torstaina, kesäkuuta 23

mulla ei ole SOME kavereita


Tietteks mitä oon tajunnut viime aikoina? Mulla ei ole SOME kavereita. Sosiaalinen media kiinnostaa ja kiehtoo mua. En ole vielä löytänyt sitä ihan ultimatum vastausta, että miksi näin on, mutta pikkuhiljaa. Mä häärään oman kanavieni ympärillä päivittäin ja niin kuin olen viime aikoina maininnut halu kehittyä on suuri.
Sit samaan aikaan oon huomannut, että mulla ei oikein ole ketään kenen kanssa höpistä näistä asioista. Tottakai siskoni ja paras ystäväni väkisinkin joutuu kuuntelemaan mun pähinöitä ja olenkin heistä kiitollinen. Mutta kukaan mun ystävistä ei ole samanlailla SOMEssa kuin mä, kukaan ei kirjoita blogia ja instakin on henkilökohtaisia juttuja varten. Uskon, ettei kaikki kuitenkaan tajua mistä sitä puhuu, kun avautuu esim. halusta kehittyä oman blogin kanssa.


idkuva


Must ois ihanaa ideoida jonkun kanssa, ottaa kuvia yhdessä ja pähkäillä pellon laidalla miten se valo saadaan just osumaan oikeaan kohtaan tai mikä asetelma näyttää 'täydelliseltä'. Myös ihmisten kuvaaminen on alkanut kiinnostamaan ja ois kiva myös itse olla välillä kameran edessä. Se on muuten tosi haastavaa ottaa kuvia itsestään jalustan kanssa ;D. Sit välillä tuntuu, että jengi kattoo kieroon, kun ottaa kameran esiin ja alkaa räpsii kuvia. Ja jollain tapaa se hävettää mua. Sen takia onkin ihana käydä välillä blogitapahtumissa, kun siellä saa toteuttaa itseään eikä kukaan ihmettele, jos on maantasossa ottamassa kuvia.
Anyways. Onko jollain muilla käynyt samoja ajatuksia mielessä vai onko teillä paljon SOME kavereita?


SHARE:

26 kommenttia

 1. Kuule ei ole mullakaan yhtään sellaista tuttua tai kaveria joka kirjoittaisi blogia tai ottaisi valokuvia niin kuin minä. Lukevat kyllä minun blogia, mutta kahta lukuunottamatta kukaan ei ole kirjautunut lukijaksi eikä koskaan kommentoi blogin kommenttikenttään, mikä tuntuu aika kurjalta. Facebookissa sentään peukuttavat ja jopa jättävät kommentinkin. Niinpä on turvauduttava teihin tuntemattomiin, jotka ilokseni seuraavat ja kommentoivat. Joskus kun tapaa tutuistaan sellaisen, jonka tietää lukevan blogiani, huomaa, että se tuttu melkein varoen ja ohimennen sanoo "että luin blogistasi", ihan kuin se olisi kiellettyä lukea sitä tai ainakin vähän noloa. Heille blogi on varmaankin melkein sama kuin päiväkirja ja kenenkään päiväkirjaahan ei saa lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaverit joskus kommentoi, mut aika harvoin! Onneksi on sitten teitä ihania lukijoita, jotka aina jaksavat jättää puumerkin! Mustkin tuntuu, ettei mun kaikki ystävät ihan tajua tätä blogimaailmaa..mutta toisaalta ehkä parempi niin? Mene ja tiedä :)

   Poista
 2. Kuulostaapa tutulta tuo kameran esille kaivaminen julkisilla paikoilla. Mulla on onneksi ystäviä, jotka ymmärtää mun bloggaamisen ja kuvaamisen, tosin mies ei ymmärrä niin hyvin. Mutta kun tapasin ekaa kertaa mintunmustaan siljan, me ymmärrettiin heti toisiamme. Oli niin ihanaa puhua blogista ja blogijutuista kun toinen oli täysin samoilla aallonpituuksilla. Harmi vain kun asutaan niin kaukana, että tapaamiset jää muutamaan kertaan/vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua! Miten se onkin niin 'vaikeeta' ja varmasti aika nykypäivää, että ihmiset kuvailevat joka puolella :). Ihana kuulla, että löysit Siljan. Olisi ihana löytää samanlainen blogikamu :))

   Poista
 3. Ihan kuule asiaa kirjoitit! Tuo on ihan totta. Mua kanssa hävettää kun jossakin tilanteessa olis kiva kaivaa kamera esiin mutta moni '' ihmettelee ''. Osa on tottunut mutta asia kuitenkin huvittaa. Että samaa kaipaan kun sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja mitä väliä vaikka ihmettelee! Antaa ihmetellä!

   Poista
 4. Joskus hävetti ravintolassa kaivaa kamera esiin, mutta nyt pikku hiljaa sitä ei enään välitä muista... ja isäntäkin alkaa tottumaan siihen :D
  Ulkona en välitä muista, kun kuvaan. SOME kavereita ei ole, mutta rakas serkkuni on onneksi rohkee ihminen ja kulkee mun kanssa paikkaan kuin paikkaan kuvaamaan. Tosin tämä nettimaailma on vähän jäänyt taustalle, postaustahtikin on hidastunut - valokuvaaminen on ja pysyy ykkösharrastuksena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minikin on kyllä tottunut mun kuvailuun ja aina jaksaa niin kärsivällisesti odottaa :))

   Ihanaa, että sinulla on joku kuvauskaveri :)

   Poista
 5. Mulla on onneksi ystävä, jolle höpötellä näitä juttuja niin, että tulee ymmärretyksi, ja jonka kanssa voi pohtia ihan kehitysideoitakin. Muillekin voi puhua kuvaamisesta yms., mutta ymmärrys ei ole ihan samaa tasoa. ;) Olisi kyllä kiva, jos olisi joku jonka kanssa ehtisi käydä ihan kunnolla kuvaamassa eikä tarvitsisi yksin näpertää kuvausmateriaalia kasaan. Luonnosta ja kaupungilta ylipäätään saisi niin mahtavaa materiaalia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla <3 Joo, se olisi niin mageeta kuvailla yhdessä ja just oppia uutta, jne!! :)

   Poista
 6. Sama täällä...ei ketään ystävistäni kirjoittele blogia..:)

  VastaaPoista
 7. Ei ole SOME-kavereita minullakaan. Kukaan kavereista ei bloggaa, instaakin käyttävät hyvin vähän. Muutama kaveri käy joskus kurkkimassa blogiini, mutta tietääkseni kukaan ei seuraa aktiivisesti eikä ole kirjautunut lukijaksi. Aika yksin tämän harrastuksen kanssa on, jos teitä blogisiskoja ei lasketa. Olisi kyllä ihanaa kun olisi joku, jonka kanssa voisi treffata valokuvauksen ja bolgihöpinöitten merkeissä useammin kuin pari kertaa vuodessa.

  Ps. Mä voisin olla sun SOME-kaveri. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hassua, ettei muillakaan ole SOME kamuja. Tai siis olen jotenkin luullut, että 'kaikila muilla on'. Siinä olet oikeassa. Meidän pitää järkkää treffit nyt joku päivä :))

   <3

   Poista
 8. Täällä(kin) sama juttu. Yksi ystävä on ennen pitänyt blogia eli ymmärtää vähän mun juttuja, sitten on kavereita, jotka lukee blogiani, osa ihan säännöllisestikin. Mutta juuri tuollaisia kavereita, joiden kanssa voisi uppoutua kuvaamaan, vaihtaa ideoita ja auttaa kehittämään toinen toistaan ei ole. Kieltämättä aika aukko ystäväpiirissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Todella iso aukko ja olisi ihanaa, että voisi höpistä jonkun kanssa :))

   Poista
 9. No, eipä itselläkään kyllä ole pahemmin ystäviä joiden kanssa blogista juttelisin. Mies joutuu sitten senkin edestä kuuntelemaan! :)
  Oikein mukavaa ja aurinkoista Juhannusta sekä festareita!

  VastaaPoista
 10. Ei ole enää. Jossain vaiheessa oli, kunnes tajusin että oikea sosiaalinen vuorovaikutus tapahtuu ihmisten kanssa kasvokkain. Olen aina ollut sosiaalisesti ujo ja varautunut. Jotkut saattavat nähdä sen niin että olen ylpeä. Nyt olen vihdoinkin pääsemässä kuorestani ulos ja haluan ihan samoja juttuja kuin sinäkin. Jakamista ja höpisemistä juuri noista asioista joista kerroit. Ja ikäerokaan ei ole enää tässä vaiheessa elämää omalla kohdallani este millekään. Päinvastoin. Ehkä joku itseäni nuorempi saattaa kokea minut vanhana harppuna, mutta eipähän se sitten taas ole minun ongelmani. Hyvää juhannusta. Ja ihania kuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikä ei ole tosiaan kuin numero :) Mä taas olen aina ollut sosiaalinen, mutta jotenkin on tän blogin kanssa enemmän ystävystynyt bloggerin ja kuvanmuokkausohjelman kanssa kuin oikeiden ihmisten :)! hahah!

   Poista
 11. Ei ole sellaisia - joskus kun näen kuvia jostain blogissa, jossa monta blogikaveria on yhtä aikaa räpsinyt kuvia vaikkapa tarjottavista, käy ajatus että olisipa kiva - mutta sitten taas unohdan sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Just toi. Mäkin aina näen, että blogikamut hengailee ja toivois voivansa olla mukana!! :))

   Poista
 12. Täällä kanssa yksi, joka tunnistaa ongelmasi! Ja ymmärtää ajatuksesi :) Mulla ei myöskään ole bloggaavia kavereita. Onneksi on kuitenkin yksi ystävä, joka jakaa intohimoni valokuvaukseen - sekin jo helpottaa, että voi jakaa edes sen jonkun kanssa :) Ja mies onneksi ymmärtää myös, ja etsii vieläpä sopivia kuvauskohteita <3 Olisi tietty kuitenkin kiva jos olisi bloggaajakavereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos ymmärryksestä :)Joo, toi valokuvaus on sellaisen asia, että sitä olisi kiva tehdä jonkun kanssa. Ihana mies sinulla ja selkeästi tukee harrastustasi!Parasta!

   Poista
 13. Meillä on SOME- koti ;) Joistakin SOME jutuista voin jutella lasten kanssa, mutta en juuri blogin asioista. Onneksi on noita blogi-tapahtumia, joissa voi jutella muiden bloggareiden kanssa. Kuvaisin kyllä mielelläni enemmän muiden bloggareiden kanssa, nyt se on vähän sellaista pikakuvausta tapahtumien yhteydessä.

  Fashion & Beauty Forumin teamin kanssa kyllä sitten toimitaan yhdessä, mutta ne ei taas liity omaan blogiin. Toki saan heiltä apua, jos tarvitsen.

  Yhteiselle kuvausreissulle olen kyllä aina valmis, mulla on aikaa, kun lapset on jo niin isoja. Laita vaikka FBssä viestiä, jos sua kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, siis blogitapahtumissa on ihana käydä ja minglata ihmisten kanssa! Olisi kiva päästä useammin tapahtumiin! Mulla on vaan tuo päivätyö , joka haittaa harrastusta :) hahah!

   Joo, mennään joskus yhdessä ja kiitos <3

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig