keskiviikkona, kesäkuuta 15

the body shop teki sen taas


Onko teillä kauppoja tai merkkejä, jotka eivät ole koskaan pettäneet sinua? Mulla on muutama ja yksi niistä on The Body Shop. Heidän tuotteet ovat olleet käytössä nuoresta likasta lähtien ja kaapista löytyy aina vähintään kaksi tai kolme tuotetta ja yleensä vielä enemmän. Voisin ostaa koko kaupan tyhjäksi ja koristella vessan hyllyt Body Shopin tuotteilla.


body shop, pinata colada, raikas tuoksu
  
body shop, pinata colada, raikas tuoksu

idkuva, body shop, pinata colada, raikas tuoksu


Viime vuonna yksi suosikkisarjoista oli Virgin Mojito, josta kirjoitin blogissanikin. Tuoksu oli mitä raikkain ja sopi just eikä melkein kesään. En ollut ilmeisesti ainoa, joka ihastui tuoksuun, sillä sarja oli kesän suosituin. Tällä kertaa uutena tuoksuna on Piñita Colada. Tuntuu kuin olisi jossain palmupuiden alla, kun kookoksen ja ananaksen tuoksu valloittaa kaikki hajuaistit rasvaa levittäessä. Kaikki sarjan tuotteet ovat tällä hetkellä tarjouksessa -20%. Käykäähän klikkailemassa ainakin tuo Body Butter ja Shower Gel ostoskoriin ;). 

Ihanan kesäistä päivää sinulle.


SHARE:

10 kommenttia

 1. Otsikko on niin hyvä, sillä samoin ajattelen Body Shopista ja kyllä nimenomaan Body Shop ja L'Occitane ovat sellaisia lemppareita, jotka eivät koskaan petä vaan ilahduttavat. Aurinkoa päivään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Bodari on kyllä niin ihana paikka <3

   Poista
 2. Mua harmittaa että missasin tuon viime vuoden Mojito-sarjan, huomenna kun on kaupunkipäivä pääsen viimeinkin testaileen tätä Coladaakin. TBS on kyllä firma, jonka tuotteet uppoaa melkein aina ja joka ei petä :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyllä niin hyvä :)) Se on kyllä totta ja aina löytää jotain uutta ja hyväntuoksuista :)

   Poista
 3. Mä en ollut vuosiin ostanut mitään Body Shopista, mutta siellä oli toukokuussa joku ale niin ostin parit jutut ja sain samalla muutaman pienen näytteen. Kauhistus, tykkäsin kaikista! Ihania kasvovoiteita ja -öljy. Tänään varmaan menen vähän shoppailemaan, kun on niin sopivasti liksapäiväkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Siis mä voisin ostaa kaiken sieltä! Aivan ihania ja hyväntuoksuisia tuotteita :) Se on kyllä paha mennä liksapäivänä shoppaileen ;)

   Poista
 4. Nuo ovat kyllä hyviä tuotteita! :-)

  Mukavaa päivää! :-)

  VastaaPoista
 5. Hyviä tuotteita, käyttänyt teinistä saakka. Meillä kun ei ko liikettä ole, niin välillä joutuu pärjäämään ilman. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep! Bodari on ihana! Mutta onhan nettikauppa...;)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig