maanantaina, kesäkuuta 20

RMJ, ARE YOU READY?


Mihin nämä päivät ja viikot oikein katoavat? En voi uskoa, että on juhannusviikko ja ( muka ) keskikesä. Meillä on kiireinen viikko tiedossa ja hippasen verran jännittää jo viikonlopun RMJ festarit. Yikes. Olemme siskon kanssa käyneet viime viikkoina läpi asioita, joita tulee ottaa huomioon ja suunnitelleet hieman matkalaukun sisältöä. Mielikuvitus on laukannut eikä naurukohtauksilta olla vältytty. 


Aivan ensimmäiseksi kävimme erittäin huolellisesti RMJ:n sivut läpi. Siellä oli kattavasti tietoa käytännön asioista mm. majoituksesta, lipuista ja artisteista. Saimme myös tietää, ettei alueelle saa ottaa sateenvarjoja tai hiuslakkaa, joka ei ihan ensimmäisenä tullut mieleen. Viime viikolla julkaistiin artistien esiintymisaikataulu, jota olimme odottaneet kuin kuuta nousevaa. Kiitos RMJ:n Facebookin ja Instagramin olemme pysyneet ajantasalla tapahtumien kulusta. Meillä oli suhteellisen monta esiintyjää, jotka halusimme ehdottomasti nähdä ja toivoimme tietenkin esitysten olevan eri aikoina. Sormet sekä varpaat ovat olleet ristissä ja viime viikolla odotus palkittiin. Toiveemme toteutui, sillä Rähinä Live, Ela, Ana Tude ja Jason Derulo esiintyvät kaikki eri aikaan. YES! raumameren juhannus 2016Sää on asia, jota ei voi ennustaa eikä tietää etukäteen. Sen voin kertoa, että ilma ei tule haittaamaan meidän menoa ja aiomme pitää hauskaa oli tilanne mikä tahansa. Tottakai varaudumme joka säähän ja koska esiintymiset ovat pääosin illalla/yöllä pitää mukaan pakata lämmintä vaatetta. Tämä tulee olemaan haastavaa, sillä kumpikaan meistä ei osaa pakata kevyesti ja mietimme olisiko sittenkin pitänyt vuokrata se asuntoauto ;). Meidän on ollut pakko miettiä mitä oikeasti tarvitsemme mukaan. Emme halua laittaa festareille parhaimpia leninkejämme, joten tulimme siihen tulokseen, että laukkuun pakataan mahdollisimman rennot ja mukavat vaatteet. Itse otan suosiolla toppatakin mukaan, koska iltaisin on varmasti aivan sairaan kylmä. Sisko lähtee kerrospukeutumis linjalle.miten valmistautua festareilleKoska olemme kontrollifriikkejä haluamme olla varautuneita kaikkeen mahdolliseen. Sen takia kasasimme pienen selviytynmispaketin, johon kuuluu alla olevat tavarat:


- Kosteuspyyhkeet

- Päänsärkypillerit

- Käsidesi 

- Laastarit

- Desinfiointiaine

- Vessapaperi

- Aurinkorasva

- Suuvesi

- Kurkkupastillitmiten valmistautua festareilleLukuunottamatta kyytejä Raumalle ja takaisin, olemme valmiita. Onko teillä jotain hyviä viime hetken vinkkejä festareille? 

Jos sulla ei ole tekemistä juhannuksena niin RMJ:hin on vielä lippuja myynnissä.


RMJ, ARE YOU READY??idkuva


*postaus tehdään yhteistyössä RMJ:n kanssa.
    

SHARE:

16 kommenttia

 1. Teille tulee varmasti NIIN superi juhannus! Have fun <3 Me vietetään juhannus ystävien tupareissa, mukavaa päästä grillailemaan ja saunomaan hyvässä seurassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano <3 Siis en malta oottaa! Grillaaminen kuulostaa kanssa kivalta ja grilliruoka on ihan parasta!!

   Oikein mukavaa juhannusta teillekin <3

   Poista
 2. Oikein vauhdikasta ja sateetonta juhannusjuhlintaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Toivotaan, ettei sada!!!!

   Poista
 3. Toivottavasti ei sada koko ajan! Minä vinkkaan että kumpparit jalkaan jos sataa, festarialueet muuttuvat aina niin liejuksi. Veskipaperi on hyvä juttu, ea-pisteitä on niin hyvin ettei paljon muuta tarvitse. Kärsivällisyyttä tungokseen! Kivat festarit tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin toivotaan! Nyt lupasivat +30??? Voiko muka olla niin hyvä tuuri! Se jää nähtäväksi!

   Toi oli hyvä vinkki. En ees ajatellut, et siel tosiaan on varmaan ihan sairaanmoiset jonot!! Kiitos ja hauskaa juhannusta teillekin! :)

   Poista
 4. Oi kuullostaa niin ihanalta, näen silmissäni miten te kaksi nautitte festarien tunnelmasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Mä uskon, et meil tulee t o d e l l a hauskaa!!

   Poista
 5. Teille tulee varmasti vauhdikas ja muistorikas juhannus <3

  VastaaPoista
 6. Kävin eilen illalla vielä lenkillä ja kiersin tuon tulevan alueen kautta. Hienolta näyttää, tuskin maltan odottaa tulevaa viikonloppua. Teidän suunnitelmat kuulostavat niin hyviltä ja lupailevat aika kivaa ilmaa. Toki on hyvä varautua vaihtelevaan säähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuh! Kiva kuulla. MÄkin löysin jonkun artikkelin missä näin kuvia! Aika hienolta tosiaan näyttää :) Toivotaan, että kaikki menee rauhallisesti :)

   Yep, matkalaukkua on täytetty, jos jonkinlaisilla vaatteilla :)

   Poista
 7. Ihanaa! Oikein mahtavaa RMJ-viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 8. En ole ikinä ollut, mutta pakkaisin varmaan vielä mukaan lisää troppeja, hah kortisonia, virtislääkkeitä, migreenilääkkeitä, mitä jos tule hiivatulehdus, no sitäkin ja hei kyypakkaus, jos ampiainen puree.

  Ei vaiskaan mahtavia festareita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, me mietittiin tenoja ;D! Buahahah!

   Kiitos paljon :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig