keskiviikkona, kesäkuuta 1

asennetta ja alennusta


Kyllähän mä olen sen aina tiennyt, että asenteella on todella suuri merkitys elämässä ja sen avulla voi päästä hyvinkin pitkälle. Nyt kuitenkin tämän vuoden puolella tajuaminen on mennyt ihan uusiin sfääreihin. Hyvä fiilis ja positiivinen ote ovat ihan must juttuja, jos haluaa saavuttaa jotain. 


crocs 2016 kesäkengät

crocs 2016 kesäkengätOlen suhteellisen aikaansaava ihminen ja arki hoituu reippaalla otteella. Jos tarvitsemme jotain hankin sen meille tai jos joku asia pitää selvittää soitan vaikka kakskyt puhelua, jotta saan vastauksen. En todellakaan jää odottelemaan tai voivottelemaan asioita vaan pistän hanskat heilumaan. Olen kuitenkin huomannut viime aikoina, että tämä samainen tyyppi toimii eri tavalla erilaisissa tilanteissa. Mulla on välillä väärä ja ehkä jopa lapsellinen asenne. Tuntuu, etten osaa mitään ja oon ihan varma, että mokaan kaiken. Jos täytyy tehdä joku uusi asia menen lukkoon ja on vaikea alkaa edes ratkaisemaan sitä. Jotenkin käsittämätöntä enkä voi uskoa, että se tomera mamma on niin epävarma tietyissä tilanteissa. Tämä näkyy välillä esim. töissä tai olosuhteissa, jossa olen mukavuusalueen ulkopuolella.idkuva, crocs 2016 kesäkengät

crocs 2016 kesäkengätParasta on kuitenkin se, että olen tiedostanut asian. Eihän sitä muuten voi päästä eteenpäin, jos ei ensiksi tunnista ongelmaa. Olen myös saanut selville mistä tämä 'väärä' asenne kumpuaa ja voin sanoa, että huh helpotusta. Aivan mieletön fiilis kun löytää syyn asioihin, joiden kanssa on paininut. Ja nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että sama mimmi pyörii himassa, duunissa ja kaikkialla sekä ihan eri asenteella. Kyllä se vaan niin on, että sä oot ihan itse vastuussa asioista ja siitä miten hoidat hommat kotiin. Kukaan muu ei voi saada sua liikkeelle tai eteenpäin, jos et sitä itse halua. Ihmiset voi auttaa ja kannustaa, mutta kovimman duunin teet SÄ!! crocs 2016 kesäkengät

crocs 2016 kesäkengät


BOOM! 

Ja nyt siihen ALEnnukseen.

Kuvissa näkyy mun ihanat uudet Crocsin kengät ja iloksenne ilmoitan, että CROCS VIP Summer kampanja on käynnissä tämän viikon. Saat -25% alennusta normaalihintaisista tuotteista! Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Käytä koodia VIP25.

Koodi on voimassa alla olevissa paikoissa:

HKI Keskuskatu
VANTAA Flamingo
TURKU Hansa
LEMPÄÄLÄ Ideapark
KUOPIO Matkus

Muista mainita koodi kassalla.


 Näissä tunnelmissa aloitetaan kesäkuu!!

*yhteistyössä Crocs Suomi

SHARE:

18 kommenttia

 1. Asenne ratkaisee! Kylläpä hyvän kirjoituksen laitoit <3 tästä mennään eteenpäin :)

  Leppoisaa kesäkuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ratkaisee! YES :)

   Samoin sinulle <3

   Poista
 2. Kyllä hyvin kirjoitit! Oma asenne ratkaisee ja niin totta, että kukaan muu ei voi asioita puolesta tehdä, itse ne on tehtävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Yes, kukaan ei voi tehdä sitä puolestasi!!

   Poista
 3. Kun aina muistais sen positiivisen asenteen.Kaikilla ei sitä positiivisuutta ole,vaikka kuinka toivoisi.Muuten crocsin lasten kumpisaappaat ovat tosi kätevät,kevyet ja kauniita värejä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä muuta sano. Kumpa muistais :))! Niin, se on kyllä totta. Joillain on tosi vaikee löytää sitä positiivisuutta, vaikka kuinka yrittäisi! Mutta jos itse tiedostaa sen niin asialle voi tehdä jotain ja hakea apua.

   Niin ovat. Meillä on molemmilla Crocsin kumpparit ja ovat niin superhyvät <3

   Poista
 4. Just näin!! AMEN <3 Saman olen kyllä todennut itsekin. Uskon, että sitkeällä yrittämisellä ja asenteella on ollut hyvin iso merkitys esim. itselläkin tässä paranemisprosessissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes :))! Näinpä. Positiivinen asenne vie vaan niin paljon pidemmälle <3

   Poista
 5. Hyvä kirjoitus! Itse olen mielestäni todella vahva ihminen, mutta tietyissä tilanteissa jostain kumpuaa arkuus... ja pelko!? Mutta onneksi sitä asennetta ja luottamusta kuitenkin löytyy ja asiat rullaa taas omalla painollaan :)

  Aurinkoista loppupäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru!! Joo, kai se sitä on...pelkoa!! Se on tosi hassua ja varsinkin, kun tiedostaa sen. Mutta onneksi hyvä asenne on mukana yleensä ;)

   Poista
 6. Juuri näin, hyvä kirjoitus! <3 Ja kauniit kengät sulla! :)

  VastaaPoista
 7. Asenne ratkaisee aina. Oletko huomannut Hyvän mielen -arvonnan blogissani? Tai siis kirja+kortti -paketin? Hyvän mielen kesäkuuta! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh! Täytyy tulla kurkkimaan! Kiitos vinkistä :)

   Poista
 8. Tunnen nuo fiilikset. Välillä asiat sujuvat, välillä taas tuntuu, että on koko ajan niin epämukavuusalueella kuin vain voi olla. Henki salpaantuu ja vatsa kääntyy ympäri. Jotenkin näistä pitäis päästä yli, sillä kukaan muu ei varmaan arvioi samalla tiukkuudella kuin itse itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja siis kiva taas huomata, etten ole ainoa fiiliksien kanssa!Olet niin oikeassa. Oma arviointi on se pahin...blaah!

   Poista
 9. Hienoja ajatuksia! Oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen on hurja juttu, mutta miten hyvä fiilis sen jälkeen. Ihanat Crocsit, voi että pitäisi ehdottomasti saada uudet Crocsit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä Crocsit ovat niiin mukavat jalassa. Olivat taas tänään jalassa.

   Itsensä voittamisesta tulee niin hyvä fiilis :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig