sunnuntaina, toukokuuta 29

mä en enää kestä tätä painettta...


...jonka luon itse itselleni. Kun aloitin bloggaamisen mietin mistä aiheesta sitä kirjoittaisi ja koin, että pitäisi olla vain yksi ja tietty aihe. Uskonkin hyvällä blogilla olevan pääjuttu hallussa, mutta samaan aikaan on kiva päästä hieman pintaa syvemmälle. Mä olin alkumetreillä hieman hukassa, kunnes sisustus otti vallan ja alkoikin näkymään vahvasti blogissa.  Kotini koki totaalisen muutoksen, tummanruskea värimaailma muuttui pikkuhiljaa vaaleaksi. Sen jälkeen tuli muutto ja sisustusaiheita riitti. Toki välillä on poikettu aiheesta ja päästy kurkistamaan meidän arkeen sekä muihin aiheisiin.

Nyt ollaan kuitenkin tultu siihen pisteeseen, että koti on kunnossa, huonekalut paikoillaan ja asetelmat aseteltu. Olen kuvannut meidän kodin jokaisen nurkan teille ja olette nähneet niin sanotusti 'kaiken'. Elämä on elämistä varten ja luonnollisesti kiinnostuksen aiheet vaihtelevat kausittain. Entistä enemmän blogissa on nähty lifestyle puolta ja niin tullaan näkemään jatkossakin. Musta tuntuu, että mulla on paljon annettavaa ja jaettavaa sekä kiinnostuksen kohteita on satoja. Olen luonut itselleni paineen sisustuksen osalta, koska ihmiset ovat aikoinaan tänne päätyneet sen merkeissä. Nyt olen kuitenkin tajunnut, ettei pienestä kaksiosta saa viisi kertaa tai edes kaksi kertaa viikossa aiheita tänne blogin puolelle. Tai no joskus saa ja joskus taas ei. Olen kehitellyt päässäni säännön, että vähintään kolme kertaa viikossa pitäisi olla sisustusaiheisia postauksia, koska tämähän "ON" sisustusblogi. Se tuottaa paineita ja syö mun hyvää flowta. idkuva


Joten nyt lopetan paineilut ja kirjoitan juuri niistä asioista miltä tuntuu. Monia ihania lukijoita on jäänyt matkasta tai ainakin kommentit ovat loppuneet, kun mukaan on tullut enemmän lifestyleä ja tottakai se harmittaa. Mutta samaan aikaan on tullut ihania uusia lukijoita. Pakko kuitenkin kuunnella omaa sydäntä ja tehdä just sitä mikä tuntuu parhaimmalta. Enkä siis sano sisustusjuttujen loppuvan ja tottakai aina jaan, jos jotain uutta tapahtuu. Väkisin en kuitenkaan enää niitä tee. 

Noniin. Eli nyt kun olen saanut tämän ulos ( siis lähinnä itselleni ) niin voimme jatkaa hyvillä mielin eteenpäin. 


Toivottavasti pysyt mukana <3.


SHARE:

80 kommenttia

 1. Tykkään yllätyksellisyydestä blogeissa, että käsiteltävät aiheet voivat olla ihan mitä vaan ja jotain ihan muuta kuin mitä odotan. Täällä siis ollaan, no worries!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan!! Se on kyllä totta! Mäkin tykkään kaikenlaisista aiheista :))

   Kiva kuulla!!

   Poista
 2. Täällä ollaan jatkossakin... mä tiedän, että sulla on paljon annettavaa muissakin, kuin vain sisustuksellisissa asioissa, joten you go girl :)

  VastaaPoista
 3. Täällä kanssa pysytään mukana, tuli mitä tuli <3 Ihanaa sunnuntaita ja koitahan olla ottamatta turhia paineita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla <3 Samoin ja yep, tämän postauksen jälkeen loppu paineilut ;)!

   Poista
 4. Voi olen tuskaillut vähän samanlaisen ongelman parissa. Hyvä flow ja aito into on tärkeää minullekin, jotta bloggaus pysyy luontevana ja itsellekin inspiroivana puuhana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Helposti sitä itse asettaa rajoitteita..huh! Ihan tyhmää!! Ja just se, että pitäis muka tehdä jotain. Vitsi ei pidä todellakaan tehdä mitään mikä ei tunnu hyvältä :)

   Poista
 5. Mukana ollaan :) älä ota painetta turhaan! Täällä luetaan aina juttujasi :)
  Yksi hyvä keino on harventaa postaus väliä niin ei tule painetta että aihe loppuisi :)

  Blogisi on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Sinä oletkin aina täällä ja arvostan enemmän kuin tiedät <3

   Mulla ei aiheet kyllä lopu ja niitä on listalla enemmän kuin on päiviä. Hahah! Mutta sisustusjuttui ei oo ;).Mutta nyt jatkossa fiiliksen mukaan!

   Kiitos.

   Poista
 6. Mukana ollaan! uskon täällä lukijoissa olevan samanhenkisiä ihmisiä, joten mukavaa lukea ihmisistä sisustuksen ulkopuolellakin :) Ja eihän tämän puuhan pitäisi paineita tuottaa, päinvastoin ;)
  Mukavaa sunnuntaipäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Oot siinä ihan oikeassa. Aika samanhenkisiä tyyppejä siellä ruudun toisella puolella. Ei todellakaan, mutta mä olen aika vaativaa sorttia ja vähän liian ankara itseäni kohtaan! Mutta pienin askelin kohti vapaampaa elämää <3

   Poista
 7. Kaunis kiitos elämänmakuisesta blogistasi, ehdottomasti mukana menossa jatkossakin. Olen saamaton kommentoimaan, vaikka usein mielessä :) Erityisesti haluan kiittää sinua todella kauniista ja inspiroivista kuvistasi ❤ Iloa ja aurinkoa elämääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiitos kauniista sanoistasi :) Lämmittää mieltä!!

   Poista
 8. Mulla on hieman samantyyppisiä ajatuksia. En vain jaksa enää kuvata meillä kotona. Tuntuu, että tämä kämppä on jo nähty. Sen kuvaaminen ei enää inspiroi minua. Onneksi juttua riittää nyt asuntomessuista ja muista suunnittelukohteistani. Joku lukija voi tosiaan tippua pois kun aiheet muuttuu, mutta uusiakin varmasti tulee. Itse en enää (mukamas) ehdi kommentoimaan blogeissa, enkä lukemaan kaikkia kivoja juttuja. Jostain on karsittava, että jää aikaa perheellekin. :) Mutta sulla on aina kauniit kuvat ja kiinnostavia ajatuksia. Kirjoititpa mistä tahansa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Joka nurkka on kuvattu!! Ei enää vaa pysty! Tai siis jos jotain tapahtuu niin sitten tottakai, mutta jos ei niin jos en itse inspiroidu niistä niin miten voisin inspiroida muita??

   Kiitos Jemina <3

   Poista
 9. Täällä ollaan! On mukava lukea erilaisia postauksia. Ja, ei kukaan voi kokoajan vain sisustaa ja muuttaa kotiaan tai ainakaan oma kukkaroni ei tähän riitä. Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Joo, ei todellakaan ja mitä sitä muuttamaan mitään, jos on tyytyväinen! Tämä koko case on vaa mun omassa päässä, mutta mun oli pakko saada se ulos :)

   Poista
 10. Voi muru, älä ressaa! Olen itse lukenut blogeja jäärkyttävän kauan, ja niin ne omat suosikit aina vaan välillä vaihtuvat, vaikkei blogissa mitään vikaa sinällään olisikaan. Eli teet niin tai näin, niin lukijat varmasti välillä vaihtuvat :)

  Olen kyllä itse miettinyt miksi ylipäätään bloggaan, kun olen paska kuvaaja, kirjoittaminen takkuaa, en halua avata liikaa yksityistä elämääni enkä kärjistää asioita turhaan. Aika loistavat lähtökohdat siis =D =D =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitos. Mä yritän ja nyt kun on saanut tämän ääneen ulos niin on jo helpompi hengittää ;). Ja näinhän se menee ja itsellekin on tullut lukulistoille paljon uusia blogeja :))

   LOPETA! Et todellakaan ole! Mä oon tajunnut yhden jutun tosta kirjottamisesta ja postaus tulossa. Siis koska mähän oon maailman huonoin kirjoittaja...siis oikeesti!!! Mut palaan viel aiheeseen!

   Poista
 11. Kannattaa tehdä juuri niin kuin itsestä tuntuu! ♡

  Itse tein saman päätöksen jokin aika sitten ja bloggaaminen on helpottunut sen jälkeen, kun painetta tietystä linjasta ei enää ole.

  Taidanpa itsekin pitää eniten blogeista, joissa näkyy elämä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kannattaa :))! Aivan ihana kuulla, että sielläkin on edetty sinne päin mikä tuntuu hyvältä!! Ja mä olen huomannut ihan saman, että elämänmakuiset blogit on sit kuitenkin enemmän mun makuun!!

   Poista
 12. Tottakai täällä mukana pysytään <3

  VastaaPoista
 13. Aivan turha ottaa tästä mitään paineita...mukava harrastushan tämä blogimaailma on..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ja kyllähän mä teenkin tätä rakkaudella <3 Mutta me ihmiset ollaan välillä vähän hassuja ;)

   Poista
 14. Mukana ollaan! Minä tykkään blogeista, joissa on monipuolisesti juttua niin sisutamisesta kuin kaikesta muustakin elämästä. Eiköhän omassa blogissaan voi kirjoittaa juuri siitä, mistä hyvältä tuntuu, voi olla, että lukijakunta muuttuu, mutta takuulla se täällä kuitenkin pysyy😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja itsekin tykkään! Ja mä nyt oon pähkäillyt ja aiemminkin puhunut tästä sisustusblogi-tittelistä ja siitä kuinka yritän sitä pitää, vaikken oikeasti pysty siihen!! Joten nyt lopetan sen yrittämisen ja teen sitä mitä itse haluan!

   Poista
 15. Täällä ollaan ja hei sä oot tehnyt 26 postausta tässä kuussa, minä vain 12. En ota paineita, koska muut kiireet (LUE ELÄMÄ) vie vain mennessään. Kirjoitetaan kun siltä tuntuu ja ilman paineita. Niin syntyy hyvä lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha! Yep, onhan mulla aiheita. Pointti olikin just se, että olen itse asettanut itselleni tavotteita, joita pitäis noudattaa. Ja sit kun ei toteudu niin paine alkaa kasaantuu! Ja juuri näin, nyt omalla hyvällä flow:lla vaan eteenpäin!! Mun oli pakko vaa saada räpätettyä tämä itselleni ulos ja nyt se konkretisoitui vielä entisestään!! Puhuminen ääneen auttaa <3

   Poista
 16. Ei paineita, just write and have fun <3

  Lököisää sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 17. Kuka pystyy kolmeen sisustuspostaukseen viikossa ilman että bloggaa ammatikseen aiheesta? Nyt vain ihan rauhassa kirjoitat siitä mistä itse haluat. Tää on sun blogi, ja jokainen seuraaja päättää yksilönä, mitä lukee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Umm...emmä tiedä!! Juurikin näin ja eihän kukaan ookaan valittanut ;). Mä vaan halusin vaan saada tän itse ulos ja kun asioista puhuu ääneen niin se auttaa <3 Nyt tästä eteenpäin EN ota painetta! Believe me ;)

   Poista
 18. Onhan se tietysti tyylikästä, jos pystyy bloggaamaan vain yhdestä aiheesta,mutta ainakin itselleni se olisi mahdotonta. Ja jos totta puhun, niin hiukan ikäväksi yhden aihealueen blogin lukeminen ennen pitkää käy. Jatka vaan lifestyle-blogina, niin hyvä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, todella tyylikästä! Ja ihailen heitä, jotka siihen pystyy! Itse en kuulu siihen kastiin! Ja näähän on ihan mun omia pähinöitä, joista oon ennenkin puhunut! Kukin tekee tyylillään ja just mikä tuntuu hyvältä <3 <3

   Poista
 19. No voi sinua, paineen tunne on kelju, samoin jos on joku pakottava olo tai tarve, että on pakolla saatava jotain tehtyä. - Vapautuneisuus, vapaus ja vapaastivirtaavuus <3

  Täällä ollaan ja mukana kuljetaan. Haleja siulle sunnuntaihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Joo, ja ihan omassa isossa päässäni olen tämän kehittänyt ja itse kärsin!! Mutta nyt en enää jaksa ja sen takia halusin oksentaa tämän ulos ja laittaa stopin sille. Olen tosiaan aiemminkin pohtinut tätä, mutta nyt vaan tuli viimeinkin se lopullinen tajuaminen.

   <3 <3

   Poista
 20. Kun tulin tänne blogimaailmaan mukaan, niin mulle tuli hirveä paine "saada just sellanen ihana valkoinen koti, ku toisillakin on" - Oishan se ollut hienoa, mutta mein koti on meidän näköinen ja pääsin onneksi siitä ajatuksesta :)
  Tykkään edelleen ihailla kauniita koteja, mutta minä tykkään ihan kaikesta! Luontokuvat, reissukuvat, sisustus, vaatteet, tuunaus - kaikki käy, kauniiden kuvien kera!

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Kyllä noita paineita tulee vähemmästäkin, mutta yleensähän ne ovat omassa päässä kehitettyjä! Täytyy vaa olla uskollinen omalle jutulle ja sillä pääsee pitkälle <3

   Poista
 21. Voi, sinullahan on aivan ihana blogi. <3

  pienet.suloisuudet

  VastaaPoista
 22. Mukana ollaan kuin tauti :) Sopivasti kaikkea kirjoittajan oman mielen mukaan - siinä on mielestäni hyvän blogin ainekset yksinkertaisuudessaan.

  Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 23. Elä suotta ressaa. Elämä on ennemmän kuin sisutaminen tai hyvä flow. Sydämenääni on aina parempi kuin pakotettu asetelma ... ressitöntä sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on :) On se kumma, kun ihminen asettaa jotain höpö juttuja päähänsä!! Hahah!

   Poista
 24. Voi sulla on niin ihana ja elämänmakuinen blogi, jatka samalla tiellä! Johonkin suuntaan se aina kulkee, eikä mikään suunta ole väärä! Sun blogissa on sun jutut. Asioita, joita sä koet ja näet. Sun omia mietteitä ja ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana <3 Mä niin jatkan tätä omaa juttua!!

   Poista
 25. Hahah, ihan samoja ajatuksia. Muutin just blogin nimen Jennan koti -nimestä pelkäksi "Jennan". Just sen takia että koti sana tuntui typerältä siinä perässä kun aihepiiri on laajentunut. Oman kodin nurkat alkaa olla nähtyä, ja niiden kuvaaminen on nykyisin aika tylsää kun mitään uutta ei ns. ilmesty. Lukijoita varmaan tippuu pois mutta uusiakin tulee, joten parempi kirjottaa siitä mikä tuntuu hyvältä! Jos liikaa miettii ja etenkin stressaa että mistähän tänään postaisin niin siitä hommasta menee maku kokonaan. :)

  Sun blogi on ihana just näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! Hyvä sinä! Täytyy tehdä just siltä miltä itestä tuntuu :) Selkeästi muillakin alkaa tökkimään omat nurkat :)

   Olet oikeassa! Täytyy kirjoittaa juuri siitä mikä tuntuu hyvältä!!

   Poista
 26. Älä siellä stressaa. Sinulla aivan ihan blogi <3! Teet/kirjoitat mitätahansa, mukana pystytään!

  VastaaPoista
 27. Mukana kuin peräpukama !!! :)

  VastaaPoista
 28. Moi ihana! Hei mä just sanoin viimeksi kommentoidessani, että diggailen sun elämän makuista tyyliä. Se tässä blogissa on parasta. Mä en jaksa lukea pelkkiä siloiteltuja sisustusblogeja, joista ei näy kirjoittajan persoona läpi.

  Tosin ymmärrän hyvin sun ajatuksen tän kanssa. Itsekin ahdistun ihan samoista asioista. Muun höpölöpön perään on saatava sisustuspostaus. Ei mitään järkeä luoda itselleen tällaisia paineita. Fiiliksellä mennään.

  Ihanaa sunnuntaita sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ja just näin! Ihan turha paineilla ja jännittää, koska se näkyy ja paistaa läpi! On se kumma ja hassua kuinka sitä luo itselleen paineita ja ihan turhaan! Huh! Nyt loppu ja mennää just sen mukaan mikä on fiilis <3

   Poista
 29. Moi! En ole koskaan aikasemin kommentoinut sinun postauksia vaik jonkun aikaa olen blogia olenkin seuraillut ja voi olla etten taas kommetoi pitkään aikaa mut nyt piti kijoittaa tai tuntui siltä <3 Tykkään juuri tästä et kirjuutta siltä mistä sinusta tyuntuu...oli sit aidasta tai aidan seipäistä mut ihana kun vaan laitat ihania kuvia ja mietintöjä... Kiitos niistä <3
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria ihanasta kommentistasi! Näillä on suurempi merkitys kuin voitte kuvitellakaan!!

   <3

   Poista
 30. Persoonaa peliin! Se on juurikin parasta. Blogisi on ihana juuri sellaisena kuin se on, itsesi näköinen <3

  VastaaPoista
 31. Hyvä kuunnella sydämensä ääntä. Fiiliksellä! Tuija

  VastaaPoista
 32. Justiinsa näin! Ja huh, vaikka asun omakotitalossa tuntuu 3 krt viikossa postaus tosiaan hurjalla ajatukselle... Hyvällä flowlla vaan eteenpäin silloin kun siltä itsestä tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan! Onhan se aika hurja enkä tosiaan tiedä mitä ajattelin! Hahah!

   Kiitos <3

   Poista
 33. Mukana!! Nämäkin nurkat on jo niin nähty ja välillä tuottaa tuskaa keksiä sisustusaiheisia juttuja jotk aeivät kuitenkaan olisi tyyliä "ostin uuden tyynynpäällisen." :) Lifestylen olen todennut avaavan monia uusia ovia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan! Ei jaksa noita keksimäl keksittyi postauksia :) Lifestyle on just hyvä!

   Poista
 34. Ei paineita! <3
  Itsellä samoja tuskailuita välillä, ja en halua samoja juttuja kuvailla uudeleen.. Lifestyle on se joka kiinnostaa itseä ja jota kiinnostaa myös lukea - monipuolinen, rönsyilevä, elämänmakuinen meininki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ni ;).

   No niin, jotenkin on kiva kuulla, etten ole ainoa paineiden kehittelijä. Samalla linjalla täällä! Enemmän kiinnostaa lifestyle blogit :)

   Poista
 35. Minäkin tykkään blogisi monipuolisuudesta ja arkirealismin täyttämistä teksteistä!

  VastaaPoista
 36. Juuri näin on hyvä! Jatka ihanalla monipuolisella tyylilläsi! Minunkin blogi aloitti aikoinaan sisustuspainotteisena, mutta on vuosien saatossa muuttunut. Ja miksi ei saisi muuttua? Kyllähän niin käy meille ihmisillekin ja kiinnostuksen kohteille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 Näin ne kiinnostuksen aiheet vaan muuttuu ja todellakin SAA muuttua :)).

   Poista
 37. No niin olet oivaltanut juuri sen, mitä olin tulossa kommentoimaan. Vaikka ilman lukijoita oma blogini ei olisi mitään, niin silti blogia täytyy tehdä itselle, niin että on hyvä olla. Sorrun usein samaan ajatteluun, mutta sitten tuumin, ei teen mitä lystättää ja kestetään seuraukset. Näkisin tosi mielelläni blogissasi ihan arkisiakin ruokajuttuja ym. Kun blogista tulee niin kaunis sisustusblogi voi toki olla kynnys julkaista jotain arkisempaa, mutta toisaalta olet niin välillä tehnytkin. Paineista sen verran, että blogin suhteen ne paineet asettaa aina vaan ihan itse ja se on kyllä hölmöä, mutta minkäs luonteellemme voidaan. ;)

  Oot ihqu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Juuri näin! Siis tosiaan täytyy pitää jutut itselleen kiinnostavina, koska muuten tästä ei vaan tuu mitään!!

   Jep, ehkä vähän enemmän voisi tuoda sitä meidän arkea esille, vaikka se on sellaista hullunmyllyä, ettei mitään rajaa! Hahaha! Kiitos vinkistä!

   Juuri näin. Itse itsellesi asetat painetat ja ihan itse kärsit! Tosi järkevää...hahah!

   Säki!

   Poista
 38. Tutulta kuullostaa, mutta itsekkin olen päättänyt bloggailla fiiliksen pohjalta, mikä hyvältä tuntuu. Jatka samaan malliin, sulla on ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Täytyy vaan pitää oma juttu mielessä:)

   Poista
 39. Mukana pysytään. <3 Ja itse ainakin ronskisti olenkin välillä kirjoitellut muustakin :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig