perjantaina, kesäkuuta 3

style of the day: mä en ikinä voita mitään


Aivan mieletön viikko ollut ilmojen suhteen ja toukokuun lomalaiset olivat kyllä onnekkaita! Mä oikeasti toivon, että viikonloppuna olisi hyvät ilmat, jotta vastavalmistuneet saisivat kivoja kuvia ja kyllähän se aurinko nostattaa fiilistä.

Sitten itse aiheeseen. Mä en siis i-k-i-n-ä voita mitään. Arvonnoissa ei voitto osu mun kohdalle, Ässä-arvat eivät suosi lotosta puhumattakaan. Ja vaikka arvontapöydän päässä lukisi 'jokainen arpa voittaa' niin joko mun numeron voitto on mystisesti hävinnyt tai sitten lähden kotiin maailman rumimmin hiirimaton kanssa. Et näin. 


Muutama viikko takaperin mulla kävi mäihä tai no Hannalla kävi. Hän oli tagannut mut yhteen arvontaan ja voitti kuin voittikin sen. Saimme molemmat Cluse Finlandin kellon, joka tuli enemmän kuin tarpeeseen. Tällä hetkellä mulla on käytössä ystäväni antama kello, joka on tosi ihana ja ihan mun tyylinen. Siistimpää versiota ei korulippaasta kuitenkaan löydy. Yleensä pidän hopeasta, mutta sen verran tämä ruusukulta väri kiehtoi ja uskaltauduin kokeilemaan jotain uutta. Myönnän käyneeni kultasepän liikkeessä testaamassa väriä ja se sopi ainakin hyvin ruskeettuneeseen ihoon. 

Kiitos Hanna.


Se olis sit perjantaita ja meillä onkin muutama kiva suunnitelma viikonloppua varten. Nauttikaahaan ja palataan taas asiaan huomenna.

<3

SHARE:

28 kommenttia

 1. Ihanan kellon valitsit!<3 Aurinkoista viikonloppua! =*

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta <3 upea voitto :)

  Iloista päivää :)

  VastaaPoista
 3. Upea kello 💕 Onnea voitosta!

  VastaaPoista
 4. Vau mikä voitto, ihana kello, onnea!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut hienosta kellosta! Ja oikein ihanaa viikonloppua 💕

  VastaaPoista
 6. Hieno voitto. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Ihana kun kerrankin voitit jotain ja varsinkin noin upeaa. Itse en koskaan ole aikaisemmin voittanuy miyään, lapsena kerran voitin patalaput jeee.
  Nyt blogiaikana olen voittanut useaankin kertaan. Uusin iloinen voitto oli ripsien laitto kauneushoitolassa. Jeee
  Mulla on nyt arvonta menossa, käyppä osallistuun 💞👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin oli ihanaa :)) Siis mä oikeesti en voita ikinä mitään!! Niin iloinen tästä voitost!

   Poista
 8. Onpa upea voitto :) Mukavaa, että kävi tuuri 😊

  VastaaPoista
 9. Onpas upea voitto! :) Ihanaa viikonloppua sinulle! :)

  VastaaPoista
 10. Clusen kellot ovat myös ihania. Terveisin Kellohullu

  VastaaPoista
 11. Onpa kaunis! Minä en osaa kelloja käyttää mutta tällaisen vuoksi voisin opetella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on kyllä aina kello kädessä, mutta tämä on kyllä ihana :)

   Poista
 12. Onnea voitosta - ja kello on kaunis!
  Kivaa viikonloppua, aurinkoa ja iloa sinulle ja minille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kello on kyllä tosi kaunis ja olen niin iloinen voitosta :)

   Poista
 13. Ompa kaunis kello! Ja tooosi paljon onnea voitosta!

  Mä tiedän omasta kokemuksesta miten hienolta arpajaisissa voittaminen tuntuu. Olen nimittäin itsekin niitä ihmisiä, jotka eivät koskaan voita mitään. Paitsi sun blogiarvonnassa voitin aikanaan sen sisustustarran ja kerran voitin myös tiskirätin ;) Muuten mun elämässä arpajaisvoitot voi kertoa hyvin lyhyesti: "jokainen arpa voittaa" -arvonnassa voitin lapsena pussillisen partakoneenteriä, jotka lahjoitin isille... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)) Hahah! Mulla on vähän aina sama tuuri kuin sinulla arpajaisten suhteen!!

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig