torstaina, maaliskuuta 31

pärstä puhtaaksi


Tänään on jännittävä päivä, sillä minulla on yksi mainoskuvaus heti aamusta. Saas nähdä mikä on lopputulos ja tullaanko meikäläisen pärstä näkemään jossain mediassa. Minulle laitetaan meikki, hiukset ja vaatteetkin tulevat heidän kautta. Olen todella innoissani, mutta samalla jänskättää aika paljon.

Tämän vuoden puolella olen pitänyt paljon parempaa huolta kasvojen hygieniasta ja olen jopa huomannut eron näiden muutamien kuukausien aikana. Tottakai olen aina pessyt aamuisin ja iltaisin kasvoni, mutta tehnyt sen puolihuolimattomasti...laiskimus, kun olen. 
Kävin Body Shopissa kasvojenhoito konsultaatiossa helmikuussa ja sain sieltä aivan mielettömän hyviä vinkkejä kotiin. Yksi niistä koski juuri kasvojen puhdistusta ja ihana Tiina ehdotti minulle tuplapesua eli iltapesu kahdella eri tuotteella. Olin kertonut hänelle, että iholleni sopii parhaiten geelimäinen pesuaine eikä maitopohjainen, sillä siitä jää ihmeellisen tuntuinen 'kalvo' ihon pinnalle. Kävi kuitenkin ilmi, että olin käyttänyt tuotetta väärin. 

Olen nyt helmikuusta lähtien puhdistanut kasvoni joka ilta kahdella puhdistustuotteella sekä kasvovedellä. Vihdoinkin tämä pärstä saatiin puhtaaksi :).

( Pyyhi puhdistusmaito kostealla kasvosienellä pois. )idkuva
Voila. 

Puhtaat kasvot ja iho hengittää. Iso kiitos vielä Tiinalle upeista neuvoista.

Millaisia kasvojen hoito rutiineita sinulla on?


*Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ite käytän säännöllisesti Oriflamen tuotteita, ovat kukkarolleni edullisia ja ovat luonnontuotteita.
  Iltaisin puhdistusmaito kasvoharjalla, kasvovesi, silmänympärysvoide ja yövoide. Aamulla vain pelkkä vesi tai sitten, joskus puhdistan kasvovedellä myös aamuisin. Silmänympärysvoide, seerumi ja päivävoide. Yritän kuoria ihoni kerran viikossa. Matkalla mulla yleensä vain mukana kasvopesupyyhkeet ja rasvat. Nyt pari kuukautta olen vielä öisin laittanut iholle öljykapseleita. Olen kyllä liian myöhään ollut ihonhoidossa liikkeellä, kun ikää alkaa olemaan kohta 47 vuotta eli olisi varmaan pitänyt aloittaa nämä rutiinit jo aikaisemmin :). Sulla kiva projekti luvassa ja tulee varmaan hyvä juttu, oot niin nätti ja sulla on tosi hyvässä kunnossa iho!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan käyttänyt Ofiflamen tuotteita! Wautsi! Ihailtavaa kuinka hyvää huolta pidät ihostasi! Propsit sinulle <3

   Hih. Oli ihan hauskat kuvaukset ja saa nähä mikä on lopputulos.

   Poista
 2. Miten ihanat ja kuulaat kuvat! En ole käyttänytkään Body Shopin puhdistustuotteita, mutta Body Shop on jo teinistä ollut niin rakas eli kiinnostaa. <3 Aurinkoa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ihana kuulla :)

   Bodari on kyllä niin ihana paikka <3

   Poista
 3. Oi mikä ihana hemmottelu sulla onkaan tänään. Innolla odotan sun kuvia.
  Itse olen huolellinen kasvojen puhdistaja ja juuri ostinkin Konjac-sienen kasvojen puhdistukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis oli hauskat kuvaukset! Ilmoitan kyllä, kun tulevat ulos..jos tulevat :)

   Ihana kuulla! Mä niin yritän parantaa tapojani!

   Poista
 4. Sulla on ollut upee päivä! Mä käytän Oriflamea ja olen itsekin edustaja :) Onpa kiva kuulla myöhemmin, että mitä sinulle tehtiin tänään ja kuvia myöskin tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva saada heti aamusta meikit naamaan ja hauska kuvaussessio :). Katsotaan mietn käy :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig