tiistaina, toukokuuta 10

miten näin pieni asia voi häiritä?


Huomaatko mitään vikaa alla olevassa kuvassa?


idkuva


En uskonutkaan, koska hädin tuskin itsekään huomaan. Et ehkä löydä seuraavastakaan kuvasta mitään epäkohtaa?
Nyt ollaan jo niin lähellä, ettei vikaa voi olla huomaamatta.

Kyllä. Kaakeli on saanut iskun jostain ja muutaman millin kokoinen pala maalia on lähtenyt paikoiltaan. Sitä hädin tuskin huomaa, mutta huomaa kuitenkin ja vitsit et häiritsee. Mulla ei ole yhtään kaakelimaalia jäljellä enkä millään viitsisi ostaa kokonaan uutta purkkia tuon pienen vian takia. Pitäisikö kokeilla paikata se ihan tavallisella maalilla?

Onko teillä käynyt koskaan näin, että pienistä pienin asia häiritsee?

SHARE:

24 kommenttia

 1. No todellakin häiristee. Meillä on varmaan samankokoinen palanen lähtenyt kivilattian yhdestä laatasta. Rikkoutunut kohta näyttää roskalta mutta lällälläää eipäs olekaan vaan ihan reikähän se on. Peittelen sitä matolla mutta siellä maton alla se vain huhuilee minua.
  By the way meillä on samanlainen kori valkoisena <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Joo, siis ärsyttävää! Noin pieni kohta, mutta joka kerta osuu silmiin!! Heh!

   Mayn korit ovat niin kauniita!

   Poista
 2. :) Niinhän se on, että itse huomaa ne pikkujutut, mutta kukaan muu ei niitä huomaa...Itsekin olen sellainen pilkun viilaaja :D Ihanaa päivää! Täällä Oulussa sataa nyt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli myös eilen hieman harmaampi ilta, mutta tänään taas paistaa <3

   Poista
 3. Kyllä helposti nimenomaan pieni asia häiritsee. Meillä tosi pieni pala lohkesi kylppärin altaasta ja aina osuu silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Vaikkei kukaan muu huomaa niin itse huomaa :)

   Poista
 4. Itseä tuollaiset pienetkin kolhut yms häiritsee, vaikka tuskin niitä näkee. Tiedän tunteen!

  VastaaPoista
 5. Joskus joku lähes mitätön asia häiritsee ihan älyttömästi, mutta sitten joillekin isommille asioille sitä vain tulee sokeaksi ja immuuniksi. Meillä on vessan lavuaarissa ollut halkeamia jo liki 10 vuotta. Alkuun ne häiritsi ihan vietävästi, nyt ei enää ollenkaan, vaikkei nätit olekaan. Välillä tulee mieleen, että pitäis uusia allas, mutta en sitten saa tehtyä asialle kuitenkaan mitään. Jos sitten vessaremontin yhteydessä, joskus... ehkä...

  Aurinkoa päivääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on kyllä tosi hassua, että välillä pystyy katsomaan paremmin isojen asioiden yli kuin pienten! Meilläkin listat superhuonosssa kunnossa ja ne pitäisi maalata/vaihtaa, mutta eipä häiritse niin paljon kuin tuo pieni virhe keittiön kaakelissa!

   Poista
 6. Tuo ottaa silmään kyllä... meillä riittää talossa vaikka mitä kolhuja, maalitahroja, maalirapistumia, repeämiä, viiltoja, naarmuja, mutta olen ajatellut että ne on elämää ja mikäänhän ei pysy uutena koko aikaa. Vanha talo on onneksi salliva, kuuluu asiaan naarmutkin. On ainakin muodikasta ja rosoa hih. ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todella ottaa ja ärsyttää! Ehkä pitää kokeilla tuota kynsilakkaa :)

   No se on totta. Kaikki kuluu, mutta noin pieni virhe kyllä pistää silmään! Bää ;)

   Poista
 7. Kun häiritsee niin häiritsee! Meillä häiritsee niin moni asia, kunpa aina voisi muuttaa iskemättömään kämppään tai tehdä remppaa ja saada vaatteet yhtä sileinä käyttöön, kuin kaupassa. Siitä tykkäisin!.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO älä muuta sano! Minkäs teet ;)?

   Olisi kyllä niin ihanaa muuttaa ihan uuteen asuntoon! Ehkä joku päivä? Tai sitten ei...hahah!

   Poista
 8. Häiritsee, mutta olen oppinut relamaan ja elämään vikojen kanssa. Muuten en kerkeisi meidän huushollissa muuta tekemäänkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Se on kyllä hyvä! Meilläkin monia kohtia, mutta jostain syystä tämä häiritsee tuhottomasti ;)

   Poista
 9. Kuulostaa varmaan hullulta, mutta valkoinen kynsilakka on täällä todettu toimivaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ollenkaan! TÄytyypäs katsoa löytyykö minin kätköistä valkoista lakkaa :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 10. noh, kun se on sinun seinässä ei häiritse, mutta omassa - nou nou.

  Olen itse korjannut tavallisella valkoisella puolihimmeällä maalilla, mutta oli ihan sauman vierässä. Korjaus onnistui hyvin, mutta keskellä laattaa... En osaa sanoa.

  Onnea matkaan oli korjaustapasi sitten mikä vaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se menee! Eihän sitä muiden kotona mitään vikoja huomaa tai jos huomaa niin yleensä toteaa, ettei noin pieni juttu haittaa! Mut auta armias, kun se on omas kodis ;).

   Yes, mul ois valkosta maalia. Mietin, et jos laittaisin sitä vaan jollain sienellä...Noh, täytyy miettiä ja onnea tarvitaan. Kiitos!

   Poista
 11. En olisi huomannut :D Mutta samat fiilikset täällä oli kolhu mikä tahansa! Mulla on kehittyny suht hyvä kaaos sokeus :D Et pystyn tiettyyn pisteeseen antaa asian olla kunnes tulee totaali loppu. Mut sitte joskus ärsyttää kahta kauheammin, asiaa korjatessa et miksi tämäkin asia saanut olla rempallaan niinki kauan :D #tufflife .

  VastaaPoista
 12. Kuule, mä olen ostamassa valkoista kaakelimaalia remppaa varten. Jos yhtään tippaa jää yli, saat sen tuota varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Mä niin halin sua, kun nähdään :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig