maanantaina, huhtikuuta 4

välillä tuntuu, että pää hajoo


Nyt täytyy sanoa, että huh mikä viikonloppu. Olin molempina päivinä koulutuksessa, joten en ole saanut hetkeäkään istahtaa tai tehdä minin kanssa mitään. Lauantai-iltana menimme vielä auttamaan ystävääni uuden kampaamon sisustamisessa ja olimme vasta puoli yhdeksän aikaa illalla kotona. Sunnuntaina lähes sama setti. 
idkuva


Näin vanhemmiten sitä huomaa entistä enemmän kuinka paljon omalla asenteella on merkitystä fiilikseen. Kaikki tiedämme, että mököttäminen, negistely ja itsensä moittiminen ei vie ketään minnekään ja varsinkaan sinua itseäsi.

Viime viikolla ja nyt viikonloppuna tuntui, että pää hajoo kiireeseen ja mitä enemmän mietin kaikkea mitä pitäisi tehdä, alkoi rulla pyörimään nopeammin. Eihän siinä kukaan pysy mukana, jos pitäisi tehdä 10 asiaa just NYT. Loppupeleissä puhuin itselleni rauhallisesti ja tajusin, että päivä ja hetki kerrallaan asiat sutviutuvat. Kaikkea ei tarvitse aina tehdä heti eikä tekemättömät asiat mihinkään katoa. Laitoin vielä muutamia asioita paperille ylös ja lupasin itselleni, etten ota stressiä niitä. Yksi asia kerrallaan.

Samaan aikaan tuhertaessani tätä postausta olen todella kiitollinen kaikesta mitä ympärilläni tapahtuu. Kiirettä pitää, mielessä pyörii miljonaa asiaa, ideoita ja tavoitteita on hurjasti sekä motivaatio on suhteellisen korkealla.

Näissä tunnelmissa on kiva lähteä uuteen viikkoon.

SHARE:

20 kommenttia

 1. Tärkeää asiaa <3 olen ihan samaa huomannut mutta ajatellut että onneksi on Vastapaino kiireelle myös vaikka itseni on edelleen todella vaikea vaan antaa olla. Aina jotain pitää olla touhuamassa :)

  Tsemppiä uuteen viikkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Mä olen kyllä kanssa koko ajan hääräämässä ja jotain tekemässä!! Täytyis vähän höllätä! Sen olen kyllä oppinut, etten voi vain ollakaan. Ei sovi luotteelleni!

   Samoin <3

   Poista
 2. Kiire ei ole mukava juttu. Kiitos tästä muistutuksesta - että välillä pitää hengittää rauhassa ja niin tahti hiljenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole! Osa itse aiheutettua ja osa taas ei!

   Yes, yrittäkäämme parhaamme <3

   Poista
 3. Hyvin kirjoitettu. Ja vaikka ne asiat, jotka pitää kiireisenä olisivat kivojakin, niin pää ei vaan kestä jos sillä on liikaa asioita käsiteltävänä saman aikaisesti. Mulla oli myös viime viikko sellainen, että tuli valvottua öisinkin ja mietittyä ja pähkäilytä kaikenlaista remppajuttua. Ihan typerää sellaisten takia nyt valvoa on, kun ei ne asiat sillä tavalla edisty tai toisaalta myöskään katoa minnekään vaikka vähän lepäisikin ja miettisi muuta välillä. Pidin tuossa perjantaina kanssa itselleni pienen puhuttelun aiheesta ja nyt viikonloppuna sainkin otettua vähän rauhallisemmin ja nautittua myös hetkestä.

  Mukavaa viikkoa! Pidetäänhän työt, mukavat puuhastelut sekä lepo ja rentoutuminen balanssissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).

   Näinhän se on! Joskus liika on liikaa ja joskus sen kiireen handlaa taas ihan eri tavalla! Ihana, että muutkin puhuvat itselleen. Mä kans puhun välillä järkeä omalla päälleni ;D!

   <3

   Poista
 4. Zemppiä! On muuten juuri niin, jos on kovin touhukas päivä, niin seuraava pv pitäisi olla lepoa. Huh tätä vanhenemista, miltähän tuntuu olla sata vee. :)

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän! Kyllä sitä kaipaa rauhaa ja omaa aikaa viikonloppuun:) Onneksi ens viikonloppu tulee pian :D Ihanaa alkuviikkoa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Jokainen tarvitsee sitä omaa aikaa!! Yes, tänään on ollut jo huomattavasti rauhallisempi päivä kuin viime viikonloppuna!

   Poista
 6. Asioiden listaaminen helpottaa joskus kummasti. Siitä on sitten helppo erotella ne kiireellisemmän hoidettavat, eikä tarvitse koko ajan miettiä sitä, että unohtaa jotain.
  Tsemppiä alkaneeseen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa ja listaaminen on tosiaan helpottanut <3 Siitä voi hiljalleen ruksata yhden asian kerrallaan pois!

   Kiitos ja samoin!

   Poista
 7. Niin ymmärrän fiiliksen, taistelen tuon fiiliksen kanssa melkeen viikottain. Ehdottomasti, priorisonti kaiken a ja o.
  Energiaa ja stressinhallintaa uuten viikon<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Välillähän sitä kehittää itse sen kiireen ja kun esim. ne kotihommat eivät katoa mihinkään niin eihän niitä heti tarvitse tehdä ;).

   <3

   Poista
 8. Sinä, te olette kyllä niin puuhakkaita, että varmasti pää hajoaisi myös siihen päinvastaiseen, jos ei olisi mitään ;) Tämä oli hieno oivallus. Kunpa sen muistaisi itsekin: "Kaikkea ei tarvitse aina tehdä heti eikä tekemättömät asiat mihinkään katoa."

  Mukavaa iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siinä olet ihan oikeassa ja tajusin senkin! En pystyisi vain olemaankaan :).

   Toi on just se mun ongelma, ettei kaikkee tarvii tehä ihan heti ;).

   Samoin!

   Poista
 9. "Älä tee tänään sitä, minkä voit huomennakin jättää tekemättä!"

  Tämä on eräs Karvisen elämänviisauksista, josta mä olen kehittänyt elämäni varrella taiteen lajin ;D No, sulle ei ehkä sellaisenaan sovi, mutta jos sitä soveltaisit vähän aina silloin kun tuntuu, että pää hajoaa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! You so right :).

   Yritän parhaani mukaan kuunnella kroppaani ja omaa oloani <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig