lauantaina, maaliskuuta 12

tavarat seilaavat ympäri kämppää


Ostin Hay Loopin aikoja sitten ja se reppana on etsinyt paikkaansa uuden järjestyksen myötä. Oikeastaan ennen kuin siirsin mustan kaapin olohuoneeseen Loopilla oli kaikki hyvin, mutta sen jälkeen meillä on ollut haasteita. Se on käynyt eteisessä, minin huoneessa ja jopa keittiössä. Naulakko on toiminut lähinnä koriste-esineenä, koska en ole koskaan roikuttanut siinä vaatteita. Joskus olen laittanut laukun tai päivän asun roikkumaan, mutta muuten se on yleensä tyhjillään.


Naulakko pääsi olohuoneen toiselle seinällä ja sen alle törkkäsin nuo oksat, jotka muuten myös haahuilevat ympäri asuntoa. En tiedä sopiiko ne mihinkään, mutten raaskisi poiskaan viedä, koska ovat mielestäni tosi kauniit. Hay Loop mahtui hyvin tuohon sohvan ja yöpöydän väliin eikä alue näytä liian tunkkaiselta, vaikka siinä tavaraa onkin.Oksat ja yöpöytä sopivat hyvin yhteen ja muutenkin puu sopii valkoisen seuraksi todella hyvin. Olen jotenkin tosi tyytyväinen tällä hetkellä tuohon 'makuuhuoneeseeni'. Sitä katsellessa tulee rauhallinen fiilis.

Onko teillä tavaroita, jotka seilaavat ympäri asuntoa tai eivät ole ihan heti löytäneet omaa paikkaansa?idkuvaTänä viikonloppuna tapahtuu taas jänniä, kun tämä mamma on vapaalla. Me kaikki tarvitsemme omaa aikaa ja onneksi minullakin on siihen mahdollisuus aina välillä. Saas nähdä mitä kaikkea keksimme tällä kertaa :).

Oikein mukavaa lauantaita kaikille.

SHARE:

32 kommenttia

 1. Siihenhän se asettuu oikein hyvin :-) Tosi hyvälle näyttää nykyisessä paikassaan! :-)

  Nuo samaiset oksat ovat seilanneet täälläkin, vaikka nyt hyvän aikaa ollut varastossa. Kissaneidit kun ovat liian kiinnostuneita niistä, ja rajoittaa aika paljon paikan valintaa ;-)

  Rentoa vapaailtaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Joo, siis niin kiva, mutta vähän hakusessa paikan suhteen! Nyt mun mielestä sopi tosi hyvin tuohon yöpöydän viereen!

   Poista
 2. Haha, taas meillä samantyyppiset postaukset 😊. Meillä taas drop -tuoli käy niin moneen paikkaan niin siksi seilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kestä! Tää oli kyllä niin hassu sattuma :)

   Poista
 3. Toisinaan on sellaisia tavaroita jotka seilaavat ja tuntuu ettei niille löydy paikkaa, yleensä siinä vaiheessa sitten teen päätöksen ja myyn pois :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä sellaisia tavaroita tuntuu löytyvän :) Kivalta näyttää tuo makuuhuone ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kauniiltahan tuo näyttää nyt tällä paikalla! Sopii hyvin. :) Mulla on vähän sama juttu kuin Johannalla nykyisin eli jos liian kauan joku etsii paikkaansa, niin se saa lähteä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Mä tykkään kanssa! Olin oikeastaan yllättynyt kuinka hyvin sopi tuohon!!

   Poista
 6. Ihanan näköistä, kauniit sävyt! Meillä on seilanneet eniten kaksi nojatuolia, joista aina mietin, että pitäisikö hankkiutua eroon, mutta aina niille jotkut paikat sitten löytyy... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Värimaailma mieellyttää minunkin silmää <3 Joo, ei kannata luopua ennen kuin on ihan varma :)

   Poista
 7. Meillä juuri eilen vaihto matot paikkaa. Ja muutenkin siirrellään huonekaluja paljon. Se on hauskaa ja halpaa sisustamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä kyllä olet oikeassa :) Halpaa se ainakin on ;)

   Poista
 8. Meillä se tavara on Pentikin Haiku-kori. Tykkään siitä ihan hirmuisesti, mutta se on kiertänyt vieras- ja makuuhuoneista vaatehuoneeseen ja tällä hetkellä seistä nököttää olkkarissa :) En vaan millään raaskisi luopua...

  Tosi kaunis tuo makuuhuoneesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hei mullakin oli se Haiku-kori! Se on niin kiva, mutta mä laitoin sen etiäpäin jo pitkän aikaa sitten!! Ymmärrän tunteesi!

   Poista
 9. Nuo oksat on kyllä tosiaan kivat ja sopivat hyvin noihin laatikoihin :)

  VastaaPoista
 10. Välillä on kyllä ollut sellaisia tavaroita etteivät ole enää löytäneet paikkaa, niin kierton vaan tai myyntiin. Tulee heti kevyempi olokin. Sain opettajalta kirjan luettavaksi nimeltään Kon Mari ja on kuuleman koukuttava kirja ja siinä saattaa vaan käydä niin, että kun sen lukasee niin tavarat saa kotona kyytiä :). Onko tuttu kirja? Pitäis käydä ostamassa, on kuuleman hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Sama täällä, mutta Loopista en kyllä luovu :).

   Kaikkihan tuosta KonMarista puhuu! En ole lukenut kirjaa, mutta suhteellisen positiivista palautetta olen kuullut.

   Poista
 11. Meillä on myös hayn loop seilannut vaikka missä. Nyt tyttö sen varasti omaan huoneeseen. Mutta se on niin kaunis että sitä katsoo vaikka tyhjänäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Meillä hyvin harvoin tosiaan roikkuu siinä mitään, mutta on silti niin ihana <3

   Poista
 12. Tutulta kuullostaa, ja välillä sitten on sellaisista tavaroista päättänyt luopuakkin. Kivan raikas makkari fiilis! Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Mäkin olen muutamasta luopunut, vaikka ovat oleet kuinka kivoja!

   Kiitos <3

   Poista
 13. Mullakin lähtee taas yhdet maljakot seilailemaan...väärässä paikassa tuntuvat olevan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Toisaalta se on välillä kivakin siirreellä tavaroita :)

   Poista
 14. Meillä on aika paljon tuoleja ja ne kyllä seilaavat huonesta toiseen :) En raaski poiskaan laittaa, sillä niitä tarvitsee välillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Mä kanssa mietin joidenkin suhteen, ettei pysty laittamaan kiertoon esim. juuri tämä Hay loop!! Ei tullut mieleenkään myydä ja nyt olen iloinen, etten myynyt <3

   Poista
 15. Tuo musta pullo yhdistettynä puulaatikoihin... silkkaa ihanuutta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Juurikin samainen kohta ihastuttaa minuakin <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig