torstaina, heinäkuuta 14

mikään ei ole muuttunut - sisustus


Tiedättekö mitä? Meillä ei ole sisustus muuttunut tämän vuoden puolella ollenkaan. Siis ainot uudet jutut on minin työpöytä ja mun vaneri-sängynpääty, mutta that's it. Muuten kaikki tavarat ovat pysyneet juuri niillä paikoillaan, millä ovat olleet jo pidemmän aikaa. Olen edelleen sitä mieltä, että mitä sitä muuttamaan, jos on tyytyväinen. Juuri tällä hetkellä huomaan kuitenkin kaipaamani jotain muutosta enkä nyt puhu sohvatyynyjen vaihdosta vaan jostain vähän isommasta. Mitä se sitten olisi? Ei hajuakaan :D.idkuvaEhkä sitten syksyllä aivot alkaa raksuttamaan ja sisustuskärpänen iskee. Kesällä on niin paljon kaikkea muuta kivaa tekemistä kuin istua kotona.

Onko sisustus teillä taka-alalla näin kesäaikaan?


SHARE:

24 kommenttia

 1. Täällä ihan sama juttu! Sisustus on pysynyt samanlaisena jo pitkään, mitä nyt sohva on kääntynyt välillä poikittain ja pari sohvatyynyä vaihtanut päällistä. Isompia muutoksia olisi kyllä mielessä, mutta mitään en ole asian eteen tehnyt. Ehkä sitten syksyllä on aikaa ja energiaa miettiä uudistuksia enemmän.
  Touhukasta torstaita sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Syksyllä sitten! Nyt nautitaan kesästä :)

   Kiitos samoin <3

   Poista
 2. Kesällä täälläkin sisustus hiljenee :) monia ideoita tulee mukaan jota on kiva syksyn tullen sitten toteuttaa )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sulla on ideoita, sillä mulla ei ole edes mitään ideoita! Huh!

   Poista
 3. Näyttää niin kivalta, ettei nyt kesällä ainakaan kannata muutoksia tehdä.

  Syksyllä ehtii sisustamaan, nautitaan nyt kesästä !

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Ei sitä tarvii aina sisustaa varsinkin kun jo näyttää noin ihanalta ja viihtyisältä. Muutama idea pyörii omassa päässäni, mutta toteutus taitaa jäädä kuitenkin syksyksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)). Syksyllä sit tosiaan ehtii :)

   Poista
 5. Minä haaveilen päätyväni siihen tilanteeseen, että sisustus saisi olla ja tuntuisi sillä tavalla valmiilta, että ei koko ajan haluttaisi jotakin nurkkaa tehdä uusiksi. No, sitä kohti ollaan menossa ja koti tuntuu koko ajan enemmän ja enemmän valmiilta ja omalta. Onhan muutosta kuitenkin vielä reilusti alle vuosi aikaa.
  Teillä on niin kaunista, ettei millekään muutoksille edes ole tarvetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Musta tuntuu, että oon siinä pisteessä. Oon tosi tyytyväinen joka nurkkaan :)

   Kiitos.

   Poista
 6. Nättiä on kuin mikä ja jos kaikki on loksahtanut täydellisesti paikoilleen, niin... Ehkä sitten syksyllä tulee vaikka jokin uusi väri tai jotain, se selviää sitten, kun tulee se tune.

  Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä en tosiaan nyt koe, että mitään pitää muuttaa! Kattellaan sit syksyllä :)

   Poista
 7. Kauniita kuvia, kauniista kodistanne. No, eipä sitä tule kesäisin pahemmin sisusteltua. Olen huomannut että itsestäni on tullut entistä vaativampi, tarkoitan että olen ilman niin kauan kunnes kukkaro antaa myöden hankinnoille, väliaikaista ei osteta. Joten, hankinnaat ovat olleet täällä vähäisiä, kukkaron täyttymistä odotelen. :) No, katsotaan jospa syksyllä olisi hankinnan/muutoksen aika. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Mä kyl kanssa tykkään meidän kodista :).Se on totta, että kannattaa ostaa just sitä mitä oikeasti haluaa!

   Poista
 8. Meilläkin on löytynyt nyt kotona jonkinmoinen harmonia eli muutoksia ei tapahdu. Voi olla, että syksyn myötä ajatusmaailma taas muuttuu. Ehkä jopa uuden kodin verran :)

  Sulla on kyllä niin kaunis ja seesteinen koti, ettei tuo mitään muutosta kaipaa. Mutta ymmärrän erittäin hyvin tilanteen, kun omassa päässä alkaa kaivata jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuh! Uusi koti olis kiva! ;))

   Kiitos paljon Tuija!

   Poista
 9. Täällä nautitaan kesästä ja ihanista lämpöisistä keleistä mitä nyt muutama ollut.Sisustetaan kesän jälkeen sitten taas pienillä jutuilla. Omasta penkistä tuodut kukat saa pientä piristystä kotiin. Tytön huoneen remonttikin aloitettiin eilen, katto purettu ja sitä tehdään pikku hiljaa fiiliksen mukaan ::) ei oteta stressiä :) Nyt nautitaan kauan odotetusta kesästä, pihallakaan ei ole mitään tapahtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Nautitaan nyt näistä ilmoista, ystävistä ja hyvästä ruoasta :))

   Poista
 10. Meilläkin sisustus pysynyt aika samana vuoden verran. Ruokapöytä oikeastaan ainoa uusi juttu, mutta sekin samalla kohtaa kuin entinen. Ehkä syksyllä pientä muutosta voisi itsekin suunnitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se teidän ruokapöytä on kyllä ihana :)) Syksykkö sit taas sisustetaan :)

   Poista
 11. Mistä tuo ihana jakkara on joka on sohvan vieressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, se on nettikaupasta nimeltä Hawke & Thorn ( http://hawkeandthorn.com/ ). Aivan ihana :)

   Poista

Kiitos! Thank you!

Blogger Template Created by pipdig