torstaina, toukokuuta 26

rypyt pois simsalabim


Luonto merkitsee meille kaikille varmasti eri asioita. Jotkut saavat kaiken hyvän energiansa luonnon helmoista, jotkut suojelevat luontoa henkeen ja vereen, jotkut eivät viihdy ulkona yhtään ja jotkut viihtyvät vain tiettyinä vuodenaikoina. Mä oon kesäihminen. Rakastan lämpöä tai oikeastaan kuumuutta, lintujen viserrystä ja sitä vihreyttä, jota puut saavat aikaan talven jälkeen. En tiedä mitään parempaa kuin herätä auringonpaisteeseen ja lintujen lirkutukseen. Mielestäni on ihana käydä retkillä ja jotkut maisemat saavat melkein sydämen pysähtymään. Rakastan kauniita auringonlaskuja ja -nousuja ja toisinaan taas tummia pilviä sateisina päivinä. Mökkielämä ei ole silti ole mua varten ja varsinkaan sellainen, jossa on ulkohuussi. No thank you.


miten saa rypyt kasvoista pois

miten saa rypyt kasvoista poisSain jokin aika sitten yhteydenoton Jurliquelta, jossa he kysyivät haluaisinko testata heidän tuotteitaan. Olin jonkin verran tutustunut brandiin ja valikoimaan, joten ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Aivan ihania purkkeja ja purnukoita sekä tarina niiden takana on kiehtova. Jurliquen kotisivuilla on video, jossa esiintyy perustaja Ulrike Klein sekä upeita maisemia Etelä-Australiasta. Mulla jäi videosta jotenkin sellanen rauhallinen olo ja maisemat näytti siltä, että siellä asuisi menninkäisiä. Oikea satumaa. 
miten saa rypyt kasvoista pois


Tässä muutamia faktoja Jurliquesta:

- Tuotteissa käytetään yli 95% luonnollisia raaka-aineita.

- Jurlique on sitoutunut Australina pakkausliiton kanssa jatkuvasti vähentämään pakkaumateriaalin ympäristökuormitusta: 

-- Pakkauskartongissa hyödynnetään kierrätysmateriaalia ja kestävän kehityksen mukaisesti toimivia materiaalitoimittajia.
-- Pakkausten kierrätettävyyttä kehitetään entisestään, tällä hetkellä 95% kaikista Jurlique-pakkausmateriaaleista on kierrätettäviä.

- Kestävän maatalouden yhdistyksen toimintaohjeiden noudattaminen NASAA-sertifioidulla biodynaamisella luomu-maatilalla, tavoitteena hiilidioksidin sitominen ilmakehästä ja luonnollisten kasvien ja eläinten suojelu.

Voit käydä lukemassa lisää täältä.miten saa rypyt kasvoista pois

miten saa rypyt kasvoista pois


Halusin ehdottomasti testata Purely Age-Defying -sarjan muutamaa tuotetta. Rypyiltä ei voi välttyä, joten kaikki mahdollinen apu otetaan vastaan. Kolme todella hyvää tuotetta on ollut ahkerasti käytössä; Ultra Rich Cleanser, Refining Treatment ja Firming and Tightening Serum. Viikonloppuna huomasin, että mun hymyjuovat olivat hieman häiventyneet. Siis ihan oikeasti!! En tiedä voiko se olla mahdollista vai oliko mulla unihiekkaa silmissä? Voin vielä raportoida tuloksia, kun tuotteet ovat loppuneet ja kertoa tuliko musta siloposki :).

Onko Jurliquen tuotteet sinulle tuttuja? 


*tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

SHARE:

20 kommenttia

 1. Jurlique brändinä on tuttu, mutta merkin tuotteita en ole koskaan päässyt testaamaan. Ja koska iho on melko herkkä ja allergioita on, en ole uskaltanut niitä testimielessäkään ostaa (ovat hiukan hintavia siihen nähden). Mielenkiinnolla silti aina luen brändin tuotteista!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin lukenut näistä ja oli kyllä ihana päästä testaamaan tuotteita!!

   Kiva kuulla, että kuitenkin kiinnostaa :)

   Poista
 2. Jurlique on mulle nimenä tuttu, koskaan en ole kokeillut, mutta tuohan kuullostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Minä olen naurettavan huono käyttämään mitään ihotuotteita - pitäisi, mutta en saa aikaiseksi! :D Kiitos tästä tietoiskusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yhdyn tähän. Mitkään aineet eivät taida purkissa auttaa, kun ei niitä muista käyttää :) Mutta pitäis joo. Nauramista ei aio lopettaa =D

   Poista
  2. Huh! Mäkin olin ennen, mutta nyt on pakko ottaa kaikki apu vastaan :)

   Poista
  3. tunne tilat: joo, en tiedä auttaako, mutta nyt oikeesti olen huomannut eron. Mut toki säännöllinen käyttä auttaa asiaa :D! Emmäkään ja toivon, että nauran entistä enemmän !

   Poista
 4. Itse en ole testannut mutta paljon olen kuullut kehuja.
  Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 5. On, rosewater mist on Jurliquelta sellainen tuote jota löytyy aina pullo varastosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mä luin siitä ja täytyypäs kokeilla <3

   Poista
 6. Täytyykin testata. Kiitos vinkkauksesta!

  VastaaPoista
 7. En ole kuullut ennen ja olikin kiva lukea tuotteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta nyt vaan testailemaan näitä upeita tuotteita :)

   Poista
 8. Olen kuullut ja lukenut Jurliquesta, mutta täälläkin herkkä iho hiukan vähentää testailuintoa uusien tuotteiden kohdalla. Mukavaa lukea kokemuksistasi!

  Aurinkoa perjantaihin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat olleet kyllä upeita tuotteita <3 Oli ihana päästä testaamaan :)

   <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig