torstaina, huhtikuuta 21

kuva ja teksti eivät liity toisiinsa


Näkikö mun silmät oikein, että eilen tuli räntää ja rakeita? Ilmoista ei kyllä koskaan tiedä eikä niistä kannata ressata, vaikkakin se on helpommin sanottu kuin tehty. Väistämättä eilen tuli mieleen kesä ja loman ajankohta. Parina viimenä vuonna elokuu on muistaakseni ollut lämpimin ja heinäkuu sateinen sekä kylmä. Neidin kesäleirit ovat varattu ja kaikki on sen osalta suhteellisen kunnossa, mutta loman ajankohtaa ei olla vielä päätetty. Onneksi on aikaa eikä meillä ole mitään sovittua menoa   ( vielä ),joten ihan rennoin rantein mennään. Toisaalta olemme perheen kanssa miettineet, josko sitä pitäisi ihan Suomi-loman tänä vuonna. Kävisi tutustumassa eri kaupunkeihin ja ottaisi oikeesti ihan iisisti. Jää nähtäväksi.
Täällä pyörii muutamat pienet projektit mielessä enkä malta oottaa, että arjen askareet hieman rauhoittuvat. Olen KonMareillut ja tavaraa on jonnin verran, tai no itessään aika paljonkin, lähtenyt eteenpäin ja olo alkaa kevenemään huomattavasti. Tänä viikonloppuna on viimeinen koulutus ja sitten onkin muutama viikonloppu ihan vapaata. Tätä on odotettu. 

Miten postauksen kuva liittyy tekstiin? Ei mitenkään, kunhan höpisen täällä ajatuksia ääneen. Siitä olen kyllä tosi iloinen ja ylpeä, että laventeli on säilynyt hengissä jo melkein pari kuukautta. Ehkä musta sittenkin saadaan viherpeukalo...tai sitten ei :).

Hauskaa torstaita teille.

SHARE:

23 kommenttia

 1. Suomen kelit on kyllä yhtä arpapeliä :D Tuossa samaa spekulointia kävin mielessäni viime viikolla, kun piti jo laittaa kesälomatoivomus työpaikalla eteenpäin... Leppoisaa torstaita sinne suunnalle! Ihana tuo kuva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat eikä koskaan tiedä!! Toivottavasti hyvät ilmat osuvat sinun loman kohdalle <3

   Poista
 2. Keleistä ei tosiaan koskaan tiedä, mutta eipä noille myöskään mitään voi, joten on vain mentävä sillä mitä annetaan ja tehtävä sen mukaiset suunnitelmat... ja auringonpaisteesta otetaan irti kaikki mahdollinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan!Turha niitä on miettiä tai harmistella... Aurinko on <3

   Poista
 3. Tulkaa meille loman viettoon :D Just eilen mietin, että toivottavasti tulisi parempi kesä kuin viime vuonna. Saisi pihahommia ja maalausjuttujakin eteenpäin, kun ei kokoajan sataisi... Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei oikeesti! Oisko kivaaa?? Mä niin ajattelin käydä kaikki kamut läpi ja majoittua heidän nurkkiin ;) <3

   Poista
 4. Kaunis kuva, vaikka ei juttuun liitykkään..:)
  Loma Suomessa on ihan kiva ajatus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, mä mietin myös, että ois aika ehkä tutustua tähän kotimaahan :)

   Poista
 5. Sellanen kunnon Suomitrip pitäisi kyllä tehdä itsekin. Meillä on täällä vaikka mitä upeita paikkoja, varsinkin juuri kesällä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! ON varmasti niin upeita mestoja mistä ei edes tiedä <3

   Poista
 6. Ilmat on kyllä olleet ihan kummalliset. Puuh
  Meillä on ajatuksena lähteä lomalla Itävaltaan ystävän perhettä moikkaamaan, saatais vain aikaa varata ne lennot ettei tarvi soutamalla lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Ilmoille kun ei voi mitään, mutta mun on pakko myöntää et stressaan niistä jonnin verran. Kesä tarkoittaa mulle aurinkoa ja kauniita ilmoja!

   Poista
 7. Suomiloma on melkein parasta. Niin paljon on vielä minullakin näkemättä, vaikka olen jo näin vanha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää voisi olla kyllä ihan hyvä idea lähteä tutustumaan omaan kotimaahan <3

   Poista
 8. Suomi matkailu on niin mukavaa :-) Mekin on sitä harrastettu parina kesänä. On ollut mukava tehdä päivän retkiä. Eri kaupungeissa on mukava käydä :-)

  Iloista päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep !Ehkä tänä kesänä mä otan tämän tavoitteeksi :)

   Samoin!

   Poista
 9. Eilen oli niin kylmä, tänään laitoin sitten toppatakin ja... oli niin kuuma! :D Apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Siis mulla on vielä toppis ihan koko ajan käytössä ;)

   Poista
 10. Liian monesti tulee lähdettyä merta eemmäs kalaan, vaikka täällä meillä Suomessakin paljon nähtävää. Suomi matkailu kuullostaa kivalta ja kesällä on täällä kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Kaikki nämä kommentitkin vahvistavat, että ehkä tää ei oo paha idea :)

   Poista
 11. Suosittelen Suomi-lomaa lämpimästi! Me ollaan reissattu Suomea ristiin rastiin, ja miten erilaisia ja upeita paikkoja meiltä kotimaasta löytyykään! Hauskinta ovat ehdottomasti roadtripit, kun lähdetään useammaksi yöksi liikenteeseen ja ehdimme koluta useamman paikan samalla reissulla. Toissa vuonna ihastuin länsirannikkoon kovasti. Ajoimme mm. akselilla Kristiinankaupunki-Vaasa-Kalajoki-Oulu ja sille välille mahtuu upeita miljöitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :). Mä voin niin kuvitella, että aivan ihania miljöitä vaikka ja missä <3 Tämä kuulostaa ehdottomasti toteuttamisen arvoiselta ;)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig