maanantaina, huhtikuuta 18

haastetta arkeen ja asennetta kehiin


Olen oppinut viime aikoina taas uusia asioita itsestäni ja se jos joku tuntuu aivan mahtavalta. Koen olevani positiivinen, kunnianhimoinen sekä eteenpäin pyrkivä ihminen ja uskoisin, että lähipiiri voisi kompata minua ( tai ainakin toivon niin, hah ). Elämä on kolhinut ja välillä en edes tiedä miten jaksan hymyillä ja porskuttaa eteenpäin. Mutta kun ei ole vaihtoehtoja niin asiat on vain hoidettava. Huomaan myös, etten anna itselleni tarpeeksi credittiä ja kuvittelen kaikkien pystyvän tähän. Tiedän kuitenkin, että näin ei ole. 


Olen ennenkin puhunut oman asenteen vaikutuksesta elämään ja siitä kuinka itse päätät miten suhtaudut asioihin. Negistely pilaa kaiken ja vie vain alemmas, kun taas positivinen ja 'mä-aion-hoitaa-homman-kotiin' -asenne vie eteenpäin. Täytyy myöntää, että viime viikkoina tuo jälkimmäinen on ollut hieman hakusessa ja on oikeasti pitänyt katsoa peiliin. Eihän se kivalta tunnu, kun sieltä löytää vikoja, asenneongelmia ja heikkoja lenkkejä. Se kirpaisee ja sattuu, mutta ilman niiden myöntämistä ei pääse minnekään. Junnaat vain paikoillasi ja todennäköisesti olo vain pahenee.


Mitään ei saa, jos ei yritä. Mitään ei saa, jos luovuttaa. Mitään ei saa, jos ei tee asioita toisin. Tätä olen myös yrittänyt hokea tuolle pienelle ihmisille, mutta sen ymmärtäminen on vielä hieman hakusessa :). Me saimme huonoja uutisia viime perjantaina, joka tulee vaikeuttamaan arkeamme suunnattomasti. Itkuhan siinä tuli ja annoin itselleni luvan tirauttaa ne muutamat kyyneleet. Sen jälkeen otin härkää sarvista ja päätin, että aion hoitaa tämänkin homman kotiin ihan samalla tavalla niin kuin kaikki muutkin. En jää itkemään enkä jää vellomaan vaan ratkaisen ongelman tavalla tai toisella. BOOM!

<3 Muista olla itsesti puolella <3

Tsemppiä jokaisen viikkoon.

SHARE:

23 kommenttia

 1. BOOM, todellakin. Go girl <3 Sä oot terästä ja ihana!

  VastaaPoista
 2. Ikävä kuulla huonoista uutisista. Minäkin aloitin viikon suremalla vastoinkäymisiä, jotka on päällä jo, ja tiedän ettei märehtiminen mitään auta, mutta...en tiedä miksi jäin niihin fiiliksiin jumiin. Ja sitten avaan oven blogimaailmaan... Wau mikä energialataus tässä sun postauksessa on! "Mitään ei saa, jos ei yritä. Mitään ei saa, jos luovuttaa. Mitään ei saa, jos ei tee asioita toisin." Tuosta tulee allekirjoittaneen tämän viikon mantra! Ja aivan varmasti monen muunkin viikon!

  Voimia, valoa ja vahvasti parempaa viikkoa <3 You can do it, trust yourself!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä tulee aina välillä,mutta ylös vaan ja eteenpäin. Aivan ihana kuulla, että sait energiaa postauksestani <3 Kiitos ihanasta kommentistasi!

   Poista
 3. Ihana tsemppaava kirjoitus ♡ Todellakin asenne ratkaisee. Joskus toki on hyvä antaa aikaa niille negatiivisillekin tunteille. Sitten nokka taas kohti positiivista meininkiä :) Ikävä kuulla, että olette kohdanneet huonoja uutisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Siis hetken aikaa saa märehtiä, mutta sit taas ylös ja etiäpäin <3

   Poista
 4. Kovasti taemppiä ja voimia <3

  Kirjoitit niin täyttä asiaa. Paksulla kynällä voi nuo allekirjoittaa!

  VastaaPoista
 5. Välillä on ihan hyvä tirauttaa pari kyyneltä...sen jälkeen jaksaa taas puskea eteenpäin.
  Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kyyneleet ovat osa elämää <3

   Poista
 6. Totta joka sana, mitään ei todellakaan saa, jollei edes yritä! Itse otan asiat yleensä todella (ja liiankin) raskaasti ja paljon tuleekin itkettyä pieniä ja suuria murheita. Mulla ne kyyneleet kuitenkin tuo sen pahan olon pois sisältä ja sen jälkeen jaksaa kaivaa sen taistelijan itsestään esiin. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Mitään ei saa, jos istuu paikoillaan. Itku auttaa ja sitä mä yritän myös kertoa ja näyttää tuolle pienelle ihmiselle <3 Kaikki tunteet ovat sallittuja!

   Poista
 7. Allekirjoitan täysin. Täälläkin lunta tupaan heti maanantaiaamun kunniaksi, mutta pakko yrittää kaivaa negatiivisesta se positiivinenkin puoli. Lisäksi uskon, että isoista pahoista asioista koittaa joku hyöty, me ei vain tiedetä sitä vielä. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on totta. Kaikki tapahtuu tarkoituksella,se on varma. Aina ei väldee tiedä sitä vastausta heti!

   Kiitos <3

   Poista
 8. Harmi ne ikävät uutiset! Tsempit ja halit sinne <3

  VastaaPoista
 9. Just ni! Jokainen on meistä oman onnensa seppä, eikä kukaan tarjoile mitään kuin Manulle illallista! Me ollaan siinä mielessä ihan samanlaisia! Eikä ole todellakaan heikkoutta tirauttaa joskus pari kyyneltä. Mä tein niin pari päivää sitten, kun harmitti niin hitosti monikin asia. Sitten keräsin itseni ja taas mentiin tuulta päin! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep!Juurikin näin. Siis täytyy osata olla armollinen ja käydä niitä negatiivisiakin tunteita läpi, mut ei siellä kauaa voi hengailla, jos haluaa elämässä eteenpäin. <3

   Poista
 10. Ihailen sun asennetta. You Go girl! Tsemppiä arjen uusiin haasteisiin, sä selviät kyllä. Aurinkoa viikkoosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä selviän!! Samoin sinulle!

   Poista
 11. Toivottavasti asiat ratkeaa parhain päin. Olet niin ihana ihminen, että sinun asenteellasi kyllä ratkeaa pahempikin pulma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne aina ;) Kiitos kauniista sanoistasi Terhi <3

   Poista
 12. Muru-kultainen, kiitos tästä nyt tuli kivaan saumaan. Alkuviikko ollut tahmea ja peruin fiilispohjalta kaikki blogimenot ja otin aikaa itselleni, koska tuntui etten jaksa antaa itsestäni niissä nyt 100%. Oli hyvä päätös, mutta silti vielä falskaa joku... Hmm, sain tästä kyl hyvää mieltä ja energiaa, jos huomenna uuteen nousuun? Kiitos. <3

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig