tiistaina, maaliskuuta 8

rumat oksat olohuoneessa


Huh, mikä viikonloppu. Menoa riitti ja kävimme vain kääntymässä kotona. Miten sitä aina keksiikin kaikkea tekemistä ja menoa viikonloppuisin, kun pitäisi yrittää olla kotona ja levätä mahdollisimman paljon? Toisaalta viikonloput ovat ainoita hetkiä, jolloin ehdimme nähdä rakkaitamme ja kivaahan se vain on, että on touhuttavaa.


Ilmat ovat taas jatkuneet harmaina, vaikkakin viime viikolla aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Huomasitteko olevanne pirteämpiä auringon ollessa esillä? Minusta tuntuu, että sain voimaa valosta ja ehdin muutamana päivänä käymään kävelylläkin. Tällä hetkellä luonto ole kauneimmillaan. Lunta ei juurikaan ole, puissa eikä pensaissa ole lehtiä ja kaikkialla on harmaata ja aika karun näköistä. Silmääni osui yksi ruma, kuiva ja ruskea pensas, jossa ei yksinkertaisesti ollut mitään kaunista. Jostain syystä nappasin kuitenkin muutaman oksan ja kiikutin ne kotiin. idkuvaOlin melkein heittämässä ne pois kotipihalla, mutta päätin antaa niille mahdollisuuden ja hyvä, että annoin. Kyllä se vaan niin on, että joskus rumatkin jutut voivat muuttua kauniiksi, jos ne saavat upeita asioita ympärilleen.

Kivaa tiistaita.

SHARE:

20 kommenttia

 1. Tuollaisista oksista juur tykkään :):) karun kauniita :) vasta heitin itse pois syksyllä keräämäni oksan. Se risuinen ilahdutti kovasti :)

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Siis mäkin tykkään tosi paljon, vaikka se ei siellä luonnossa niin kauniilta näyttänyt :))!

   Samoin <3

   Poista
 2. Ihanat oksat! Tuovat sopivaa kontrastia kauniiden taulujen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Kauneus on tosiaan katsojan silmissä =)

  M

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään just tuollaisista talventörröttäjistä ja "rumasta" kauneudesta. Itsestäänselvän kauniit asiat ovat varmaan useimpien mielestä upeita, mutta jos osaa nähdä kauneutta myös arkisessa ja karussa, niin sitä sanoisin sisäiseksi rikkaudeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Tuo sopivasti kontrastia kaiken seesteisyyden keskelle :).

   Poista
 5. Eivät ole yhtään rumia, päinvastoin. Sopivat juuri tuohon tosi hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yes! Mustakin sopii tähän asetelmaan paremmin kuin hyvin :)

   Poista
 6. Kauniita risuja :). Kivahan se on, että on sopivasti touhua, kunhan vastapainoksi muistaa sitten sopivassa kohdassa myös huilata. Ja jotkut jaksaa "heilua" enemmän kuin toiset :)

  Ihanaista naistenpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin!!Välillä on hektisempiä aikoja ja välillä rauhallisempia.

   Samoin <3

   Poista
 7. Nuo Oksathan on super kauniit <3

  VastaaPoista
 8. Ruma oksahan on super kaunis :) Minäkin kävin poimimassa pihalta oksia maljakkoon ja nyt on hauskaa odotella lehtien ilmestymistä niihin! Iloista päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on :) Mä en usko, että näihin kasvaa lehden lehteä, mutta antaa nyt olla niin kauan kuin silmää miellyttää :)!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig