maanantaina, heinäkuuta 11

kadonneen vyötärön metsästys, osa 1


Mulla on oikeasti joskus ollut tosi kapea vyötärö, ei ollut röllyköitä eikä reidet hinkanneet yhteen kävellessä. Ne ajat ovat historiaa. Annan kuitenkin itselleni armoa asian suhteen, koska joskus elämässä sattuu ja tapahtuu eikä kaikkeen yksinkertaisesti riitä energiaa. Kirjoitinkin kyseisestä aiheesta jokin aika sitten. En myöskään oleta olevani samassa kunnossa kuin 15 vuotta sitten enkä tiedä haluaisinkokaan. Mutta sen tiedän, että nykyiseen tilanteeseen tulee tehdä muutos.


Uuden elämän alku Bikini HIITUsein puhutaan siitä kuinka pitäisi hyväksyä itsensä juuri sellaisena ja sen painoisena kuin on. Olen osittain samaa mieltä ja itsensä hyväksyminen onkin todella tärkeää. Mutta mitä jos olo on tuskainen, huono, turvonnut, raskas, ällöttävä, jne.? Pitääkö se silti hyväksyä? Musta ei. Huonosta olosta ei tarvitse pitää kiinni varsinkin, jos asialle voi tehdä jotain. Sen kanssa, miten tilanteeseen on joutunut, on hyvä olla sinut sekä hyväksyä ja kantaa vastuu siitä.
Uuden elämän alku Bikini HIITMulle on tässä viimeisen puolen vuoden aikana hiipynyt salakavalasti 7-8 kiloa tai no salakavalasti ja salakavalasti. Kyllähän me kaikki tiedetään, että mässääminen ja liikkumattomuus eivät saa mitään hyvää aikaan. Energiat ovat olleet minimissä ja olen yrittänyt piristää itseäni makealla. Vapaa-aikana en ole muuta tehnyt kuin istunut tai maannut ja Netflix on ollut kovassa käytössä. Muutaman hassun lenkin olen juossut, mutta siihen se on aina jäänyt. Viime viikolla otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että urheilu tulee taas mukaan arkeeni. Tällä kertaa en lähde suorittamaan, en lähde tavoittelemaan mitään vaan ainoastaan hakemaan hyvää oloa.Uuden elämän alku Bikini HIIT


Alkuun pääseminen lienee vaikeinta ja halusinkin kunnon spurtin heti ensi metreillä. Pääsin mukaan  kokeilemaan Uuden Elämän Alun kolmen viikon Bikini HIIT ohjelmaa. Sivuilla luvataan paljon ja inspiraatiokuvia on tarjolla. Itse en välttämättä odota mitään super tuloksia kolmen viikon jälkeen, mutta toivon liikunnan ilon tarttuvan muhun. Oikeastaan olen pistänyt itselleni 6 viiikon tavoitteen, jonka jälkeen toivon parin sentin kavennusta vyötärössä. Katsotaan miten käy :).

Nyt on ensimmäinen viikko HIIT:iä takana ja olo on tosi hyvä. Ensimmäisen neljän päivän aikana kroppa oli niiiiin rikki ja joka lihasta jomotti, mutta viikonloppua kohden alkoi helpottamaan. 

Ensi viikon maanantaina kerron hieman tarkemmin miltä treenit ovat tuntuneet ja itse ohjelmasta.

Pysykäähän kuulolla.


Onko sulla Uuden Elämän Alusta kokemuksia?


*treenin tarjoaa Uuden Elämän Alku


SHARE:

24 kommenttia

 1. Vau, tsemppiä projektiin! Musta sä kyllä näytät upealta jo nyt <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä, tsemppiä metsästykseen! <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tutulta! Täytyisi itsekin ryhdistäytyä ja aloittaa taas kuntoilut. Bikinit kun ei anna yhtään armoa ;)
  Tsemppiä kuntoiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei anna ei!!!! Hahahh!

   Kiitos sitä tarvitaan!

   Poista
 4. Upeaa, tsemppiä !

  Voi, monta kertaa olen aloittanut uuden elämän ja myös onnistunut. Täydellinen käännös tapahtui n. 10 v. sitten ja sen jälkeen olenkin ollut hyvässä kunnossa. Tein myös useita vuosia PTn hommia ja olin kuntosalilla töissä. Nyt liikun omaksi iloksi. Aloitin # kesäkuntoon projektin kevällä ja vyötäröltä on hävinnyt -5cm :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Kiitos paljon, sitä tarvitaan!

   Nice, -5cm ois tosi kiva :)

   Poista
 5. Tsemppiä sinne kovasti! Tänne on kans tullut muutama lisäkilo ja valitettavasti just tonne vatsa/vyötärö seudulle. Aina olen saanut syödä mielin määrin, mutta nyt vissiin ikä tehnyt tehtävänsä...eipäs enää kestäkkään herkutella :(. No, en ole kyllä yli puoleen vuoteen edes kunnolla liikkunutkaan ja sen huomaa kyllä kropassa ja mielentilassa. Syksyllä pitää taas aloittaa, kesällä nyt nautin ja pitää maata kunnolla kun ottaa aurinkoja, ettei tule noita seepran raitoja vatsan seutuville :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kaikki tsemmpit tulevat tarpeeseen!

   Siinä olet niiin oikeassa. Olen huomannut saman, että ikä kyllä tekee tehtävänsä! Liikunnan puute vaikuttaa yleiseen olotilaan. Se on varma.

   Poista
 6. Zemppiä! Oma vyötärö katosi, kun tulin murrosikään eli se on ollut aina se ontuvin kohta ulkonäössä. Ihan kuin olisin raskaana ja aina. Mutta olen jo tottunut olemaan koko ajan "raskaana". ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Voi sua. Mä kans välillä näytän, kun olisin viimeisellä kuulla raskaana!

   Poista
 7. Tuttu tilanne! Minulla tosin kyse olisi vain 3-4 kilon kadottamisesta ja paikkojen tiivistämisestä. Luulen että tarvitsisin tähän ammattilaisen apua, koska omilla keinoilla ei tapahdu mitään. Liikun 5-6 kertaa viikossa (sali/lenkit) ja syön terveellisesti, mutta vatsamakkaroille/jenkoille ei ole tapahtunut mitään ja vaaka näyttää +/-1kg. Onkohan se tämä ikä mikä tekee tulosten saamisesta niin vaikeaa?

  Tsemppiä sulle projektiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anu ! Kuulostaa vähän siltä, että syöt kuitenkin liikaa :) Kannattaa pitää ruokapäiväkirjaa 10 päivää, kirjata ylös kaikki syömiset/juomiset ja laskea kalorit esim. Kalorilaskuri.fi avulla ( ilmainen 2 vko ). Laiduttaessa tolla trrenimäärällä kalorien pitäis olla n. 1800, olettaen että et ole 20 v. Vaan vähän vanhempi.
   Teethän treenit hyvällä sykkeellä ? Ei liian kovaa, muttei liian löysästi ?
   Jos kalorit ovat liian alhaalla esim. 1000/päivä, keho saattaa pitää kiinni kaikesta rasvasta ja et laihdu.
   Powerwalk eli reipas kävely on hyvä keino tiputtaa painoa. Salilla käynti kasvattaa myös aina lihaksia ja siksi paino ei ehkä tipu. Vartalon pitäisi kyllä kiinteytyä, voit seurata kehitystä myös mittanauhan avulla.
   Vatsatreeni kannattaa tehdä, ole tarkkana, että treenaat vatsalihaksia, etkä niskaa ;)

   Tsemppiä treeneihin !

   Poista
  2. Sä olet kyllä niin reipas Anu!! Ihanaa!! Mutta kyllä se vaan niin on, että ikä tekee tehtävänsä!!

   Toivottavasti Saran vinkeistä on apua :)

   Poista
 8. Asiaa kirjoitat. Jollei ole sinut itsensä kanssa, on parempi tehdä asialle jotain. Sitten kun kroppa on kunnossa, voi miettiä sitä "itsensä hyväksymistä" uudestaan. Olen tuosta kyseisestä palvelusta lukenut,ja onpa ystäväni siinä ollutkin mukana hyvin tuloksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Toki henkisen puolen täytyy olla kunnossa myös :)

   Toivotaan, että tulen näkemään tuloksia.

   Poista
 9. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, olen katsonut tuota myös joskus. Kummasti oma innostus kanssa vähän laantunut... Tsemppiä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Toivottavasti tuloksia nähdään :)

   Poista
 10. Oikein hyvä ja ajankohtainen postaus! Tarvitsisin itsekin tällaista haastetta, kilot sen kun pysyy ja pysyy.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep eikä ne lähde veke istumalla paikoillaan :)

   Poista
 11. Minä aloitin nyt maanantaina! :) En yleensä näistä innostu, mutta Tuovin ohjelma on niin erilainen kuin muut. Innostuin täysin. Minun synnytyksestä reilu kahdeksan kuukautta ja kuntosaliharjoittelu ei ole tuonut toivomaani tulosta. Olen tosi onnellinen, että ostin ohjelman, ootan innolla että pääsen toteuttamaan ohjelman kokonaisuudessaan. Harmi vaan olen nyt kuumeessa, flunssa oli tuloilaan ja varmaan maanantain kova treeni oli viimeinen niitti flunssalle. Mutta ohjelma vaikuttaa niin hyvälle, en malta oottaa että flunssa on ohi ja pääsen pian taas treeneihin mukaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig