehen kanssa juuri naureskeltiin, että perheessä tulisi olla omasta takaa lääkäri, juristi ja sähkäri. No juristi onkin muutoin, hehe miehen isä, me tolvanat, mutta kuitenkin ja ehkä putkimieskin olisi kiva. Pitäisiköhän kouluttautua. Meikäläisen sähköviritykset ovat kuulemma olleet meinaan aikamoisia. Tuo valaisin on mahtava! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mun täytyy katsoa, jos löytyisi joku nikkari, joka voisi tulla sen laittamaan! Buahah! Noi olisi kyllä hyvä olla perheessä tai ainakin lähipiirissä.

   Kiitos <3

   Poista
 6. Mieheltä kyselin tuotta himmenin juttua ja sanoi, että himmennin tulee valkytkimeen, jonka voi itse vaihtaa. Jos on kyse tavallisista lampuista...ledvaloissa kuulema pitää tietää jotakin millaisesta ledistä on kyse...tai jotakin. Eli siitä vaan kyntkintä ostamaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Pitää siis käydä Clas Ohlssonilla kysymässä vaihtoehtoja :) Ehkä he osaavat auttaa!

   Poista
 7. Ohjeita lamppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että.. mä meinasin juuri tämän postauksen loppuun laittaa, että vähän mietityttää laittaa ohjeet, kun on kuitenkin sähkötöistä kyse. Mietin vielä hetken!!

   Poista
 8. Tää on kyllä ihan räjäyttävän hieno DIY-valaisin. Olen jo pari kertaa palannut ihastelemaan tätä. Kyllä sä vaan osaat ja keksit! :)

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kuulla! Mä olen kyllä tosi ylpeä tästä :))

   Poista
 9. Tuosta tuli kyllä todella upea <3

  VastaaPoista
 10. Tuo sopii niin loistavasti teidän keittiöön. Tosi ihana.

  VastaaPoista
 11. Lamppu on tosi hieno! Melkein tekisi mieli itsekin nikkaroida tuollainen :-)

  VastaaPoista
 12. Tuo on niin upea! <3 Mun mielestä himmentimen voi asentaa itse, kyselin nimittäin sitä vaihtoehtoa joskus itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Okay, mun pitää käydä rautakaupassa :)

   Poista
 13. Aivan ihana! <3 Sopii kotiinne todella hyvin. :)

  VastaaPoista
 14. Valaisin on kyllä niiiin kiva! Ja se että se on itse tehty tekee siittä vielä mageemman! :) Näyttää todella hyvältä! Keittiön verhot pisti kans silmään, ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Kiitos :)) Mä en tykkää noista keittiön verhoista..blöö!!

   Poista
 15. Toi valaisin on kyllä NIIN magee! Oot sä vaan melkoinen näpertelijä <3

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig