sunnuntaina, maaliskuuta 6

olenko oma itseni blogissa?


Välillä mietin millaisen kuvan annan itsestäni blogin kautta ja vastaako se yhtään todellisuutta? Kaikki mitä tänne höpisen tulee omasta päästäni ja kirjoitan asiat niin kuin kuvailisin, jos olisimme face-to-face. Paitsi sanoja ja lauseita tulisi kyllä kaksin tai kolmin verroin enemmän. Niin kuin kaikki tietää blogissa näkyy kuitenkin vain pintariipaisu oikeasta elämästä, vaikkakin välillä (ainakin minun blogissani) mennään hieman pintaa syvemmälle. 

Tosi moni lukija on kommentoinut positiivisuutta ja iloisuutta, joka huokuu minusta. Se tuntuu hyvältä ja uskonkin olevani suhteellisen elämänmyönteinen ihminen. Tottakai huonojakin päiviä löytyy ja välillä tuntuu, että tulee nökötettyä liiankin usein, mutta harvemmin ne aiheet tänne blogiin päätyy. Olen kuitenkin välillä täälläkin valittanut tai harmittellut joitain asioita, mutta elämäähän se vain on. idkuvaOlen todella kovaääninen ja nauruni kuuluu kilometrien päähän. Hyvin usein ihmiset sanovat minulle, ettei tarvitse huutaa, vaikka puhun ihan 'normaalilla' äänellä. Mielestäni minulla on todella hyvä huumorintaju ja myös siskoni mielestä, jonka kanssa usein räkätämme vedet silmissä ja mahat kippurassa. Pidän myös sarkastisesta huumorista. Olen hyvin tempperamenttinen, kiihdyn suhteellisen helposti ja välillä hermot menee pienimmistäkin asioista. Samaan aikaan tykkään halailla, näyttää hellyyttä ja olla ihmisten lähellä. Innostun myös superhelposti pienimmistäkin asioista ja ne saavat minut todella hyvälle tuulelle.

En tiedä millaisen kuvan olette saaneet, mutta ainakin yritän olla täysin oma itseni blogissa. Pakko myöntää, että olen ottanut tämän vuoden puolella vielä astetta rennomman otteen kirjoittamiseen ja päästää enemmän omaa minääni esiin täälläkin. Tuntuu, että olen ollut hieman varovainen asian suhteen. Tiedä sitten olenko 'jännittänyt', että pidetäänkö minusta, jos olen oma höpö itseni? Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää ja täytyy vain pysyä uskollisena omalle jutulleen. 

Mitens teillä? Tuntuuko, että annatte blogissa oikean kuvan itsestänne?


SHARE:

46 kommenttia

 1. Ihana sinä ja niin upeita kuvia kaunotar! <3 Kun tunnen sinut muutenkin, niin tottakai postauksiakin lukee eri tavalla, mutta uskoisin, että blogistasi saa kuvan myös ihan oikeasta sinusta. Blogihan on meille suurimmalle osalle pintaraapaisu, mutta olet kyllä hienosti laittanut myös persoonasi peliin. <3

  Ihanaa päivää ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi Jenni <3 No sä oletkin muutaman kerran minut tavannut ja uskon, että tuttujen blogeja lukee hieman eri lailla ja kuulee jopa toisen äänen :))

   Samoin <3

   Poista
 2. Minusta olet blogissasi samanlainen kuin luonnossa, toki olemme tavanneet vain blogi tilaisuuksissa. Aina positiivinen ja ystävällinen <3

  VastaaPoista
 3. Ihana olet :)

  Koen antavani oikeanlaisen kuvan itsestäni blogissa. Ehkä vielä niin, että annan herkemmän puoleni näkyä siellä enemmän.

  ps. Minäkin olen saanut lapsesta asti kuulla, että älä huuda, puhu hiljempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih!Kiitos <3. Joo, sun blogi on kyllä niin ihanan herkkä ja aivan mielettömän upeita aiheita <3

   Poista
 4. Ihana sinä ja uskon, että oot sama oma iloinen itsesi niin täällä, kuin livenäkin :)

  VastaaPoista
 5. Iloiseksi ihmiseksi miellän sinut sen perusteella mitä blogissa kirjoitat.
  Itsestäni en tiedä annanko väärän kuvan blogikirjoituksissa. Mielestäni olen pikkuisen pessimisti, mutta kun blogikirjoituksessani sen kerroin, sanoivat monet, että eivät ollenkaan sellaista kuvaa ole minusta blogin perusteella saaneet. Tai ehkä kirjoitan vain silloin kun olen hyvällä tuulella :)

  Ihanaa päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla ja olenkin iloinen ihminen :). Hih! Hyvällä tuulella on kiva kirjoittaa :)

   Samoin <3

   Poista
 6. Ihana postaus<3 Jotenkin todella vaikea itse miettiä, antaako sitä lopulta kuinka oikean kuvan itsestään blogin perusteella. Yritys on kuitenkin kova ja kyllä sitä todella yrittää olla blogissa juuri sitä, mitä oikeassa elämässäkin:) Tosin varovaisempi olen blogipostauksissani kuin mitä livenä; en halua blogiini tuoda kaikkein syvällisimpiä mietteitäni. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :). Juuri näin. BLogi on sen takia kiva paikka, että voi antaa juuri niin paljon kuin itse haluaa :)

   Samoin!

   Poista
 7. Sekä blogistasi että livenä sinusta huokuu lämpö, huumorintaju, ystävällisyys ja ennen kaikkea aitous!

  VastaaPoista
 8. Siulla on ihanat silmät!!! :)

  Ihana iloisuus, eloisuus ja eteenpäinmenemisen meininki mielestäni välittyy blogistasi tänne ruudun taakse. Ja sellainen mielettömän vahva into kirjoittaa, valokuvata ja tehdä tätä. <3

  Itse olen miettinyt juuri tätä samaa, että millaisenhan (hullunleiman :D maineen) minä välitän itsestäni blogini kautta muualle... aika aitoa, suoraa tekstiä tunnemyrsyissäkin on tullutkin mulla kirjoitettua. ---> Päästä vaan peto irti blogiinkin, se tekee hyvää koko blogikunnalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Soili :)

   Aivan ihana kuulla ja se fiilis on kyllä täällä ruudun toisellakin puolella. Rakastan tehdä juuri kaikki noita asioita <3

   Hahha! Yes, saa se luonne näkyä täälläkin ;DD!

   Poista
 9. Kyllä blogistasi huokuu ystävällisyys, lämpö, innostuneisuus ja hersyvä huumori eli juuri sellainen kuin livenäkin olet <3 Ja ennen kaikkea se aitous <3

  VastaaPoista
 10. Sulla on minusta ihanan suora ja avoin tyyli, tykkään <3 Itse olen ehkä blogissa vähän jäykempi ja virallisempi kuin oikeasti, paitsi raksablogissa kirjoittelin jotenkin vapautuneemmin. En tiedä mistä toi johtuu, en ehkä kuitenkaan halua ihan kokonaan itseäni laittaa esille, vaikka eiköhän tässä ole jo melkein kaikki tullut paljastettua viiden vuoden aikana :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lyde! Olen kyllä aika suora ja näin vanhemmiten se korostuu vielä enemmän. Turha kierrellä ja kaarrella tai jättää asioita leijumaan ilmaan :)

   Poista
 11. Menet just niinkuin tuntuu. Elä hetkessä, tässä ja nyt :)

  Uskon, että tulisimme hyvin juttuun ikäerosta riippumatta. Ihanaa alkavaa arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, näin yritän tehdä :)

   Hauska kuulla ja samoin sinulle!

   Poista
 12. Kerran blogitapaamisessa eräs sanoi etten ole niin tiukkis mitä blogini antaa ymmärtää :D
  Sinusta minulle on tullut kuva että olet jalat maassa oleva tyyppi ja osaat arvostaa kaikkea mitä sinulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, hah! Mä en ole kyllä susta saanut tiukkis kuvaa <3

   Kiitos kauniista sanoistasi!

   Poista
 13. Sä oot just tollanen hyvä oma ittes ja se huokuu kyllä teksteissä. Ihanaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 14. Todellakin tuntuu, koska olen livenä sinut vielä nähnyt. Olet vaan niin kertakaikkisen ihana ja blogissasi on jotain kivaa ja koukuttavaa, sinun sydämellisen iloinen persoona ja mukavan monipuolinen blogi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos Tiia <3 Mä menin nyt ihan hämilleni...:))

   Poista
 15. Aivan loistava aihe! <3 Prikulleen, todella josta saa keskusteltavaa :-)

  Kun pitkään seuraa jotakin blogia, niin mielestäni siinä väkisinkin "tutustuu", ja oppii hiukan toista tuntemaan. Vaikka kirjoittaisi vaan pienesti esim. kuulumisia. Onhan tämä aika päivittäistä kuitenkin, ja eihän sitä esim. kaikkiin kavereihin // sukulaisiin päivittäin yhteyttä pidä...

  Varmasti olet tuonut aitoa iloa ja ajattelevaa persoonaasi esiin, ja se on oikein kiva juttu! <3 Tykkään! :-)

  Itse olen aivan äärimmäisen herkkä (liikaakin), ja olen sitä koettanut aikaajoin tuoda myös esiin. En kuitenkaan liikaa, mutta välillä. Tästä aiheesta tosin olen kaavaillut postausta erään asian tiimoilta. Ajatuksena se tuntuu hyvälle :-)

  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! Joo, todellakin oppii tuntemaan toista blogin kautta, vaikkei ole koskaan nähnytkään :).

   Joo, herkkyys on hyvä asia eikä mitään pelättävää antaa sitä puolta itsestään! Voihan olla herkkä ja avoin antamatta kuitenkaan liikaa :))

   Kiitos kivasta kommentista <3

   Poista
 16. En sinua tunne muuta kuin näin blogin välityksellä, mutta uskoisin, että olet aito ihminen täällä. Itsekin yritän olla aito oma itseni, tosin sitä ärripurria en viitsi niin paljon tuoda julki :). Teeskentelijät kyllä mielestäni huomaa jo kaukaa.

  Täällä myös yksi kovaääninen. Isäni aina povasi minulle työuraa palolaitokselle palosireeniksi. Olisikohan tuossa nyt ratkaisu työnhakuuni? Jotenkin tuntuu, että toiset osaavat aina puhua niin kauniisti ja sievällä äänellä, ja itse huudan ja höpötän ihme juttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän olla täällä ja oikeassa elämässä mahdollisimman aito. Välillä saa olla ärripurri ;).

   Hahhaha! Mä oon niin lujaääninen, että välillä säälittää naapurit ;D!

   Poista
 17. Olen tavannut sinut eka kertaa viime syksynä awardseilla ja siellä en sua vielä tuntenut, mutta nyt olen pikkuhiljaa oppinut sut tuntemaan ja pidän sinusta ja tavasta miten ajattelet maailmasta. Minulla on joitain samoja piirteitä kuin sinulla. Pidän positiivisuudesta ja myönteisyydestä, joka huokuu tekstistäsi. Niistä saa itselleen iloa ja hyvää mieltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että Jassuntassu! Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi. Olipas niin ihana lukea <3 Ens kerralla höpistään enemmän ;)

   Poista
 18. Mä en koskaan unohda, kuinka ystävällinen olit ekaa kertaa tavatessamme, kun saattelit mut Helsingin yössä junille. ♥ Ihminen, joka elää sydän kämmenellään pärjää aina. Puss!

  VastaaPoista
 19. Jatka vaan samaan malliin :)!
  T. Nelliina

  VastaaPoista
 20. Ihana sinä! Juuri sellainen ihmistyyppi josta pidän, jatka siis samaan malliin! Täällä toinen kovaääninen höpöttäjä...toivottavasti annan blogissakin aidon kuvan itsestäni vaikken niin paljoa itsestäni kirjoitakaan. :)
  Ihanaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon Anu <3 Kovaäänisyys on just hyvä ;D!

   Poista
 21. Olipas paljon samaa kuin minussa :) <3

  VastaaPoista
 22. Hahaha, mua niin nauratti toi "musta mulla on hyvä huumorintaju2! :D :D No totta helvetissä jokaisella on omasta mielestään hyvä huumori, mut sulla on oikeesti, koska se on aika samanlainen ku mun... LOL, sori oli pakko. ;)

  Mut joo, musta oot pelottavan samanlainen blogissa ku oikeestikin, yks niistä tyypeistä kenestä heti huomas kun livenä ollaan nähty et on saanut oikeanlaisen kuvan blogin välityksellä. :) <3 Ja voisin oikeastaan syyhkiä sulta tän postausidean, tää on hauska. Laitoin hei viestiä liittyen siihen yhteen asiaan wazzaaap!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha! No mut mulla on :))! Buahahahh!

   No emmä ny pelottava oo :P, mut ihanaa jos jäänyt samanlainen kuva luonnossa ja näin netissä! #best

   Poista
 23. Lukenut vasta hetken aikaa sun blogia..mutta heti kun näin kuvasi, niin tuli tunne, että onpas eläväinen ja iloinen ihminen..olisipa kiva tavata livenä, koska varmasti sais nauraa poskilihakset kipeiksi! ja nyt kun luin tekstisi, niin paljon meillä on samoja piirteitä...kovaäänisyys - siis muiden mielestä minä aina 'huudan'ja sarkastinen, jopa hieman 'englantilainen' huumori, puhumattakaan uusista asioista innostuminen - tosin minusta vain ei ulospäin välity tuo eläväisyys ja ei ehkä heti tavatessa, koska olen sellainen tarkailija tyyppi, mutta odotapas kun vähän tutustuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihana kommentti! Kiitos tuhannesti <3

   Sarkasmi on parasta ;D. Hah! Hauska tutustua Satu ja toivottavasti viihdyt!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig