sunnuntaina, toukokuuta 1

aikuisten naisten ravintola


Saimme kutsun uuteen Frans & Amélie ravintolaan siskoni kanssa. Sokos Hotellin Fransmanni-ravintolat ovat uudistuneet rennoiksi Frans & les Femmes -bistroiksi, joissa paikallisuus persoonallisuus näkyy. Pääsimme hetkeksi nauttimaan ranskalaisesta tunnelmasta, johon kuului mm. hyvät juustot, viinit ja suklaat.


Menusta löytyi erilaisia vaihtoehtoja ja juustot olivat ensimmäisenä mielessä. Olen tainnut joskus kertoakin, että voisin elää pelkällä juustolla ja jos siihen saa päälle vielä hyvän viinin niin avot. Ravintolan menussa on myös hieman eksoottisempia vaihtoehtoja, kuten simpukat. Kumpikaan meistä ei ole niitä maistanut eikä edelleenkään uskallettu. Ravintolassa oli ihana tunnelma ja plussaa oli se, että suurin osa asiakkaista oli aikuisia naisia tai pariskuntia. Sitä saa ihan tarpeeksi viettää aikaa muksujen kanssa ja välillä on kiva käydä ihan aikuisten paikassa aikuisten kanssa. Perheravintolat ovat sitten erikseen. Tällä kertaa sovimme siskon kanssa, että nautimme jokaisesta suupalasta eikä hotkita ruokia niin kuin yleensä. Pari tuntia siinä taisi mennä, kun söimme, höpötimme ja nautimme muutamat lasilliset viiniä. Bistro sijaitsi ihan ydinkeskustassa, joten siitä olisi ollut helppo jatkaa vaikka Helsingin yöhön. Tällä kertaa päädyimme kuitenkin ottamaan bussit kotiin. Kiitos vielä tuhannesti Frans & Amélien henkilökunnalle hyvästä asiakaspalvelusta. 


Tuleeko sinun käytyä paljon ulkona syömässä ja millaisissa ravintoloissa tykkäät käydä?

Frans & Amélie
Kluuvikatu 8
Helsinki

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille.

SHARE:

14 kommenttia

 1. Ai nam...
  Siis olisi ihanaa jos voisi käydä kuukausittain hyvässä seurassa tutustumassa johonkin uuteen ravintolaan. Olis ihan mun juttu :) Käytännössä se ei ole mahdollista, tulot kun melkein miinuksen puolella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin hyvää ruokaa :). Ollaan siskon kanssa mietitty, että pitäisi kerran kuussa tai edes joka toinen kuukausi käydä ulkona syömässä :)

   Poista
 2. Oi pojat mikä paikka ja mitä herkkuja. Mulla ois tuon jälkeen lentäny housuista nappi.
  Joskus käydään mutta melko harvoin, ehkä syynä on pieni tilipussi ja mukavuuden halu olla kotona :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha! No kyllä siinä täyteen tulikin. Onneksi osasin valita väljemmät housut ;))!

   Poista
 3. Ihanalta näyttää paikka ja mitkä ruoat, nam. Kerran kuussa tulee käytyä ulkona syömässä ja kuitenkin kohtuuhintaan. Harvoin tulee nautittua kuin yhden punaviinilasillisen. Yleensä kuussa menee ravintola ruokailuun rahaa n.30 euroa. Työttömänä ei ole pahemmin varaa pröystäillä, mutta pieniä arjen nautintoja.Tässä kuussa on kyllä tulut enemmän ulkona käytyä, kun ollut vaikka mitä päättäjäisiä yms. Sitten ei pahemmin muuta ostella ja ei sisustella :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ole kyllä hirveästi extraa laittaa rahaa ulkonasyömiseen ja otan esim aina eväät töihin! Jostain on tingittävä :)

   Poista
 4. Ihan mielettömiä herkkuja voi jestas! Kyllä nuo perinteisen vappulounaan, nakit ym. voittaa. :)

  VastaaPoista
 5. Onpas herkullisen näköistä - toivottavasti konsepti leviää tänne Turkuunkin:)
  Ihanaa toukokuuta sinulle ja minille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jo Turussa :)
   https://www.raflaamo.fi/fi/turku/frans-emilie-turku

   Poista
 6. Aivan ihanalata näyttää! Kerran kuussa on ainakin yritetty miehen kanssa käydä vähän syömässä, treffeillä. Pientä luksusta lapsiarkeen. Toisinaan maistuu ulkoruokinta kavereiden kanssa. Tykkään kyllä, kun ruoka maistuu ja tiskit jäävät toisille =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kuulostaa ihanalta! Treffit on aina kivoja ;)!

   Poista
 7. Voi nam! Mukavaa toukokuun alkua ja ihana uusi banneri ja ulkoasu blogilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin hyvää ruokaa :)! Kiitos paljon Jossu !

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig