maanantaina, toukokuuta 16

muumimukit (eri tavalla ) käyttöön


Musta on niin siistii, ettei mielikuvituksella ole rajoja mitä tulee sisustukseen, tuunailuun tai oikeastaan mihin vaan. Itse en koe olevani keksijätyyppiä tai mikään ideapankki. Välillä raksuttaa, mutta suurimman osan aikaa hillun ja pää on tyhjä. Tai sitten siellä on liikaa ajatuksia enkä pääse käsiksi yksittäisiin ideoihin. Mene ja tiedä.


Muumimukeja voi käyttää moneen tarkoitukseenTulppaanikausi alkaa olla ohitse eikä kukat kestä kuin muutaman hassun päivän. Lehdet muuttuvat ruskeiksi ja nuukahtavat. Päätin kuitenkin säästää viimeisimmän kimpun kukat ja törkkäsin ne muumimukiin. Aika hauskan näköinen ja sopi hyvin meidän kattaukseen. Kerroin jokin aika sitten omistavani 44 muumimukia, joten ihan kiva saada nekin käyttöön. Iittalan Kastehelmet sopivat myös hyvin pieniksi maljakoiksi ja samoin Ultima Thule -lasit.Muumimukeja voi käyttää moneen tarkoitukseen


Pakko vielä sanoa, että ihailen tosi paljon ihmisiä, joilla on koko ajan uusia ja mielenkiintoisia ideoita päässä. Mun paras ystävä on yksi heistä. Hän on oikea markkinointiguru ja hyvä siinä sekä aina heittämässä ideoita ilmaan. Toinen samanlainen on siskoni. Hänellä riittää ideoita ja on mm. auttanut monesti postauksieni otsikoiden kanssa. Sanonkin aina, että ois ihana omata tuollainen taito. Toisaalta kyllähän meillä kaikilla on varmasti sata ja yks ideaa päässä, mutta niiden toteuttaminen onkin sitten asia erikseen. Saattaa olla, että esimerkiksi epäonnistumisen pelko jarruttaa tekemistä. Pitäisi vain rohkeammin itsekin alkaa ideoimaan ja kokeilemaan uusia juttua.

Monesti mietin esimerkiksi tätä blogiani, haluaisin hirveästi jotain uutta, mutta mitä? Päässä ei pyöri yhden yhtäkään ajatusta, jolla pääsisi taas askeleen eteenpäin.

Tiedättekö mistä puhun?

Mut hei, kevät vai voisko sanoa kesä on vihdoinkin täällä ja valonmäärä on jotain aivan mieletöntä. Oikein kivaa päivää sinulle.

SHARE:

8 kommenttia

 1. Tiedän, mistä puhut 😊 Ja otsikointiin tarvitsisin minäkin apua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, etten ole taas yksin! Harvemmin sitä on ajatustensa kanssa yksin :)

   Poista
 2. Tiedän tarkalleen mistä puhut ja siksi tämä blogimaailma onkin niin kiva, kun pääsee ideavarkaille..:)

  VastaaPoista
 3. Tuttua. Kovastikin. Tuntuu että ideaa on päässä mutta aina se ei vaan tule ulos. Joskus kuten nyt taas kasaantunut monta ideaa :)

  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sitä junnaa niin paikoillaa, kun taas välillä ideoita olisi niin paljon, ettei ehdi toteuttaa :)

   Samoin <3

   Poista
 4. Oi ihanat Muumit! Uskallanko laskea omani ja infota sulle, en tiedä. Mietin asiaa ja osittain on huolettavaa se, etten tiedä monta niitä on... Muiskuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerro nyt! Mä oon sitä sulta jo kysellytkin ;)).

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig